Избор на телефон - 2 тема

• 45 482
  • 754
  •   2
Отговори
# 585
  • до най-прекрасния мъж
О, много ме зарадвахте с положителното мнение за Ардес. За пръв път взехме от тях продукт - хендсфри, доста скъпо и след месец ползване дефектира. Преди 2 дни го дадохме за ремонт, дано няма проблем, че ММ не може без и ще му е мъка, ако го размотават по сервизи.
Мъжът ми е с Моторола 50 Edge. Доволен е от машинката, но този извит дисплей не става за стъклен протектор и все му трепери. Уточнявам, че сме с малко дете и аз сменям протектори през няколко месеца. Аз съм с друга, бюджетна Моторола.

# 586
Не може ли да се сложи хидрогел на този извит екран?

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 23:10 от amini

# 587
  • до най-прекрасния мъж
Не маже ли да се сложи хидрогел на този извит екран?
Че се слага, слага се, но хидрогелът не дава такава добра защита като стъклото. Неговият е с хидрогел, държи вече над година.

# 588
Motorola 50 Edge е със стъкло Gorilla Glass 5 - издържа падане от 1 м върху твърда повърхност. Това е много по-здраво от стъкления протектор. За сметка на това Gorilla Glass 5 е по-податливо на надрасквания, така че гел протекторът си е абсолютно ОК за него.

# 589
Аз след доста мислене и проучване реших, че следващият ми телефон ще е S24 Ultra.
И сега въпросът ми.
Тъй като планирам да си го взема към Юли-Август тази година, каква е опасността да изчезне от пазара до тогава (след появата на S25)?

Не съм наясно с пазарът на телефони в момента и дали старите модели изчезват след появата на новите.

# 590
  • here and now
Не изчезват. Цените им стават по-добри, когато излезе следващия модел.

# 591
Аз след доста мислене и проучване реших, че следващият ми телефон ще е S24 Ultra.
И сега въпросът ми.
Тъй като планирам да си го взема към Юли-Август тази година, каква е опасността да изчезне от пазара до тогава (след появата на S25)?

Не съм наясно с пазарът на телефони в момента и дали старите модели изчезват след появата на новите.

Практика преди излизане на нов модел е старите модели да са на промоция но намаленията не са кой знае колко. За някой компании има trade in програми - връщаш стария , взимаш нов модел с значителна отстъпка.

# 592
  • Somewhere far away
Чак пък да изчезне... много ме съмнява.

# 593
Падат им цените, не винаги съществено но колкото да не са съвсем съизмерими с на следващия модел там. Другото е да дебнеш намаления по разни кампании с такива, то ако там е съществено намалението, не вярвам излизането на следващия от серията да го подбие.

# 594
  • Sofia
Здравейте, имам телефон, който компанията ми предостави като награда за участие в проект. Изпратен е от друга държава т.е нямам фактура или друг платежен документ. Имам ли възможност да използвам гаранцията му ако се наложи в този случай?

# 595
Здравейте, имам телефон, който компанията ми предостави като награда за участие в проект. Изпратен е от друга държава т.е нямам фактура или друг платежен документ. Имам ли възможност да използвам гаранцията му ако се наложи в този случай?
Някаква държава, някакъв телефон... Много информативно. Като цяло без документ как се очаква да използваш гаранцията без значение къде? Този, който ти го дава трябва да и има необходимите документи.

# 596
  • Пловдив
Здравейте! Взех на дъщеря ми Iphone 13, който е без зарядно в комплекта. Обаче буксата е същата като на зарядното на старата и Motorola, 68 вата. Може ли да го използва за айфона или да купувам оригинално?

# 597
Здравейте! Взех на дъщеря ми Iphone 13, който е без зарядно в комплекта. Обаче буксата е същата като на зарядното на старата и Motorola, 68 вата. Може ли да го използва за айфона или да купувам оригинално?
Може. Ако зарежда бавно, ще трябва оригинално. От гледна точка на безопасност и издържливост на батерията - няма значение зарядното.

# 598
  • Мадрид / София
Може. Но наистина може да има разлика във времето за зареждане.

# 599
Зарядното е 68W (предполагам Supercharger). Най iPhone му трябва минимум 20W. От къде идва предположението, че може да зарежда бавно?

Общи условия

Активация на акаунт