Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 41

• 44 974
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Berlin
Ахахах и аз мислех да го напиша това, ама нямам лични впечатления, само съм чела мнения тук.😂😂😂

# 646
Признайте си: кого предпочитате джентълмена Тео Джеймс или Рип от Йелоустоун? 🤫

# 647
# 648
# 649
  • Галифрей
Пак Тео Джеймс ми се поява където и да се обърна, спри да ме следваш Тео 😁 Вчера и днеска ми излизат малки клипчета от ролите му.

Аз гледам Shadowhunters 🍷❤

# 650
Ех, този Тео, голям чаровник! Само аз май не съм още на гребена на вълната Тео и още се офлянквам с Джейми Дорнан и The Tourist Joy

# 651
И Рип ли играе в Джентълмените? Smiley

Изгледах Корморан Страйк, много ми хареса. Загледах го случайно по БТВ, но те естествено не излъчиха всички сезони, та си го дръпнах. Видях, че снимат нова история и...чакам.

# 652
Започнах да гледам 2-рият сезон на Чикатило.
Обаче не съм доволен много от субтитрите, дори с моят лош руски усещам как на моменти не е преведено правилно. Отделно са с доста дълги редове.
Но пък сериалът си заслужава, интересен е.

# 653
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Много ми хареса новият епизод на Tokyo Vice, оказах се права за Тодзава.
Завързаха се нещата по всички фронтове, чудя се само защо
Скрит текст:
Сато продължава да мълчи и да се скатава. Нали в колата оябунът му даде един вид
символичното ръководство на организацията. Защо мълчи и се примирява и оставя онзи да се вихри?
Тодзава е мега нагъл и безкрупулен, вместо кръв има олово във вените си.

п.с. героят на Ямашита го връщат в играта, искам Саманта да му разкатае фамилията

# 654
Четвърти епизод на Шогун беше най-добрият до сега. За мен това ще е сериалът на годината, макар че ми е малко разочароващо, че е сниман в Канада - не знам дали щеше да ми прави впечатление, ако не бях прочела тази информация, но сега всички пейзажи ми изглеждат страшно канадски.

П.п. поправих се - не знам защо написах пети, сигурно защото преди малко гледах пети епизод на Местен извънземен.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 21:13 от pppqqq

# 655
Tokyo 7 епизод.
Скрит текст:
Тодзава много си повярва верно,предполагам фирмите си върна от любовницата.Като нищо ще я убият,дано Джейк и помогне и да им каже нещо важно.Не виждам как инфото за незаконното напускане на страната и трансплантацията ще им помогне.Ясно е че с фалшиви документи е станало,щом няма право да напуска страната.Може би един вид пред Якудза ще го дискредитира това.Не съм много наясно с порядките им,но помня жена му беше казвала без баща ми и парите му щеше да си никой.
Джейк не постъпи правилно със сестра си,но той живее и гори заради тази кариера.Ще го разберат,дано тя не направи някоя глупост,изглеждаше ми нормална и стабилна.
Радвам се че върнаха това жиголо,Саманта ще си разчисти сметките с него.Размина му се първия сезон,време е да го навре където му е мястото.
Сато си мълчи защото няма доказателство може би,ще видим президента кой ще избере за нов оябун,този никой не го харесва.Каква разлика,уж му е син,а прост и първичен като примат.

# 656
  • София
Пете, и на мен ми харесва много Шогун. Страхотна възстановка и са изпипали дребните детайли, което е рядкост и означава само едно - топ продукция.
Има тема за сериала, май си я пропуснала. 😉

Уф, страхотен епизод на Пороците на Токио. 😊
Скрит текст:
Хех, познах все пак, че Тодзава е ходил в Щатите и онова за Тайланд ли беше вече забравих се оказа кьорфишек. Това означава, че най-вероятно ще живее много повече от 6 месеца... И което предвещава много интересни събития и евентуално и трети сезон... Реално това което иска да направи Тодзва е да превърне Якудза в истинска мафия. Да срастне буквално с държавата и да започнат да играят на много по-едро и едва ли не да управляват в буквалния смисъл на думата... Но естествено зад кулисите.

Усещах, че ще се случи нещо и Джейм бързо, бързо ще се завърне в Токио. Кофти ми стана за сестра му и за баща му. Дано сестра му не посегне на живота си. Много се ядосах. Толкова не можа да изчака поне една вечер още, сякаш като се върне и още същия ден ще арестуеат Тодздва. Да беее, добрее.

Да, искам и аз Саманта да излее цялата си злоба и отчаяние от всичко случило се върху тази отрепка Акира. Даже ми е противно да пиша това култово име за този...

Сато избра да се подчини. Такива са японските порядки просто. Час по-скоро се надявам да го убият Хаяма или президента да избере Сато за новия оябун. Хах, ако това стане обаче, ще ми е интересно дали Сато ще спази закона и ще се поклони...? 😀

# 657
Така е, не съм видяла темата, благодаря че ми каза Simple Smile Напоследък нямам много време за форума, но ще я следя.

# 658
  • Бургас
Така се зарадвах, че БНТ са започнали да дават Шетланд, а те даваха два епизода и до там Worried То верно, че първи сезон е само два епизода ама може ли само толкоз да са купили.

# 659
Marcella season 3 - безобразно провален сезон. Нищо общо със сезон 1 и 2.
Нагледах се на откачалки за година напред,а Марчела обявявам за най-неприятният главен герой в сериал,който съм гледала досега. Вместо да завърши в клиника и да си лекува 10-те личности, тя се измъкна с 24 милиона и бебе,което не е нейно.

Burning body - По истински случай,който гледах в крими каналите на ютуб.Интересно разгърната и поднесена история.Още в първи еп става ясно кои са убийците,но е интересен пътя,по който се стига до тях.

Другата седмица ще започна The gentlemen по ваши препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт