Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 41

• 44 170
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Berlin
Сериалът изпълни обещанието на заглавието си.
Беше остроумно и някак романтично. Също така не беше нищо особено и като цяло следва схемата на La casa de papel/ Money Heist. Ако сте се забавлявали със сериала майка ще се забавлявате и тук. Беше наистина приятно. Нищо ненужно добавено, което да дразни много и с обещаващ финал, защото наистина бих гледала сезон 2.
Берлин е Берлин.
Не бях много развълнуван от романтичната част от сюжета, но имах приятно топло чувство, че ако не свърши сега, то ще има развод номер 4.
Що се отнася до останалата част от актьорския състав: безкрайно оценявам всяко едно лице от тази банда, които успяха да се влюбят, разлюбят и да се забъркат  в куп глупости. Техният кастинг беше наистина сполучлив  и те бяха тези, които направиха тази  донякъде не-забележителна (предвидима, предсказуема и какъвто синоним си харесате ) история,  в такава, която си заслужава да се гледа.
Това, което оценявам наистина много в този сериал, бяха нещата, които не бяха на преден план в него: музиката и кадрите от Франция.

# 106
  • София
В момента гледам Ahsoka, има го в z@munda.
Скрит текст:
Почитател съм на Междузвездни войни още от детска
възраст, когато баща ми ме заведе на кино да гледаме
първия филм от поредицата, влязъл в България. Бях
запленена! Последвалите разклонения на сагата продължих
да гледам, макар и за мен магията да не беше съвсем същата.
Започнах Ahsoka с желанието да се потопя в Света на
силата, да чуя характерното свистене на джедайските мечове,
да се запленя от героите. След изгледаните 4 епизода, уви,
не мога да кажа, че желанието ми се сбъдна. Smiley Опитвам
се да си обясня кое ми попречи да харесам сериала - някак
тази феминизация ми идва в повече, обаче не е само това.
Харесвам Росарио Доусън, но точно в тази роля не ми допада.
И то най-вече в бойните сцени - някак ѝ липсва гъвкавост при
движенията, грациозност. В моите очи на Асока ѝ липсва харизма или
поне аз не я усещам. Или да кажем, че не усещам Силата в нея. Smiley
Не съм сигурна дали ще изгледам сериала до край.

Ама само колко точно го каза Hands Thumbsup
Аз съм на 6 серия и ще го изгледам до края, обаче съм абсолютно съгласна, че Росарио не е Асока.
Кефя се най-много на Анакин  Sparkling Heart

Слeд Асока съм запланувала да изгледам Ричър.
Обаче нещо не го харесвам Алан, прекалено ми е напомпан, квадратен...

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 14:37 от Amidala

# 107
  • Разпиляна във въображението
В момента гледам "Добрата битка" и до гуша ми дойде от темата с Тръмп, от тази фиксация върху него. Мислих, че ще е просто адвокатски сериал с обичайните отношения между адвокатите и между тях и клиентите.

# 108
  • Вестерос
Гледай тогава The Good Wife, предисторията

# 109
Гледай тогава The Good Wife, предисторията

Да, но го няма в НВО, а не ми се играе да свалям.

# 110
  • София, България
Да, не знам защо така зловещо забиха в политиката в The Good Fight, направо опропастиха всичко (аз токова чудо в друг сериал не съм виждала, направо гледаш и не вярваш на очите си). И аз препоръчвам с две ръце The Good Wife, определено е друго нещо, страхотен е, заслужава си тегленето.

# 111
Аз преполових "Lessons in Chemistry". Страхотен!
Напомня ми на доброто старо кино, както "Drops of God".
Гениалността е в простотата!

Edit: Изгледах го! Определено ми се нарежда до "Капките Господни" за сериал на 2023!

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 00:50 от M.

# 112
  • Варна
В момента гледам "Добрата битка" и до гуша ми дойде от темата с Тръмп, от тази фиксация върху него. Мислих, че ще е просто адвокатски сериал с обичайните отношения между адвокатите и между тях и клиентите.
Когато съм го хващала случайно по телевизията наистина все за Тръмп говореха и по едно време и за съпругата му. Все гледах набързо да обръщам канала.

# 113
Нямам търпение!😊

# 114
  • София
Изгледах Lawmen: Bass Reeves
https://www.imdb.com/title/tt15399640/

Препоръчвам! 😊
Който обича уестърни ще го оцени подобаващо.
Сериалът е продуциран от Тейлър Шеридан - създателят на Йелоустоун. Разказа истинската история на един от героите на запада, Бас Рийвс - първият афроамериканец шериф, но не само това. Един от най-успешните такива в историята.

Малко по-дълго ревю, тук:
https://bg-mam.ma/p/1513729/47547477

# 115
Когато съм го хващала случайно по телевизията наистина все за Тръмп говореха и по едно време и за съпругата му. Все гледах набързо да обръщам канала.

Продължавам с гледането и се чудя това какво е, какъв жанр сериал и това сериозно ли е? Жени се събират да променят кода на машини за гласуване, принуждават/изнудват/манипулират жени да правят политически изявления, за да обърнат процентите на Тръмп и да натопят крайнодесните. Да не говорим за лъжливи свидетели, прекрачване на границата адвокат/клиент. И темата за расизма... Ролята на Майкъл Шийн в него е гротеска! Да не започвам с някакви анимирани песнички, които пускат в някои от епизодите. Лудница някаква! Някой изгледал ли го е до края, защото сезоните не са малко и поне с един повече от управлението на Тръмп. Става ли "нормален" адвокатски?

# 116
  • София
30 Monedas / 30 Coins
https://www.imdb.com/title/tt9764386/

Изгледах сезон 2.
За мен определено по-слаб от сезон 1, но продължава да ми харесва цялостно. Въпреки че в този сезон прекалиха с гадостите (например завърналит се от Ада ми беше гнус да ги гледам, а не беше необходимо на фона на евтиния хумор леещ се в съсдените сюжетни ниши) и не биваше да превръщат доброто начало в евтин холивудски екшън, ама дайте да го направим така, че да се харесаме на повече хора и да го продадем по-добре.
Има потенциал в Алекс де ла Иглесия обаче и ще следя кариерата му.
Препоръчвам сериала за гледане. Има ги и двата сезона в Макс. Но не подхождайте с твърде големи очаквания.
Оценка на сезон 2: 5.0 / 5.5
Оценка на сериала: 7.0 / 6.5

# 117
Във втория сезон не участва ли Пол Джаматти? Любимецът ми от Милиарди. Simple Smile Стискам му палци на Оскарите!

# 118
  • София

Продължавам с гледането и се чудя това какво е, какъв жанр сериал и това сериозно ли е? Жени се събират да променят кода на машини за гласуване, принуждават/изнудват/манипулират жени да правят политически изявления, за да обърнат процентите на Тръмп и да натопят крайнодесните. Да не говорим за лъжливи свидетели, прекрачване на границата адвокат/клиент. И темата за расизма... Ролята на Майкъл Шийн в него е гротеска! Да не започвам с някакви анимирани песнички, които пускат в някои от епизодите. Лудница някаква! Някой изгледал ли го е до края, защото сезоните не са малко и поне с един повече от управлението на Тръмп. Става ли "нормален" адвокатски?

Не става!Голямо разочарование на фона на първите сезони.

# 119
Благодаря! Разгледах списъкът на НВО, запазила съм хитови сериали като Наследници, Милиарди и т.н., но ми се гледа нещо не толкова натоварващо след тази лудница Simple Smile Дайте предложения. Дори и нещо старо да е.

Общи условия

Активация на акаунт