Майски бебета 2024г. - Тема 6

• 31 763
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Извинявам се за офтопика обаче как да спра следенето на дадена тема тук във форума? Рових, рових, уж съм хакер, но уви не се справих 😅

# 167
През телефон не знам как, ще се радвам някой да сподели.
През компютър цъкваш менюто отстрани -> Абонаменти -> Нови отговори и ти отваря новите отговори в следените от теб теми. В дясно срещу всяко мнение имаше кошче, или "Спри следенето" не помня точно... Избираш го за конкретната тема и няма да получаваш повече известия от нея (освен ако не я отвориш отново, тогава пак ще се включат). Не знам дали го обясних правилно...

# 168
Момичета принципно си правя гел лак и съм с по-дълги нокти .Та въпросът ми е счупих два и сега като отида мисля да ми ги изградят (пак с гел лак нали) 26седмица съм таа не знам до кога е хубаво да се прави маникюр ? Мой прителки изобщо не си ги махнаха до последно ,просто им беше по-изчистен и на краката безцветен.Вие правите ли ? На какво мнение сте ?Тези който правят дали ще е проблем да изградя тези два счупени нокътя ?✌🏽

И аз си ходя на маникюр с гел лак ❤️🌹Можеш спокойно. Само не и давам с продукти с ацетон да ме минава по ноктите,тоест само ми ги изпилва, и така сваля стария, и държа на дезинфекцията, и на хигиената. 🤗За раждането обаче е хубаво без цвят, нали се гледат и ноктите, за да се прецени състоянието.Някои особено при секцио държат, и да се свалят и бижута, гривни, пиърсинги, и каквото има.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 23:29 от Mims1900

# 169
Аз искам да похваля бебчето ми, че най-накрая осъществи физически контакт с баща си 😊. От няколко дни го дебна да е по-активен и веднага викам мъжа ми, но сякаш бебето правеше на пук и спираше да мърда в момента, в който ръката се докосне до корема ми. Е, тази вечер склони най-накрая и удостои баща си с леко ритниче 😂❤️

# 170
Еха pauly супер.Сигурно е било много вълнуващ момент Heart

# 171
pauly честитоо ❤️
И при нас се случи най-накрая преди 2-3 седмици. Иначе преди това, колкото и активен да беше, като извикам таткото да пипне и той спираше.

Относно феталната, аз направих 2 - в 14та и в 21ва мисля, но трета мисля да не правя.

Аз днес съм на обременяване с глюкоза, за всеки случай, поради рисков генетичен фактор, много се надявам всичко да е наред 🤞

# 172
Третата фетална е важна. Ако има някакви проблеми, трябва да се знае какъв специалист да се осигури по време на раждането. Примерно някакъв порок на сърцето - кардиолог на място, за да го прегледа. Разбира се, всеки си преценява. Аз мисля да правя всичките.

# 173
На мен на втората ми казаха, че трета е само по мое желание, тъй като всичко е наред
Отделно ходих и на фетална ехокардиография, където също потвърдиха, че няма проблеми. И двамата ми доктори казаха, че третата е само, ако аз поискам
Та, затова си го позволявам

# 174
Аз със сигурност ще правя трета ФМ - ей така за мое успокоение.

Момичета, днес се хлъзнах на стълбите и се преземих на дупе. Уж лек удар ама бебо нещо не го усещам, спи ли не знам. Хапнах една вафла и банан и чакам да се размърда. Дано ми излязат лошите мисли, че не ми се ходи до лекаря да ме гледа (ще ме сметнат за луда хах).

# 175
Стискам палци всичко да е наред с обременяването.

И аз ще правя трета фетална има си причина да я има и не трябва да е само по желание.

Ем22, надявам се и при теб всичко да е наред. Най-вероятно спи бебчо.

Аз моята нещо не я усещам много. Някакви леки движения чат пат и толкова.  Не искам да се филмирам ама хем бях почнала да я усещам повече и хем рязко спря. Вече почвам да се чудя дали ще мога да чакам 5 дни до прегледа.

# 176
the happy, надявам се вече да има подобрение при теб! Heart

pauly, много миличко! Скоро ще започне да раздава още по-сериозни ритници на татенцето. Smile

Yo_St, стискам палци да се похвалиш после с добри новини!

Em22, не се притеснявай, най-вероятно спи бебчето, защитено и на топличко.

И аз ще правя последната ФМ, въпреки че и моя АГ казва, че според него няма смисъл от нея. Предишните три той ми ги прави, та сега ще отида при друг АГ. Мен си ме притеснява малката дупчица, която откриха на ехокардиографията, която уж щяла да се затвори до раждането и искам пак да го огледат сърчицето преди да се роди.

# 177
И аз мислят да правя третата.

Em22, точно миналия уикенд и аз се изплясках и писах тук, нищо му няма на бебето, надали и е разбрало, че ние сме паднали по дупе. Виж ако нещо си беше ударила корема да се притесняваш, няма смисъл сега Simple Smile

# 178
Аз също не усещам в последно време мойто бебе.А тъкмо се зарадвах,че съм започнала да го усещам.Сега мисля,че ми притиска стомаха ли незнам,обаче почти нищо не ям тия дни.Постоянно ми е тежко на стомаха,хапвам малко и се чувствам сита.Аз също няма да правя трета фетална

# 179
И аз ще ходя на трета, чувствам се по-спокойна така. Simple Smile Още не съм решила обаче за коя седмица да си запиша час, на вас казали ли са ви кога е най-добре?

the happy, стискам палци и на теб всичко да се оправи бързо и да нямаш повече такива стресиращи преживявания. 💕

Ох, момичета, смениха ми датата за преглед и този път ще бъдат 6 седмици между двата, вместо 4. Хем знам, че са само 2 седмици повече, хем ми е супер криво че трябва да чакам... Sad Сигурно звучи тъпо, но толкова чакане не ми се отразява добре.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 13:22 от Iffsy

Общи условия

Активация на акаунт