Майски бебета 2024г. - Тема 6

• 31 801
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Да, моля те пиши за Щерев за здравноосигурени.
Моя приятелка ражда там преди година и е платила 2700 лв като е имала и малко по-дълъг болничен престой.
Има безплатна фризьорска услуга. Измиване на коса и прическа за изписването.
Има и фотограф, който те снима и ти изпраща снимките с воден знак. Ако ги харесваш, плащаш си и ти ги изпраща в оригинал.

# 241
Честно да ви кажа, момичета, не знам за осигурени или за неосигурени са цените в Токуда. Актуални са от 01. 01. 2024 г.

https://acibademcityclinic.bg/docs/librariesprovider2/cenorazpis … sfvrsn=6dc4b634_3

# 242
Някоя мама няма ли да ражда в плд ? Аз се следях в сф до мин седмица ,но плд ми е на 1час път и реших вече с корема че ми е по-удобно на близко .Моята аг в сф ме искаше там последния месец ,трябваше да взимам и квартира и ми ставаше вече мнг неудобно .Мисля че всеки иска да си е вкъщи ✌🏽

# 243
В Пълмед,
Следя се при др. Карагеогиев. Изключителен доктор.
Някоя мама няма ли да ражда в плд ? Аз се следях в сф до мин седмица ,но плд ми е на 1час път и реших вече с корема че ми е по-удобно на близко .Моята аг в сф ме искаше там последния месец ,трябваше да взимам и квартира и ми ставаше вече мнг неудобно .Мисля че всеки иска да си е вкъщи ✌🏽

# 244
  • Пловдив

И аз съм в Пловдив, следя се при д-р Чалова за втори път и съответно раждането ми ще е в Селена.

# 245
Някоя мама дали ще ражда в Софиямед? Моята проследяваща лекарка е там и толкова искам да раждам с нея, но болницата и условията много ме притесняват Sad

# 246
В Селена ще раждам и аз.

# 247
И аз за сега мисля Селена

# 248
  • Plovdiv, Purvenes
И аз съм в Пловдив. Следя се при д-р Кичеков в Торакс. Ще раждам там.
Малко съм се поизгубила тези дни, но дъщеря ми беше болна, та учихме с нея вкъщи. Отделно след няколко дни ( 30.01) ще има РД и се подготвяме и за празнуване.
Да се похваля , че ще имаме момче. Всичко изглежда добре до този момента и напълно отговаря на седмици в които съм.

# 249
Задтрахователите са скандални, да. Ама като трябва те да дават пари не се изненадвам.
Аз съм на ДЗИ и не ми покриха пакета за проследяване, защото не били изплащали предплатени пакети. Нищо, че в покритието си имам сума определена за следене на бременност...

Имах идентичен случай с тях и полудях. Обжалвах, изпратих им снимки от договора, описах им как това никъде не е посочено и как в отказа им към мен просто са дописали глупостта за пакетите. ( да не говорим, че имаше и правописна грешка). Писах на човешки ресурси, просто пълноценно откачих, защото никой не ти казва за условието с предплатените пакети. Да не говорим, че сумата от 300 лева за следене и 400 за раждане е абсолютна смехория за София поне. Най-накарая ми казаха, че по изключение ще ми изплатят 300 лева. Голяма война беше. Та съветът ми е - обжалвай и си търси правата. Репутационно за тях е много по-зле, ако бременна жена тръгне да ги разнася напред назад как отказват за изплатят сумата.

# 250
Mariya26 благодаря ти за идеята! Честно казано, не се бях сетила да проверя в договора дали наистина съществува такава точка.
С удоволстие ще продължа дискусията с тях... Smiling Imp

# 251
Момичета вие мислите да мажете бебетата с мас и да ги осолявате?

# 252
За това не се бях сетила.Иначе съм го чувала като някакъв ритуал осоляването.Незнам,може би не.Мен са ме мазали с мас при настинка,и то с домашна мас.

# 253
Не за бога 😳

# 254
И аз май ще съм в Селена.

Общи условия

Активация на акаунт