Нещо смешно, което децата казаха - 15 тема

• 55 142
  • 567
  •   1
Отговори
# 525
Много сладичък този девиз Simple Smile

# 526
Малкият(почти на 4г.) преди малко се изцепи: завоят на възглавницата ме гъделичка и разсейва, докато спя.

# 527
Разглеждаме снимки от тържество в детската градината, на което трябваше да присъстват зам.-кметове, от общината, РУО.
Детето(5г.): Кой е този човек?
Аз: Нямам представа, клоун, който са наели, за да ви забавлява на празника.
Детето: О, не, сигурна съм, че е бил кметът, просто няма начин да пропусне празника ни. Joy

# 528
Показвам на детето си на 5 годинки, който е на вълна нинджи,  някакви деца-нинджи. Синът ми -- "Мамо, това НЕ СА НИНДЖИ. Тези деца са от Шаолин и тренират кунг фу. Нинджите са от Япония".

Баткото при последното пътуване със стандартна мрънкаща интонация "Мамо, защо сме в  хотел, а не сте наели къща?".

Не знам дали е смешно или тъжно Simple Smile)

# 529
Нашето малкото пък постоянно се натиска да ходим на "басейн с хотел".

# 530
Нашето малкото пък постоянно се натиска да ходим на "басейн с хотел".

То за всяко дете важното е басейнът, а хотелът е досаден детайл...

# 531
Баща му го пита:
- Бобо, искаш ли да има сняг вече, да се пързаляме с шейни?
- Искам да ям сняг вече Grinning

# 532
  • Варна
Говорим си с ученика за детската градина. Той: - Ех, че хубаво беше. Гладувам за онова време....

# 533
Тия дни при нас е доста мъгливо времето, и малката ми госпожица (на 6г) гледа през прозореца, обръща се към мен и пита:
- Мамо, мъглата бебето на снега ли е?!
- ??!!?
- Ами снега пада на земята, значи е дърт, а мъглата стои във въздуха, значи е лека не пада, значи е още малка като мен.
Батко й, който вече навлиза в тийн годините (на 11г) и се дразни от всичко, само махва към нея и изнервено казва:
- Да, а дъжда е майката, много си умна няма-що!
И се почва отново караница, а аз си сипвам чаша вино, нищо, че е обяд....

# 534
Отново раздел "Откровения":
"Мамо, не обичам да ям супа!"
"А в градината как ядеш, като не обичаш?"
"Там е вкусна!"

Значи, като го шибна с черпака ще види той!

# 535
Лигавим се с ние, с моята 4-годишна бонбона, честичко, и аз ѝ казвам: Ооо, малки пръстенца, малки ушонки, малки крачонки, малка носльонка, малко дупенце и т.н. изброявам. И днес тя ме имитира: Ооо, колко са ти малки пръстчетата, о колко са ти малки очичките(!!!!), ооо, колко са ти малки ц*цонките... Joy

# 536
По погрешка вместо да питам баткото "Къде е малкият?", без да искам се разсеят и го питах "Къде е мъфинът?". Детето отговори - "Изядох го?". От тогава на малкия му викаме Мъфинчето.
Днес сутринта крещя от леглото "Мъфинчееее, идвай да те гушкаааам!", а то ми вика "Закуската сама идва в леглото"
Много се смяхме

# 537
Отново раздел "Откровения":
"Мамо, не обичам да ям супа!"
"А в градината как ядеш, като не обичаш?"
"Там е вкусна!"

Значи, като го шибна с черпака ще види той!

И у нас така - баткото яде в стол в училище. И само ми мърмори - много вкусни кюфтета по чирпански правят, направи ми, та направи ми. Направих.
,,Е, не са като в стола, но и тези стават...''

# 538
  • Варна
Току-що го прочетох във ФБ, но ми хареса и го споделям тук:

Едно детенце ме попита коя година съм роден.
Отговорих: 1976.
А то: - Това дори не е истинска година, годините започват с 20.

# 539
И моят син е така, с готвачката в градината не мога да се боря. Още въздиша по боба от там.

Общи условия

Активация на акаунт