Нещо смешно, което децата казаха - 15 тема

• 55 162
  • 567
  •   1
Отговори
# 465
Една приятелка от моето детство, попълвайки лексикона ми, на въпроса "Любим музикален изпълнител?" беше писала "Майка От Джексън".

# 466
И още един от бисерите “Недочул” Grinning
Знаете израза “Слава Богу” и вкъщи се повтаря от известно време. Обаче човекът решил, че е Слава Бобо (казваме му Бобо на галено). И сега имитира и казва Слава Мамо, Слава Тате, Слава Бабо Joy явно понатам ще му схване значението Grinning

# 467
Една приятелка от моето детство, попълвайки лексикона ми, на въпроса "Любим музикален изпълнител?" беше писала "Майка От Джексън".
Че аз до късни години му виках Майкъл Чесън LaughingLaughingLaughing

# 468
  • София
И аз … Майка Джексън и бях изненадана на късни години, че бил мъж.

# 469
"Баба сготви цяла чендера с боб."

# 470
Значиии "тенджера" и "джоб" бяха много трудни думи и за двете ми деца. То не бяха чендри,  чоп, цоп, жпод, тендура

# 471
Значиии "тенджера" и "джоб" бяха много трудни думи и за двете ми деца. То не бяха чендри,  чоп, цоп, жпод, тендура
В нашия случай - думата "пикап" в момента е "кикап", "пипак", "кипак" и "пикак".

# 472
Моят три годишен също казва кипак вместо пикап, а последно искаше да прави прическа на баща си, но  не се сети за думата гребен и каза, че му трябва “ресен”, за да среше баща си…

# 473
Моята госпожица , вече почти на 6 все още си казва на дистанционното - дистанцюнну 🤐. Говори правилно от две годишна , но тази дума така и си остана.
Днес и казвам да не прави нещо - АЗ - недей така ! Тя - ще дея, защо да недея ? 🤦

# 474
"Отиваме при доткана на тати"
Хайде познайте,моля,къде ходихме!😀

# 475
Доктора? Simple Smile

# 476
Те, децата, масово казват някои думи грешно по един и същ начин. Например "пукужата", вместо "госпожата".

# 477
Едната госпожа се казва г-жа Колева. Едно от децата цяла година я наричаше г-жа Коледа.

# 478
  • София
Дъщеря ми онзи ден разбра, че тримата ( тя, батко ѝ и бебето) са били в коремчето на мама. Доста се почуди, опита се да си го представи и накрая отговорът беше :
- Ама как в койемчето на мама? Там не е удобно!

# 479
Пак като не те е питала дали не са били всички едновременно там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт