Нещо смешно, което децата казаха - 15 тема

• 55 112
  • 567
  •   1
Отговори
# 540
Баба му го пита какво е ял следобяда:
- Топко с млякчета Grinning
(Мляко с топчета)

# 541
Моето вчера пожела за вечеря "РИБА СКОРПИОН " вместо скумрия 😆😆

# 542
Малкият на три години днес реши да опита от "шкембе чора-та" на баща си.Физиономията му беше безценна 🤣

# 543
В неделя си говорим за дядо Коледа с 6 годишния. Той - Мамо, аз знам, че дядо Коледа не съществува. Аз - Откъде знаеш? Той - Д. ми каза (една негова приятелка). Освен това помня като бях малък, че тати се беше направил на дядо Коледа, аз го познах по чехлите. Аз - Е, добре, и сега какво ще правим за Коледа? Той - Е, как какво, ще купуваш!

# 544
Дъщеря ми (втора група):
Мамо, а ХХХХ (едно момченце) все плаче за госпожата.
Как плаче, мамо? - питам аз.
И тя започва тихичко да мрънка:
- Искам ХХХХХ да дойде Sad

Питам, и пред другата госпожа ли така плаче?
- Да.
- ама тя е много добричка. Не се ли сърди?
- Неее, тя не го обича...

# 545
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
В сладкарница сме и споделям, че мвого обичам сладкиши с шам фъстък.
Малкия - 7г.
- Шантав фъстък?

Joy

# 546
Сетих се за нещо, когато аз бях малка: "Яде ми се комшия". Имала съм предвид туршия, но чула-недочула...

# 547
На въпроса какъв ще стане като порасне, 6-годишният ми син отговори с “Колега” Grinning. Питам на кого по-точно - “На шефа”

Споделям му как ми се ходи пак до морето, а той - “ А, не, алергичен съм към “голяма локва”.

# 548
Не е смешка, на синът ми днес ме попита какво съм щяла да му сложа за обяд на 05.01 🤓 Има още бая време ваканция.

# 549
От дядо Коледа дъщеря ми получи един комплект за почистване - моп, кофа, метличка, лопатка с мотиви на Замръзналото кралство. Прави се тя, че почиства нещо, и чичо ѝ я пита: какъв препарат сложи, Ариел ли? (Той има предвид праха, едва ли е чувал за принцесата, хахаха)

А тя, милата, явно само за русалката Ариел е чувала, и му казва: Не, не е Ариел, Елза е.... Joy

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 20:21 от Yst_89

# 550
  • София
Дъщеря ми на 3 :
- Мамо, снощи спах добре и днес ще ти помагам!
Щяла да си сподели шоколадчето с мен, защото сме приятелки Grinning Батко ѝ не се класира като приятел, обаче.
Снощи мъжът ми се видя с колега, който прати много подаръци за децата. Днес излиза пак за малко вечерта и маймунката отдалеч ме подпитва :
-  Мамо.. тати къде отива?
-  Да се види с един приятел.
- А дали ще донесе пак едни такиви подайъци?

# 551
Не е смешка, на синът ми днес ме попита какво съм щяла да му сложа за обяд на 05.01 🤓 Има още бая време ваканция.
Сарми бих казала 😉😁

# 552
Пращам синчето да се къпе. Казвам му да си измие зъбите, да не хитрува, защото ще разбера. По някое време ме вика, изкъпал се, ама му свършвала пастата за зъби и не можел да я изстиска. Глася му я, а той с едни големи очи : "Ама сега ми се доака"..
Защо винаги след баня ги правят тия работи 😵‍💫

# 553
  • Г. О.
JustMamma, това е закон! Ви-на-ги! Разсмя ме, аз също всеки път се чудя и се възмущавам как може, но ей го, на - имало и други:)

# 554
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И моя убавец, на 10 е, е същото магаре.

Общи условия

Активация на акаунт