Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 35 093
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Много благодаря, HoneyBee!

# 466

Някой има ли отзиви за този?

# 467
  • Gorni Bogrov

Някой има ли отзиви за този?
Аз има  точно същият ,но още не съм го пробвала и още няколко неща на фирмата и една база,хубави са и са покривни,но са китайски.Винаги слагам хубава база под тях и засега нямам проблем.
Но цената на която сте го показали е УАУ,аз го взех за 8-9лв.
Мога да ви дам сайта от където го поръчах.

# 468
cecko05,
Споделете линка моля. Аз също ползвам китайски понякога върху хубава база.

# 469
Мисълта ми е дали ще изгради добре нокътя, да не се отлепи 😂 кой е сайта? Благодаря

# 470
От мен един бърз маникюр на моята майка

Цветът е на MY LAQ.

# 471
# 472
  • Бургас
Някой има ли такъв накрайник? Дали е удобен за сваляне на гел лак, т.е дали има голяма разлика с царевицата като форма?

# 473
Аз ползвам само такъв като форма. На мен ми е много по-одобен от царевицата.

# 474
Момичета, освен в дължината, има ли някаква съществена разлика в тези форми? Има толкова много, че се чудя кои да взема.

# 475
Има, да. Жълтите и тези като рибка са много зле. Вземи си такива, които са по-широки и имат крилца, много по-лесно се залепват и са подходящи за всякакви форми. От показаните първите са най-сполучливи, но те са главно за форма стилет.

# 476
Нещо такова? Може ли някакъв пример/линк?

# 477
Моите форми са златисти с черно (ролка от 500 броя бяха), но пише Competitive edge и Double thick. Доволна съм доста от тях.
Тези златистите в първия момент ми се сториха подобни, но не са- на моите около формите се вижда хартията, на която са залепени. Бях си поръчала 10 броя точно като показаните златисти и потвърждавам, че са доста малки. А и тънки.

# 478
Нещо такова? Може ли някакъв пример/линк?

Да, точно такъв тип имах предвид.

# 479
Момичета, някой ползвал е някаква такава мини лампа за един пръст? И върши ли работа? И всъщност става ли за печене на гел лак, защото по описанието не е много ясно дали и затова става?
https://www.aliexpress.com/item/1005005904525387.html?spm=a2g0o. … h%7Cquery_from%3A

Имам подобна  с формата на мидичка. Пече си добре. Има 30 сек таймер и изклрючва. За гел пека 2 минути, за лак - 1. За поправка или пътуване си е идеална.

Общи условия

Активация на акаунт