Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 35 069
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Танита, много нежен и прецизно направен маникюр. Между средния и безимения пръст обаче има видима разлика във формата.
Бамби, и твоя е много добър. Аз не съм слагала на всички нокри типсове. Само веднъж съм ползвала на един счупен нокът и правих поддръжка докато израсте. Обаче изобщо не ми беше удобно, някак дебело и чуждо го усещах.

Имам разлика във формата да Sad
За съжаление ми е анатомична, и колкото и да се мъча - никога не мога да ги накарам да изглеждат поне сходни. А на този маникюр конкретно малко по-остър ъгъл съм направила на свободния край, но ще си го гледам така 3 седмици Simple Smile
Средния е най-триъгълен от всичките, като дори триъгълника е крив Simple Smile , а на безимения самата повърхнина на нокътя не е хоризонтална, а гледа към средния - не знам дали го обясних добре. Целия ми безименен пръст като ги сложа примерно на масата - той гледа към средния Sad
Понякога се мъча да разтврарям и избутвам кутикула максимално настрани, за да се оквадрати формата, пиля агресивно в точките на разтежа, което още по-неправилно, и на следващия ден кутитула си ляга пак на триъгълник.
Единственото, което още не съм пробвала е типсове, или да отида при някоя ултра майсторка (каквато още не съм открила) и да видя тя какво ще постигне.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 17:25 от танита

# 511
Здравейте, дами,

Може ли да ми порепоръчате хубав гел лак или база, подходяща за френси, ако е възможно на марката Claresa, Sunone или MyLaq.
Също моля и за препоръка за млечно бяло на същите марки.
Потърсих назад в темата, но не успях да намеря такава информация.

Благодаря предварително!
Хубава вечер!

# 512
  • Шумен
Много е тихо днес в темата 🙂 един флаш от мен 😉

# 513
  • Gorni Bogrov
Момичета,коментирано е преди,но не съм запомнила кой гел за изграждане харесвате?

# 514
Добра вечер и от мен!

С пожелания за спокойна нощ.

# 515
Здравейте, дами,

Може ли да ми порепоръчате хубав гел лак или база, подходяща за френси, ако е възможно на марката Claresa, Sunone или MyLaq.
Също моля и за препоръка за млечно бяло на същите марки.
Потърсих назад в темата, но не успях да намеря такава информация.

Благодаря предварително!
Хубава вечер!
Млечното на клареса при мен е пресечено, както и при други съфорумки, още със закуповането и не ми харесва. За останалите две марки не мога да кажа. Хубава млечна база имат коди, pnb и съм доволна от млечен полигел в бутилка на didider lab. Кларееса имат нова серия бази, но не съ ги пробвала и не мога да кажа, но мисля нямаше мечно там, а други цветове. Иначе розови 4 и 6 на клареса за мен са много приятни нюдове за френски и не бяха така спресечени и нехомогенни.
Танита това беше croocked nail като сочи на друга страна и в зависимост от гледната точка сочи н различни страни. Някои съм виждала да изправят с гел х, типсове или връхни форми. Можеш да пробваш да запилиш формата така че да се изправи уж. Виж ютуб клипчета.
Много красиви маникюри, момичета!!!! Все по-добри ставате! Heart
Да кажа - още не съм сменила маникюра с поничките и базата на DNKa държи бетон. Днес утре май ще се наложи вече.

# 516
Перфектният цвят база за френски зависи много и от подтона на кожата. Към препоръчаните от Кармилла добавям базата на Клареса номер 20, тя има и много красиви блястящи частици.

# 517
ох да, забравих да го спомена това! Цветове, които на мен ми харесват и отиват от нюдовете може не на всеки да се понравят. Имаше и още един два цвята от техните бази, които бяха красиви, но съм забравила номерата тъй като отдавана не съм болзвала базите им. Мисля 2 беше нелоша и едни с частици, за които Есмералда спомена.

# 518

Този гел става ли или да се насоча към🌝течния в бутилка на Коди?

# 519
На мен лично геловете в бурканче на Клареса са ми твърде гъсти. Но за други може това да е удобно. Освен това от тази серия миришат много лошо.

# 520
И аз нде ги харесвам.Гъсти са, но не се самоизравняват добре и като цяло трудно се самоизравняват, работи се по 100 часа с тях. Ползвала съм други и гъсти и по-течни продукти много по-лесни за работа, с които се постига бързо красив резултат. Имам един прозрачен такъв, който го позвам за декорации уж, но като цяло не го позвам.

# 521

Значи този е по-добрия вариант, както и предполагах. Гледах клипове, че е самоизравняващ и като го нанесеш отива точно където трябва.. Ползвали ли сте го?

# 522
Поради заетост пропускам да ви следя. Вече трета година ползвам КОДИ каучуков ТОП без лепкав слой.
Но научих, че вече не се предлага.
Какъв да си купя? Иска ми се да е гъст и плътен като стария.

Кой от двата налични на Коди да купя?

# 523

Значи този е по-добрия вариант, както и предполагах. Гледах клипове, че е самоизравняващ и като го нанесеш отива точно където трябва.. Ползвали ли сте го?
Гелът е хубав, имам няколко такива цветни, аз лично съм много доволна.

Almirra, топът без лепкав на Коди е добър и последния, който пробвах, беше гъст. Не е точно по мой вкус, аз лично харесвам по-течни топове, но ще покрие твоите очаквания.

# 524
Есмералда, проблемът е, че този Каучуков ТОП без лепкав слой на Коди вече не съществува.

Трябва да избирам между 2 варианта:

1. Каучуков ТОП СЪС лепкав
или
2. ТОП ( не каучуков) без лепкав

Кой да избера, при положение че съм свикнала с каучуков? Това че е гъст прави ноктите по-здрави и издръжливи ( според мен).
А никога не съм ползвала ТОП, който да НЕ е каучуков

Общи условия

Активация на акаунт