Боледуване на децата ни-тема 76

• 27 218
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • shumen
Мартина,може и от консервантите да е.Моя имаше един период ги ядеше много тия Барнита,но сам ги отказа.
Моме,моя обрив няма,а заради алергията му е изписан Ксизал.

# 526
Това под устните не го знам какво е, но и то се добави към петната от АД. Grinning щипе й като яде и почти не вечеря.
Мими, моята също е така по дупето в момента, по бедрата и по сгъвките е брутално.

# 527
Оххх, чак сега видях петното на челото между веждите. Това ли е?
Малкият от малък се зачервяваше на бузите към края, под ушите. Сега от време на време се появява, много рядко. Примерно веднъж на три месеца. По едно време имаше и на краката и по дупето. По едно време избиха пъпки по коленете. Не съм търсила причини.

# 528
Не, Бръм,това й е родилно петно. Устата я снимах, защото често й става така, не знам има ли общо с дерматита. Иначе петната от дерматита са на такива места, че както и да снимам излиза нецензурно Grinning Ще я видя утре как ще е,но мрънкаше,че я боли преди да заспи.

# 529
И при мен какага има такива петна, с годините много избеляха. Martina, твоята дъщеря на 4 ли е? А бебка има на клепача, и той започна да изчезва.

Мими, и на каката ръцете са брутално сухи и груби. Чудя се дали не е реакция към сапун. Постоянно си мие ръцете. Ще и назнача бебешкия душ гел да се мие с него.

Рокет, и аз съм пила Таваник - френския вариант. Точно пулмолог ми го изписа за бронхит и го пих може би 14 дни.

# 530
Може би от времето нз но тази седмица не е студено....тя не се мие толкова често по-нагоре е сухото над китката.

# 531
Може би от времето нз но тази седмица не е студено....тя не се мие толкова често по-нагоре е сухото над китката.

Ще я снимам утре, че спи. На китките направо и е твърда кожата. Ако не мине за ден два ще ходим на дерматолог.

# 532
Момичета, как ги давате тези Барнита на децата? Аз съм възмутена колко безумно сладки са. И уж са за деца. А съм човек, който си хапва сладичко. И бакалава ям, и Сникерси, ама това Барни ми е отровно сладко. Често слагат такова в почерпката в градината и все още успявам да го скрия в някой шкаф. Но като закъсам някой път за сладко, даже не ми се посяга към него. Даваме и ние сладко на децата, обаче това Барни ми е супер омразно и ако зависи от мен, няма и да го опитат даже Smiley Отврат е!

И за да не е спам все пак Smile На гости сме и каката цъфна със сопол малко след като пристигнахме. Племеницата и тя от днес с хрема и вдигна температура. Сега се чудя ние ли я заразихме или това си е от нейната градина... При дъщеря ми нямаше температура, освен ако не сме я проспали някак Smile Сега чакам и дребото да цъфне Cry

# 533
Тони, 4 годишните нямат синуси. Синусите се появяват с израстването на кътниците.
Аз пръскам каквото хвана. Последно имаше Назик. Обаче в началото слагах Гентазон няколко дена. После секретът беше бистър. Сега нищо вече не слагам  изморих се 😁

Да, нямат, но имат кухини , където пак може се се събира “мизерия”.

И да не е спам, с какъв акъл реших точно Мупироназал да мажа не знам. Май-ми писна от капки… не мисля, чв щв му помогне. Така хърка на сополи оооффффф… мъка

# 534
Ами, не знам за кухини. На мен когато каката беше на 7 години ми обясниха, че няма кухини, мястото е плътно, УНГ лекар беше. Понеже не разбирам от медицина, реших да му повярвам.
Мартина - ами да ти е жива и здрава, сладурана е. Помислих че снимаката е заради алергията.

# 535

Ще я снимам утре, че спи. На китките направо и е твърда кожата. Ако не мине за ден два ще ходим на дерматолог.
А  нещо за алергия?
Аз след второто раждане отключих студова алергия( по думите на докторите). Но не към студа а когато има вятър. Ръцете (пръстите по точно) така ми се подуват и посиняват и кожата става много грапава . Това е за минути след като ме обрули .

# 536
Баткото беше на 3 г. и 10 м., когато направи втория фебрилен гърч, приеха ни в УНГ отделение с диагноза "Двустранен гноен синузит", та явно си има кухини.

# 537
  • shumen
Сухата кожа може да е от студа или от измивните препарати.На моя ръцете стават грапави след често миене.
Моме,то в болницата може и заради клиничната пътека да са писали това.

# 538
Хексе,на 4 е, да. Беше по - зле, поизбледня белега,но няма да се махне напълно, приела съм го. Само с лазер.
Чакам я сега да стане да й видя дерматита. Устата като гледам е зле все още.
Барбалена, аз май не съм яла такова, та не знам колко е сладко. Мъжа си го отнесе де Grinning

# 539
На мен УНГ лекар ми е казвал, че за синузит при децата може да се говори след 3-4 годишна възраст, тогава се развивали напълно синусите.
 При дъщеря ми 2 години подред, по това време на годината излизат едни петна по тялото, точно като уртикария. Миналата година излизаха месеци наред, къде през ден, къде само веднъж в седмицата, и то само след обедния сън или сутрин след ставане. Тази година пак се случи, но само веднъж, така и не разбрахме от какво е. И двете години се пада в грипна епидемия и хич не ми се обикаляше по доктори, болници и лаборатории.

Общи условия

Активация на акаунт