Боледуване на децата ни-тема 76

• 27 208
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
И аз не разбирам защо се дискутира това тук в тази тема. Има толкова други теми където човек може да си покаже, че му е криво, не му е ден или е в лошо настроение (и там не знам до колко е ок).
Всеки да си гледа детето и да обръща глава като види дете с навици които не са приемливи за самият него. Освен ако има насилие. Тогава не бих мълчала навън.
Памперси съм махнала когато децата ми са били готови, точно за 3 дни, без капка мъка, гордея се, че си спестих стреса, достатъчно го имам като майка. Когато ходим пеша винаги имам количка, на 4год е детето.Защо да мъча и него и мен си 🤷‍♀️

# 586
  • shumen
За дълги разстояния и аз използвах количка.Друг е въпроса,че моето не седеше в нея и хем я бутах нея празна,хем водех него за ръка или го носех.
Ваня,как сте?Дано са махнали гипса на малечка без болки.Моя поръча нали е батко да и купите най-големия подарък,ако не е боляло и не е плакала.

# 587
Дани, малкият е добре, от вчера на училище с отделна раница с храна, приготвена от мен Grinning Не е ял нищо друго - донесе раздадени от училището хамбургер с кашкавал и шунка - по програмата за безплатна закуска в училище. Върви захранването бавно, вчера вкарах сирене - първи животински продукт откакто се обрина, т.е от 9 дни насам. Иначе за вечеря изяде 5 филии хляб (1 със сирене, другите с домат и краставици), 1/2 ябълка и 1 банан, не знам къде го побира, а е 20 кг на 7 г. Grinning

# 588
Моме, много е дисциплиниран, браво на него. Моята хем вече е сравнително голяма и хем знае какво не трябва да яде, онзи ден на тренировка момиченце черпило с бонбони и тя не казала, че не може да яде какао, та си взела. Тя има непоносимост, няма да стане нищо фатално, но все пак, знае.

# 589
Да, двете ми деца са все едно от различни родители раждани, като всяко си се роди с характера си Grinning Големият много палав, дяволит, своенравен, разпилян, манипулира, послъгва, обича да дразни и да се налага, в същото време много умен, сам се научи да чете в градината, в момента поглъща томове книги, абсолютно перде е в междуличностните отношения и нещо може по-скоро да го разгневи, отколкото да го разстрои. Малкият - много чувствителен, обичлив, гушлив, изпълнителен до степен невротичност, добродушен, не обича да контактува с непознати хора и му трябва време, за да се включи в някаква групова дейност, плашлив и не особено самостоятелен. Обича да му четем, но не и сам да го прави.

# 590
Моето е като твоето първо. Едно към едно. На 4 е, пише по - добре от деца в предучилищна (госпожите го казват), почти чете, смята. Но е адски инат и нервак, дебелокожа до мозъка на костите си. Да са здрави.

# 591
Зодия близнаци, юни месец Grinning

# 592
Стрелец, ноември. Grin

# 593
  • shumen
Моме,все едно описваш Дени с големия.
Браво на Алекс,че е толкоз дисциплиниран.

# 594
Дани, не го махнаха. Казал, че щом не и пречи да седи до събота и сами да го махнем. Лятото същя доктор направи същия номер...елате на 20тия ден, полсе на 25тия. Сега елате на 25тия, ама не...на 30тия. Много рева милата, искаше да го маха вече.ь

# 595
  • shumen
Ваня,милата.А щом сами ще махате не може ли по рано да и го махнете?

# 596
Еми можем, щи помисля за петък, за да я раздвижи тая ръка, че уж понеделник е на градина.

# 597
Ваня, стискам палци.
Този път Мупироназала май помогна на детето. В Събота такива зеленяци имаше, преди обед купих и намазах, неделя след обед вече издуха само веднъж и то съвсем малко прозрачен. В интерес на истината в Четвъртък бяхме на солна стая, после отидохме на село (смяна на климата), може и това да е помогнало да се отпуши носът. Ще му слагам 7 дена, както капките. Ходи си на градина, но това е положението, в крайна сметка не хвърчат сополи. 😀

# 598
Тони, по-добре 10 дни мупироназала.

# 599
Тони, по-добре 10 дни мупироназала.

Оххх, с такъв зор му мажа носа.. ей голяма кривотия е, то са уговорки, то е чудо, за една секунда работа….мъкаЗ

Общи условия

Активация на акаунт