Боледуване на децата ни-тема 76

• 27 200
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Тони, а знае ли се какво има в нослето?
Щом помага поне сте го улучили. Пие почнахме вчера коларгол. Разликата е огромна. Изобщо не очаквах честно казано...

# 601
Тони, а знае ли се какво има в нослето?
Щом помага поне сте го улучили. Пие почнахме вчера коларгол. Разликата е огромна. Изобщо не очаквах честно казано...

Съвсем насляпо… викам хайде да пробвам с мазило.

# 602
Никога съм виждала ефект от коларгола, но пък силвър скал ра помага на голямата.

# 603
  • shumen
Аз също не съм виждала ефектот коларгола освен,че много цапаха.
Тони,и аз съм за 10 дни Мупироназала.
Моя е на училище седмица и половина вече и днес се прибра сополив.Капнах му Африн и заспа спокоен.

# 604
Дани, как е сопола? Прати ли го на училище?

# 605
Отбелязвам, че още 4 деца от класа на малкия са със същата уртикария като него, нещата стават все по-заплетени. Разменяме тук едни снимки с майките - 1:1 са. Една от лекуващите (педиатър-алерголог) е поставила диагноза васкулит на едно от децата. От два дни чета и се ровя за инфо и не мога да стигна до категорично заключение...

# 606
Моме, въможно ли е да е от храна?

# 607
Mome аз от самото начало смятам, че е вирус при детето ти.

# 608
На едното дете поставили диагноза васкулит, на другото - алергична реакция от Аугментин, третото - се повлиява добре от стриктна хранителна диета и се е влошило след изпито прясно мляко.... не знам просто!
Пак да попитам - какъв вирус, след като е бил ежедневно преглеждан от педиатър, с направен тест за скарлатина и с ПКК+ЦРП+СУЕ, никое от които не показва вирусна инфекция?

# 609
  • shumen
Ваня,пратих го на училище,ако ще и лоша и безотговорна майка да съм.Омръзна ми от два месеца насам аз да го играя учител.На лекар за един сопол няма да го заведа,а око отсъства ще трябва и бележка.
Моме,според мен е от храна щом има и други деца от класа със същите признаци.

# 610
Оо, и аз пращам със сопол. Последния път ме хвана яд, че я пращах с болящо гърло и лепнапи чревен...ама поне го отлистихме и този.

# 611
  • shumen
То ако трябва за всеки сопол да спирам все ще е вкъщи.

# 612
И аз за сопол и гърло не спирам. Спирам ако има Т.
Е, малкия е друга бира, там спирам защото кашля и най - вече за да го следя.

# 613
След като станаха ученици, вече сопола и гърлото го карат на крак (има и изключения, разбира се) и не ги спирам, ако самите те не ми кажат, че не се чувстват добре.

# 614
Аз имам силно съмнение че моя започва да кашля след консумация на млечни продукти ..последните 2 кашлици които лекувах не бяха придружени от никакви симптоми нито сопол,нито гърло нито температура но и 2те се появиха след ядене на 2 купички кисело мляко и изпиване на 2  шилета плодово мляко ...

Общи условия

Активация на акаунт