Боледуване на децата ни-тема 76

• 27 195
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Има протести,но седя до нея и натискам ръката да държи под мишницата,гледа тв.

# 631
Аз също ползвам безконтактен и съм доволна.

# 632
Със слагане на термометъра под мишницата? Моето дете не седи, само се дърпа. Не съм пробвала за момента да я задържа насила.
Явно не сте били на зор.

# 633
  • София
Здравейте,т .к .не помня как се слагаше скрит текст ,ще кача снимката по надолу ,та въпроса ми е тези сополи има ли вероятност да са от зъби ?

# 634
  • shumen
С електронен под мишницата съм мерила.Стискам ръката да го държи и така.
Станислава,според мен не са от зъби,а нещо започва.
Ваня,махнахте ли гипса на малкото камикадзе?

# 635
Махнахме го, наболва я. Не зном какво да правя, защото от понедилник аз съм в болница, тя уж на градина... Освен това голямата е пак болна. Тази сутрин издуха тъмно зелени гадости и се чудя да я почвам ли с антибиотични капки.

# 636
  • shumen
Ваня,аз бих започнала АБ капки,ако е само хрема,а малкото не знам какво да ти кажа.То сега ще трябва пазене,а са деца и някои да не е бутне или удари без да иска.Ти защо ще си в болница?

# 637
За химията влизам по 1 път в месеца и 1 път ходя за ден...
Много се чудя за капките, защото при нея не съм капала антибиотични от миналата година. Капя силвърскалер и минава. Всеки път има нещо цветно и го оправяме, но чак такъв цвят не сме лекували със сребро...

# 638
Ваня ти си герои ..от къде тая сила бе момиче ..пожелавам всичко да минава бързо ❤️🌞

# 639
Благодаря Simple Smile Някои от химиите не са тежки, но някои ми разказват играта... странна работа, на теория са еднакви. Честно казано ми писна вече, ама съм на средата...
Дани, те госпожите ще я пазят да не прибие ръката. Лятото точно седмица след като махна гипса хвана тенис ракета. Сестра и ходеше на тенис и треньора покани и камикадзето на корта, та и то почна. Та предпочитам да я пусна сега преди да е сополясала от сестра си. Иначе си пие коксамина. Голямата пие билковата кръв.

# 640
  • shumen
Ваня,дано всичко е наред при теб.Ти ще оставаш ли в болницата или ще се прибираш вечер?Как е каката?А малкото дано го опазят госпожите.
Като каза билкова кръв и аз пак трябва да взема на моя.

# 641
3 нощи ще седя...
Абе може ли да се възпали ухо без температура?  Голямата се оплаква от ухо...капнах отипакс и ако утре е така трябва да ходим в дежурния кабинит, а така мразя доктора там..ортопед, за който винаги всичко е наред.

# 642
  • shumen
Ваня,с уши шега не бива.Може и от хремата да я боли.Капни Отипакс и я следи.Аз бих изчакала и утре и ако понеделник я боли да я заведа на лекар и ако трябва и УНГ.

# 643
Утре ще се ходи ако я боли. Сополите не са много, не текат, 2 пъти да е духала днес и то защото я накарах да промием носа, но нямаше цвят като сутринта.

# 644
  • shumen
Ваня,а УНГ утре на частно някъде опция ли е?
Моя и той още е сополив,но промивам носа и капя Африн и се надявам да се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт