Боледуване на децата ни-тема 76

• 27 194
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Тия дни няма никъде. Само дежурния кабинет. Стискай палци утре да не я боли... легна сега, накапах носа, ушите, всичко по ред.

# 646
  • shumen
Ваня,стискам палци да не я боли утре.Дано и малкото камикадзе не сополяса от кака си,че тогава става лошо с две сополиви деца.
Моя пак поръча на малечка да купите най-големия подарък,че е герои тя.

# 647
Днес не я боли ухото, камикадзето е още здраво! Почнах я с аб капки...то дори зелен не беше сопола, много гнусен беше - сиво-зелен, няма да я чакам повече.

# 648
  • shumen
Ваня,радвам се,че не я боли ухото днес.Нека и малечка не сополясва и от утре с бодра крачка на градина.
Моя прехвърли сопола и на мен,но как няма като все е отгоре ми като е вкъщи.

# 649
На моето момче днес му е 9-ти ден Мупироназал, повлия още на втория ден. Но явно е лепнал междувременно нещо от градината.. днес си му е запушен носа, носово си говори..пууу

# 650
  • shumen
Тони,да минава скоро каквото и да е.
Ваня,как сте?

# 651
Същото е...малкото здраво, голямото гъгне, поне не тече ...

# 652
  • shumen
Ваня,и моя подсмърча,ама утре го пращам на училище.Като духа нищо не излиза.

# 653
Дани, според мен не му давай 2 месеца подред Билковата кръв, да не го предозираш с желязо.
Коксамина пише, че укрепва имунитета и тя 2 вируса от сестра си не ги лепна, ще е прекрасно и третия да пропусне. Пише, че и утпокоявал нервните изблици...е не успява Grinning

# 654
  • shumen
Ваня,благодаря.Няма да я вземам тогава,че да не го предозирам с желязо.
Дано коксамина укрепва имунитета и да пропусне и този вирус малечка.

# 655
Колко дена след спирането на Мупироназала мога да пусна носен секрет?

# 656
Поне 5 дни изчакай. Принципно мупироназала е много тясноспектърен, та ако има нещо ново ще го хванеш и по-рано.

# 657
  • shumen
След АБ капки и мехлеми поне 7 дни трябва да са минали,за да се пусне секрет.

# 658
Моят личен казва 3-4 дена. И честно казано беше прав. Както и миналата година, когато при бактериалните инфекции още на следващия ден след спиране на аб симптомите се връщаха. До 4 ден си бях направо нолна отново.
Тази година пусках секрет на мен, 4 дрна след като свърших аб, секретът беше чист. Понакашкях няколко дена и се оправих.

# 659
Аз отново съм с кашлица ..в петък синузита ми беше мн зле явно от стичането ето го резултата ..детето е ок за сега ...понеже ми е неспящо от раждането бяха ми пуснали мухата че може да има дефицит на желязо ...четох че дават енергия тези препарати  и се отказах защото ни е в повече особенно след като се навечеря ...

Общи условия

Активация на акаунт