Боледуване на децата ни-тема 76

• 27 219
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Ксизал и Зиртек май са едно и също. Виж активното вещество. Но и да не са, не мисля, че е проблем.

# 511
Моята никога не е имала цветен сопол все прозрачен 🤧и пак е имало бактерии

# 512
  • shumen
Да,сега четох листовките и се оказа,че са едни и същи.А и двете са за алергии.
Мими,и моя е имал прозрачен сопол и бактерии.

# 513
На моите деца също са винаги зеленеи, гадни и по много! И на двете същото и поне 1 път в месеца.

# 514
Рокет на моето дете много често накрая оралните антибиотици не му действаха, стигаше се до венозни. Убедена съм, че честата употреба беше фактор да развие астма.
Близкият човек влезе в интензивното от левофлоксацин, забранен му е вече да го приема.
Операцията на уши е рутинна когато се правят чести отити, мисля над 4 в година.

# 515
Дани, споделям опит, че при малкия два дни Зиртек изобщо не помогнаха, смениха го с Фенистил и веднага се забеляза избледняване.

# 516
На малката само Зиртек и Ксизал й изписват.
Тя ми цъфна с петна от дерматита. Мислих, мислих от какво може да е и единствено подозирам Барнита дето е яла два дни поред след градина с баща си (тя не яде такива неща по принцип, еле пък два дни поред). Иде ми да го бия с Барнито по главата. А наистина не знам от какво друго може да е. Дано се разминем без кортикостероид.

# 517
На малката само Зиртек и Ксизал й изписват.
Тя ми цъфна с петна от дерматита. Мислих, мислих от какво може да е и единствено подозирам Барнита дето е яла два дни поред след градина с баща си (тя не яде такива неща по принцип, еле пък два дни поред). Иде ми да го бия с Барнито по главата. А наистина не знам от какво друго може да е. Дано се разминем без кортикостероид.

Кое от барнито подозираш, моето малкото ги яде ( не ме нахоквайте), покрай каката не мога да я опазя.

# 518
Не знам. Но няма какво друго да подозирам. Яла е млечното, не какаовото, тя има непоносимост към какао (не е тежка, ако изяде шоколадов бонбон нищо няма да й стане) и просто не знам какво може да е. Някой консервант сигурно,знам ли й аз.

Ей това пък й е устата

Даде да я намажа поне, но ще се сцепи до кръв най - вероятно. Аман вече от нейната кожа.

# 519
Ой милника прекрасна Heart Eyes
Да минава бързо!

# 520
Мартина, дъщерята получи уртикария първото пролетно време на около 5 години след като излязохме навън за по - дълго. Подозирах, че е от слънцето след зимата, никога не е имала алергии. На плаж по цял ден стоим лятото, в първите дни не сварвам дори да я намажа със слънцезащитен, никога не е имала проблеми. Две години по -късно точно деня преди да отидем на море се обрина на плюски под мишниците. Още пазя снимката.  Пак никога не й се беше случвало. За час мина втория път ама тръгнахме на тръни към морето.
Случват се такива неща, и в двете ситуации не открих причината.
Барни, вафли, шоколад, сладолед, пръчки, чипс....все гадости, но се ядат вкъщи. Ненавиждам близалките, но се случва в градината за някой рожден ден да влезе и такова чудо у дома.
Аз лично не вярвам да е от барнито. Пощади мъжа 😁

# 521
На мен ми стана интересно за левофлоксацина и се оказа, че всъщност това е и основната съставката на Таваник (знаех си, че ми е познато отнякъде), с който борих инфекция месецът, преди да забременея със синът ми. Курсът беше 10 дена тогава.
Лично на мен ми помогна и нямаше отражение върху бременността ми.
Три месеца преди това, без да пия антибиотик или каквото и да е друго лекарство имам спонтанен аборт в ранна седмица.

Marthina, аз бих заложила по-скоро на затоплянето последните дни. При синът ми като по-малък АД много се активираше от дори малки амплитуди в температурите към топло.

# 522
По принцип тя пламва от студа и от храни. Не знам, може пък и да сте прави,че е от затоплянето. Ще я видим, дано не се разрасне. Няма ли да го израства това вече..

# 523
И моята е имала подобн,но над горната устна,баща й пък вика дето се облизва 🙈🤔
Мажа с Бочко за подсичане.
И моята е така бяла с чувствителна кожа ....дупето й беше станало на някакви почти рани една зима...(на самите бузи така да се каже)
Устата вежно изсъхнала и напукана като шкурка.
Сега и на ръцете и забелязвам сухи участъци

# 524
Зачервеното по устните ли имаш предвид? Това ли е алергичната реакция?
Аз не знам дали е от затоплянето, просто споделих какво ни се беше случило.
Уртикарията беше кошмарна, около 5 дена продължи.
Две години бяхме в Англия, там пък пролетно време чочна да прави алергии от цъвтежа, такива, като моите - очите я сърбяха, кихаше. Даже по едно време пиеше противоалергично. В България проблем няма с цъвтежа пролетта.

И аз бих казала че понякога и при мен се получава от вятър подобно нещо. Затова и попитах какво е?

Общи условия

Активация на акаунт