Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 41

• 45 891
  • 497
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, момичета! Имате ли опит с Maybelline-Superstay serum foundation? Как се държи, има ли оксидирация? Кожата ми е нормална към комбо, искам да пробвам нещо от дрогерията, тъй като последните години не съм купувала фдт оттам. Хубав уикенд! Предварително благодаря за споделения опит. Heart

# 451
На предишната страница съм писала за него, ако говориш за този.

# 452
Да, за него става въпрос! Благодаря отново, да не е спам, хидратиращата база на E.L.F се оказа много по-добра от тази, на която се води двойник (Milk), изобщо не лепне и се разбира чудесно с повечето фдт-и.

# 453
  • Бургас/Пз
Агент, благодаря за споделеното за Герлен. Запазих си го за проба. Като свърша Глоу на Шисейдото, ще пробвам този. Само не знам кога ще стане това, понеже напоследък ползвам фдт не повече от два пъти седмично. Толкова си харесвам кожата само с пудрата на Мас , че изобщо не се сещам за фдт. Да не говорим, че вече трети месец почти ежедневно съм само със слънцезащитата на Ултравиолет /оцветената/ Да е жива и здрава Клое, че каза за нея, цяло лято с добро я споменавам ❤️🥰❤️

# 454
И аз благодаря за подробното ревю на Tirtir. 🤗
Имам ДУ, но сърце не трае и аз да пробвам, дали уцелих цвета не се знае, ще видим като пристигне 😹

# 455
Забравих да добавя, че Tirtir не е подходящ за суха кожа по моя преценка. Затова писах, че не е за зимата, защото дори моята смесена към мазна през лятото кожа, не понася сухи фдт-ни през зимата.

# 456
Агент, как са цветовете на Герлена? Аз съм 2w1 от Double wear и се чудя 2w или 3w да поръчам. Преди време търсих да пробвам и топлите цветове ги нямаш много.

# 457
Aliena, страхувам се, че изобщо не ги загледах на живо. Просто си бъбрех с консултантката какво и харесва, с какво  сравнява, а тя ме погледна и извади 3N от Герлена (бях с тен) През лятото ползвам 3N1 на DW, та ако трябва да спекулирам бих ти препоръчала по-скоро 2W. На сайта на Сефора май мернах мнение, че цветът се адаптирал, не мога да потвърдя, но определено мострата, която имам е много добра откъм естественост на цвета за мен.
Интересно, 2.5N има, но няма 2.5W или 2.5C

ЩЕ метна едно око онлайн все пак:

Eто тази кака маже 2W (не знам какво казва, просто за референция):

# 458
Добавка от мен за TirTir- точно защото е много, много покривен и не мърда, носи на яка хидратация отдолу и поддържа много хубав лек Глоу на суха кожа- просто не жалете грижата. Моята кожа е ужасно, ужасно суха и доста успешно го нося. Последно върху mineralblend на Виши, който е много озаряващ, за да изсветли на места. Отдолу нанасям серум, крем и слънцезащита- запечатани, не мърдат.

# 459
Момичета, току-що моя близка, която живее в Америка горещо ми препоръча козметиката на Jane Iredale, конкретно минерална пудра и  ги намирам в сайта на арлен. Имате ли впечатления как се представят и конкретно за продукти, че обмислям да го тествам.

# 460
  • София
И аз съм доволна от Теракотата на Герлен, не се усеща върху кожата и поне при мен има хубаво средно покритие, без изобщо да се забелязва. Аз също мисля, че 2w ще е ОК.

# 461
  • София
Теракотата на Герлен е само неутрална като подтон. Ще мина да я пробвам като поизбелея, но дали е подходяща за по-топли кожи (без тен кожата ми е светла W)?

# 462
Ако подтонът ти е по-скоро топъл с оранжев, истински W подтон- да. Ако е по-скоро жълтеещ- имат 1-2 цвята, които да свършат работа за много Светла кожа- 0.5W и 1W, но за по-жълт към маслинен подтон- не.

# 463
Ако подтонът ти е по-скоро топъл с оранжев, истински W подтон- да. Ако е по-скоро жълтеещ- имат 1-2 цвята, които да свършат работа за много Светла кожа- 0.5W и 1W, но за по-жълт към маслинен подтон- не.
А ако сме розовеещи ?

# 464
Момичета, току-що моя близка, която живее в Америка горещо ми препоръча козметиката на Jane Iredale, конкретно минерална пудра и  ги намирам в сайта на арлен. Имате ли впечатления как се представят и конкретно за продукти, че обмислям да го тествам.

Никой не ми отговори за този бранд, но аз четох доста ревюта в мрежата и реших да си поръчам минералната пудра, която е като фон дьо тен. Да видим как ще се държи.

Общи условия

Активация на акаунт