Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 41

• 45 903
  • 497
  •   1
Отговори
# 480
  • волно калдъръмче
Така е, дано дамата няма проблеми.
Аз не се спрях... Blush Пристигна https://barecare.bg/enough-premium-rich-gold-double-wear-radiance-foundation-23
Хубав изглежда, цветът ми заспа, покривен е, но не стои като маска, не лепне, усеща се приятен на кожата. Ще видим как ще се държи.
Това е добро. Количествата са космически, имам 21 и 23 и не знам кога ще ги изразходя. Обикновено избирам неутрални цветове и двата номера стават. 23 трябва да е по-тъмен, но на мен ми стоят идентично. Адаптират се, не си променят цвета и се задържат цял ден. Ако има и пудра, нещата са бетон.

# 481
Още изглежда много добре. Пудра не сложих, обичайно. Струва ми се, чe ще понесе пудра. И аз се двоумих между 21 и 23, но уцелих.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 20:54 от DiaMia

# 482
Oще един клип за Jane Iredale за Joana85:

# 483
Ако подтонът ти е по-скоро топъл с оранжев, истински W подтон- да. Ако е по-скоро жълтеещ- имат 1-2 цвята, които да свършат работа за много Светла кожа- 0.5W и 1W, но за по-жълт към маслинен подтон- не.
А ако сме розовеещи ?
Там Guerlain винаги имат предложения. Както и Ланком, и Диор и доста френски брандове- тачат си го.

# 484
Oще един клип за Jane Iredale за Joana85:

Благодаряяя Purple Heart Изгледах го и ми хареса много резулатата.
Всъщност пудрата ми пристигна вчера, поръчах тази, която моята близка ми похвали,
https://www.arlen.bg/product/11790/mineralna-kompaktna-pudra-pal … jane-iredale.html
(кутийката се купува отделно)
Точно нея използва дамата в клипа, ами да ви кажа, снощи късно си я взех и я нанесох само върху ББ крема, с който бях и доколкото видях се справи доста добре, не мръдна и не се събра. Ноо мисля, че трябва да нанасям с друг тип четка, моята е за фиксираща пудра, а ако искам пълен ефект ще трябва да е различна. Ще пиша пак с впечатление на дневна светлина.
От видеото доста се впечатлих и от основата, която използва и ще я погледна.
Междувременно, ако споделите от коя основа сте доволни, такава да прикрива порички и по възможност да не се събира...

# 485
С каква четка нанасяте компактна пудра?В моите има дунапренени тампончета,но ако има по-добър ефект с четка,ще съм благодарна за препоръки🌸!

# 486
Аз нанасям компактна само с пухче ( в Сефора има триъгълни на тяхната марка, които вършат чудесна работа). Пробвала съм с четка за пудра и ефектът клони към нула.

# 487
Забелязах/понеже полудях по ружове/,че  компактна пудра по-добре се сработва с такъв руж,както и фдт с течен руж,то май не съм открила нищо ново😂,но е много хубаво от десетки проби най-накрая нещо прилично да ми се получи.Пудрата superstay maybeline е доста покривна,майсфактор facefinity blush 05 e много нежен с нежни блестящи частици и позволява надграждане,та от по-евтинките продукти,препоръчвам👍. От тубинг спирали,тази на catrice easy wash of върши чудна работа,толкова лесно махане не съм си мислила че има,а и издръжлива без да мръдне цял ден,с два слоя миглите са чудни.

# 488
Аз нанасям компактна само с пухче ( в Сефора има триъгълни на тяхната марка, които вършат чудесна работа). Пробвала съм с четка за пудра и ефектът клони към нула.
Точно вчера случайно попаднах на един клип на Галя Симеонова за този продукт Heart Eyes и подозирам, че си ти Heart Eyes
Ако е така, да ти кажа, че много ми допадаш като съдържание на клиповете и въобще си много готина Heart Eyes

Само това с Енджи не ми хареса, на мнение съм, че тя е залитнала към нещо нездравословно, колкото и да се опитва да го прикрива. Изглежда вече плащещо слаба, някаква мумифицирана физиономия и т.н. И не вярвам, че ти си дехидратирана, много добре изглеждаш и на живо - няколко пъти съм те засичала в заведения Wink На живо си малко по-слаба, отколкото в клиповете, явно там се добавя някой и друг кг.

А, може и да съм се объркала, но като прочетох никнейма ти и препоръката за пухчето, и веднага направих асоциацията с нея и вчерашното клипче Blush

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 17:36 от aDream

# 489
Галя Симеонова, не пише и не чете тук. Лично съм я питала, приятелка ми е.

# 490
Имам въпрос. В момента в Дъглас дали имат наличен Guerlain Parure Gold Foundation, но не мат версията, а класическата? Благодаря предварително! Темата ми е много полезна и винаги откривам нещо ново, което да си взема или техника, която да приложа Simple Smile

# 491
  • София
@Агент Провокатор, до 30 лв.

# 492
  • Тук... някъде
Имам въпрос. В момента в Дъглас дали имат наличен Guerlain Parure Gold Foundation, но не мат версията, а класическата? Благодаря предварително! Темата ми е много полезна и винаги откривам нещо ново, което да си взема или техника, която да приложа Simple Smile

Този ли е https://douglas.bg/guerlain-parure-gold-skin-rejuvenating-radian … dation-conf-73046

# 493

Този ли е https://douglas.bg/guerlain-parure-gold-skin-rejuvenating-radian … dation-conf-73046

Точно този. При проверка на наличностите във физическите магазини, излиза прозорец, в който пише, че поради динамиката на продажбите, нсличностите варират..

# 494
@Агент Провокатор, до 30 лв.
В този ценови рейндж погледнете ELF, тези 2 са много хвалени (нали има ELF в БГ!?!):

Междувременно, ако споделите от коя основа сте доволни, такава да прикрива порички и по възможност да не се събира...
А, болна за мен тема, че мазната ми кожа винаги има нужда от помощ в това отношение.

Ще покажа няколко, които съм и ползвам с удоволствие през лятото, но не твърдя, че това е най-доброто, просто на мен ми вършaт работа и ми харесват.

Eто този е много хвален, но на мен ми запушва порите, ако го ползвам редовно:

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 14:38 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт