Къде в Пловдив??? - 104

• 37 146
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Тра-ла-ла
Малко съм ви поизлъгала с цените на пица Верди. Това, което съм видяла, е стара табела със стари цени, която не са махнали. Иначе са вдигнали цените с 1лв някъде.

Не обичам пица, но Верди не фалираха ли? В Тракия отдавна не работи.
Имат обект, от който да си вземеш пица за вкъщи с тейкъуей или на място да поръчаш, да почакаш и да си я вземеш.

# 436
  • Пловдив
Не съм сигурна дали Сентрал парк работи, скоро минах от там и ми изглеждаше запуснато. d'Asti-Osteria Italiana работи, но менюто е далеч от традиционното респ. и цените. Но имат и пици. Аз много харесвам Pizzeria Trattoria Da Pietro, но е чак до бившия ТОХ. Не е никакъв лукс, но готвят много добре. Пармиджаното ми е любимо.

# 437
  • Пловдив
Здравейте, малко извън темата е поста ми, но вчера се случи малък инцидент и част от нокътната ми плочка липсва почти до кожа на места. Може ли да ми кажете към какъв специалист да се обърна за помощ? Става въпрос за Пловдив.
Благодаря ви предварително...

# 438
  • Близко съм
Аз бях на хирург , който отстрани остатъка от никътя.

# 439
Случвало ми се е, порасна си нокът след време и толкоз. Ако има кръв, рана, слагаш нещо като йодасепт за всеки случай. И после както нормална рана. Чак специалист.. на медицински маникюр/педикюр примерно?

# 440
Хирург задължително!
Може и да “мине” от самосебе си, да израсте нормално, но може и да се възпали, да загнои и да се усложни много.
Възможно и също травмата да е наранила нокътното легло и нокътят да расте крив. Затова е най-добре хирург да отстани остатъка и да обработи раната.

# 441
И според мен потърсете хирург. Ще каже има ли нужда от намеса. Преди време аз така чаках една травма да мине и да израсне нов нокът. Новият израстна, но увреден, старият не падна и се наложи хирургична интервенция, да извадят и двата. Доста болезнено си беше.

# 442
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите. Ще се консултирам с хирург.

# 443
  • Пловдив
Имате ли впечатления от естетически център  Skin line?

# 444
Има ли ( изкуствен) сняг на Копривките,става ли за ски ?
П.С. Видях камерите по светлото. Догодина.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 08:48 от Трапезица

# 445
Имате ли впечатления от естетически център  Skin line?

Ходила съм преди много време, сигурно 5 години минаха. Салонът е под земята и доста мирише на влага, не е комфортно. Жената се стара с процедурата, но не беше нещо, което съм запомнила и не повторих.

# 446
  • Пловдив
Благодаря за мнението! Имат доста луксозни процедури и бях решила да си направя подарък,но ще търся другаде.

# 447
Здравейте,къде в Пловдив мога да взема добър курс по маникюр.Не държа на сертификати,искам да мога да се правя сама.

# 448
СтарНейлз.
Здравейте,къде в Пловдив мога да взема добър курс по маникюр.Не държа на сертификати,искам да мога да се правя сама.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт