Къде в Пловдив??? - 104

• 37 145
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте Blush
Къде мога да намеря изчистени, вталени офис ризи на разумни цени?

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 11:33 от Фрезия24

# 451

Здравейте,

Магазин за мебели за баня в града от койте сте доволни?

По възможност да имат и онлайн магазин.

Благодаря

# 452
  • Plovdiv
Къде има добре зареден турски магазин, без този на бул. "Източен"?

# 453
В Тракия до общината. Писала съм назад в темата къде е. Много е зареден.

# 454
На събота пазара, в една от пресечките има. Но този на Източен, особено след като усвоиха и съседното помещение стана най-големия в града.

# 455
Да знаете някой да се занимава с Тета Хилинг? Отзиви също, ако имате ще се радвам да ги чуя

# 456
За Пловдив ми излиза това като резултат

https://www.facebook.com/theta.healing.toni

Не съм поддръжник на всякакви такива практики, влияния на ума, енергийно заредени ?! силиконови гривни, коучове и т.н.

# 457
Ти не беше ли питала за нещо подобно преди време? Как се връзвате на такива щуротии...

# 458
🤭🤭🤭, не, бях питала за констелации 😂.
Не открих да има на живо и не отидох 😂.
Интересни са ми такива неща. Мисля и боуен терапевт да посетя любопитни са ми такива неща.

# 459
  • Тра-ла-ла
Интересни са ми такива неща. Мисля и боуен терапевт да посетя любопитни са ми такива неща.
Добре си подбирай хората/курсовете, които посещаваш. Че на днешно време всеки се бара някакъв "пътеводител", гуру, коуч, рейки мастър и т.н. А и не всеки има чисти помисли. Щом те интересуват такива неща - виж Аида Марковска, Светла Балтова. И двете са в Пловдив. Разни събития има и в културен център Елизиум.

# 460
На " Асен Христофоров" 3 има добре зареден турски магазин, с много мили продавачки и  хубави цени.

# 461
  • Пловдив
Има констелации на живов Пловдив - Еремита център, мисля, че съм споделяла при запитване.

# 462
Аз искам индивидуални,  а не групови.
Добре си подбирай хората/курсовете, които посещаваш. Че на днешно време всеки се бара някакъв "пътеводител", гуру, коуч, рейки мастър и т.н. А и не всеки има чисти помисли. Щом те интересуват такива неща - виж Аида Марковска, Светла Балтова. И двете са в Пловдив. Разни събития има и в културен център Елизиум.
Да, затова ги искам на живо, а не онлайн. Някак като се срещнеш с даден човек може повече да прецениш дали може да му имаш доверие. А и гледах една онлайн констелация, която ми се стори меко казано пародия. Не виждам как подобно нещо би помогнало на някой.
Не знаех, че Аида Марковска е от Пловдив. Аз ми мислих, че е от Варна. Но тя е родов терапевт и доколкото съм запозната прави семинари и има училище за родови терапевти.
И това ми е интересно, но нищо не си знам за рода и предците и няма смисъл от тази терапия. Бих отишла да слушам някоя нейна лекция. Интересни неща разказва аз съм я гледала в Ютюб.

# 463
Къде мога да намеря гел  сладкарски бои в града за професионална употреба?

# 464
  • Пловдив

Кампания на община Пловдив за подпомагане кастрацията на домашни кучета и котки.
Кампанията е от 15.03-15.12.2024г.
Лекарите, които участват в нея са посочени заедно с адрес и телефон за връзка.

Общи условия

Активация на акаунт