Къде в Пловдив??? - 104

• 37 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
А, да препоръчате занималня за 10 годишно дете без тези на Гребната база?
В сградата на бившата Проектантска организация на Площад Съединение (сега Прокуратурата е там), Таланти.

# 511
Благодаря, само да уточня, че става въпрос за лятна занималня. Не знам те дали поемат деца лятото.

# 512
Благодаря, само да уточня, че става въпрос за лятна занималня. Не знам те дали поемат деца лятото.
Аз също. Голямата ми дъщеря ги посещаваше след втори и трети клас. Имаше и по-големи деца.

# 513
  • Пловдив
Занималня Талант работи и лятото.От 8 до 18ч.Четири години синът ни я посещаваше.Много бях доволна, той също.

# 514
За занималня аз мога да препоръчам Класна стая 6+ предлагат страхотна програма през летните месеци. Собственичката е детски психолог, имат и много интересни арт занимания. На сина ми много му хареса миналата година, тази година пак ще го запиша.

# 515
  • Пловдив
Здравейте, някъде в Кършияка може ли да се намери магазин с чаши с надписи, конкретно ми трябва "Чашата на шефа".

За занималня препоръчвам "Детска планета" в района на Пещерска гроздова.
https://detskaplaneta.eu/

# 516
  • Пловдив
Такива чаши има от южния край на пешеходния мост,веднага като се завие към Хуманитарната гимназия. Точно с този надпис не знам,но текстът е често срещан,така че е вероятно да има.

# 517
Къде в града ни има магазин за якета от естествена кожа с хубави модели

# 518
Много се извинявам, че пиша чак сега за името на лекарката от Медикус Алфа. Не знам защо си мислех, че съм отговорила... Sad
д-р Екатерина Елкова е тази, от която съм доволна.

# 519
От къде мога да купя ученическа лична карта?
Зная, че в книжарниците има, но явно в началото на годината. Сега не намирам.

# 520
  • Пловдив
Намирала съм в Пегас зад Гранда - било е даже през май, но беше преди 5-6 години, сега не знам дали продължават да поддържат асротимент.

# 521
От къде мога да купя ученическа лична карта?
Зная, че в книжарниците има, но явно в началото на годината. Сега не намирам.

Попитай в някоя квартална книжарница. Декември месец купувах от една в Тракия, бл.148. Може да имат изостанали.

# 522
Ученическа лична карта купих миналата седмица от книжарницата срещу Строителния.

# 523
  • Пловдив
Къде в града ни има магазин за якета от естествена кожа с хубави модели

Мисля, че в Пловдив остана само един магазин за кожени дрехи - Роси, в Халите, поправете ме ако греша.
Лутер вече не съществува. В магазинчето на Цариградско има едва няколко якета до пълна ликвидация. Рокедс се изнесоха от мола.
Мъжки има в магазин Лорд на Главната, а също така и в бившия козметичен до чешмичката срещу оптиките, пак на Главната.

# 524
За кожени якета, мои близки ходиха до Одрин. Жалко за Лутър. Те от години залязват, сега вече явно окончателно.

Общи условия

Активация на акаунт