Къде в Пловдив??? - 104

• 37 121
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Има ли около Пловдив ферма с животни, където мога да заведа малко дете?

# 496
  • Пловдив
В Ягодово на конна база Тара има понита, кончета, зайчета, всякакви шарени кокошчици, пуйки, ако се не лъжа. Може да се поязди пони.

# 497
  • Пловдив
Аз съм с много широки пръсти, но Патриция Пепе, за едно обличане, ми идва в повече. Но ако момичето носи този стил дрехи и ще продължи да го ползва....става. Все пак цената е като да купиш 3-4 костюмчета от друго място.....Аз да не говоря много-много, че току виж утре и моят таласъм поискал същото 😂😂😂

# 498
  • Пловдив
Намира се в Строево
https://www.facebook.com/share/5xByXt1t8eCmVkFk/

В Устина има козе ферма, но не ми звучи да е като това, което се търси.

# 499
Тази в Строево ще отвори през май.

# 500
  • Пазарджик
Не е точно ферма,а по скоро зоопарк ,но може да пробвате да отидете до Пазарджик-Острова на свободата.Зоокъта е безплатен и има животни ,които може да разгледате отблизо.

# 501
  • Пловдив
Ооо благодаря, чудесни предложения,   тази ферма в Строево изглежда точно каквото търся, ще я посетим със сигурност.  И конна база Тара ще ни хареса, утре имали празник, ще има състезание  за Тодоровден.

# 502
Здравейте, къде в Пловдив мога да открия детски бели дълги чорапи ? Искат ги за тържеството в градината на детето , а нямам време до понеделник да обикалям

# 503
  • Пловдив
В конна база Тара моето дете тренира и утре ще участва. Който иска,да заповяда,ще бъде голям празник.

# 504
  • под тепетата
Фрезия24, беше питала за униформени ризи. Случайно видях в магазин на Иван Вазов, разпродажба по 10 лв. Има в много цветове, маншетът се вдига и става като 3/4 ръкава. Симпатични са. Ако те интересува още, ще уточня мястото.

# 505
Можете ли да ми препоръчате бригада "кърти-чисти-извозва"?

# 506
За транспорт и преместване препоръчвам Аталант. Но с къртене и чистене не се занимават.

# 507
Не става въпрос за преместване, а за къртене на плочки и стени, почистване и извозване на изкъртеното.

# 508
А, да препоръчате занималня за 10 годишно дете без тези на Гребната база?

# 509
  • Пловдив
Привет Blush
Търся от къде бих могла да поръчам плат за дамаска с конкретни размери, като отделните части са "поръбени" с оверлог, примерно.
Ще съм ви благодарна за препоръки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт