Къде в Пловдив??? - 104

• 37 134
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Колко по-рано мога да пусна заявление за нова шофьорска книжка?
Валидна е до 24.06 и ако има начин ми се иска началото на април да я свърша тази работа.
Колкото си искаш, няма определен срок. Може да имаш 10 причини да си смениш книжката.

# 481
  • Пловдив
Ако ще е нормална поръчка е добре в понеделник да подадете документи.

# 482
Благодаря!

Още 1 питане Simple Smile
Кой ЯМР да изберем за изследване на вид ревматологично/автоимунно заболяване?
Знам, че зависи от разчитащия и лаборанта може би, та затова...ако някой има мнение.

Горещо препоръчвам този в Медикус Алфа. Две години се следя там. Много съм доволна. Но е важен и лекаря. Аз бях при жената, малко по-късно ще проверя за името, за да не ви подведа.

Да питам дали в голямото Лекси има блатове за торти и ако сте взимали, кои са хубави?

# 483
  • Пловдив
И лекарката ни препоръча Медикус алфа, ама пак да се допитам...
Ще чакам за името, да.

# 484
  • Берлин
Къде мога да открия готин костюм за изпращане в училище? За абитуриентка говоря. Ще имам 3-4 часа в събота за тази мисия.
Да си подновя питането...

# 485
И аз съм правила ЯМР в Медикус Алфа и също съм много доволна. Тогава ми казаха, че е най-добрият тук.

# 486
  • Пловдив
Къде мога да открия готин костюм за изпращане в училище? За абитуриентка говоря. Ще имам 3-4 часа в събота за тази мисия.
Да си подновя питането...

Не бих рискувала. Дъщеря ми за нищо на света няма да отиде в костюм. Иначе в Зара може са се сглоби костюм. Онзи ден накарах дъщеря ми просто да премери един черен, къс, пола-панталон и същото късо сако, с потник под сакото. Много ми хареса, тя също се одобри, но каза това е само за пробната, така няма да се облека. Зара мен винаги ме спасява, има разнообразие от стилове, възможности за комбинации и прилични цени. Дика също е вариант. Но Зара е в МОЛ Плаза, Дика на главната. Трети вариант, онлайн. Мери вкъщи и като не се хареса, връща.

# 487
  • Берлин
Dazel, благодаря. Ми абитуриентката си е наумила костюм /харесва този на Дара в рекламата на някакви понички/. Аз съм от Пловдив, но живея в чужбина и не ги знам вече магазините. Едно време помня Дика, Дафне и Елизабет на Главната,но сега нищо не знам. И времето ми е супер ограничено в съботата,та ще видим. Онлайн не става по тази причина.

# 488
  • Пловдив
Дика, Дафне и Елизабет още са си на главната.

# 489
Костюм в цикламено (споделям, защото този на Дара в рекламата е в този цвят) видях наскоро във Vayana fashion. Намира се на ул. "Райко Даскалов" 72, до Пешеходния мост.

В Kensol също има хубави неща.
Стилна жена има в Мол Пловдив.

# 490
  • Берлин
Благодаря.
А такова цвете къде да издирвам /не този цвят конкретно/

# 491
Здравейте , къде в Пловдив мога да си направя бондинг?  И ако някой си е правил тази процедура може ли да сподели мнението си ☺

Клиника Д-р Станков, препоръчвам д-р Русев.

# 492
Папурче, сакото конкретно от рекламата на Кауфланд е със сигурност Patrizia Pepe. Ако девойката иска същото, да не се лутате.
Чокърът ми прилича на нещо, с което някой хендмейд творец би се справил.

# 493
  • Берлин
Много сте готини, благодаря.

# 494
Шоф.книжка само в Кат ли се подновява? Що имам спомен и за всяко районно...или греша?
Медицинско само трябваше, нали?
Може във всяко районно управление с медицинско.
Носи и ксерокопие на сегашната книжка, освен медицинското. Преди искаха и на талона, но той отпадна. Когато сменях книжка се оказа, че никъде няма около РПУ-то работещ ксерокс.

Общи условия

Активация на акаунт