Къде в Пловдив??? - 104

• 37 137
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, спешно ми трябва техник за пералня, тези които знам ми казват че могат да дойдат след седмица или повече, а ако се наложи и да я вземат..кой знае още колко време ще мине. Абсурд да чакам толкова, особено че съм с малко бебе. Моля, препоръчайте ми някой читав майстор, който да действа експедитивно и по възможност няма да ми смъкне кожата?

# 466
Копирам от фейсбук. За тези животни ние сме шанс да се измъкнат. Моля, споделяйте.
На 23.03.2024, събота,от 11.00 до 14.00 часа в Приюта за безстопанствени животни „Приятел завинаги” намиращ се на „Пазарджишко шосе” 4 км. ще се проведе ден на отворените врати под надслов „Първа пролет в приюта”.
Учениците от „Клуба на супергероите”,ЕГ „Иван Вазов”са подготвили за вас базар с ръчно изработени сувенири, а доброволците от Фондация „Лео”ще демонстрират уменията на кучетата от приюта.
Заповядайте при нас.

# 467
Момичета, спешно ми трябва техник за пералня, тези които знам ми казват че могат да дойдат след седмица или повече, а ако се наложи и да я вземат..кой знае още колко време ще мине. Абсурд да чакам толкова, особено че съм с малко бебе. Моля, препоръчайте ми някой читав майстор, който да действа експедитивно и по възможност няма да ми смъкне кожата?

Обадете са на сервиза на марката.

Нашата примерно е Бош, искаха да я взимат други майстори и се обадихме на сервиза на Бош и дойдоха вкъщи да констатират и евентуално оправят проблема и то супер бързо, от днес за утре.

# 468
  • под тепетата
Бърза поръчка за паспорт в районното ли се подава или на "Волга"?

# 469
# 470
  • под тепетата
Благодаря, red! За експресните бях сигурна, но за бързите не помня.

# 471
  • Берлин
Къде мога да открия готин костюм за изпращане в училище? За абитуриентка говоря. Ще имам 3-4 часа в събота за тази мисия.

# 472
  • Пловдив
Бързи може във всяко районното. Само експресните са задължително на Волга, там ги правят.

# 473
  • под тепетата
Благодаря, dundi73!

# 474
Здравейте , къде в Пловдив мога да си направя бондинг?  И ако някой си е правил тази процедура може ли да сподели мнението си ☺

# 475
  • Пловдив
Шоф.книжка само в Кат ли се подновява? Що имам спомен и за всяко районно...или греша?
Медицинско само трябваше, нали?

# 476
  • Пазарджик
Шоф.книжка само в Кат ли се подновява? Що имам спомен и за всяко районно...или греша?
Медицинско само трябваше, нали?
Може във всяко районно управление с медицинско.

# 477
Здравейте , къде в Пловдив мога да си направя бондинг?  И ако някой си е правил тази процедура може ли да сподели мнението си ☺

Аз съм правила бондинг на 6 зъба,супер доволна съм, зъболекарката е младо момиче- Никол Брънкова,която се постара максимално!

# 478
  • Пловдив
Благодаря!

Още 1 питане Simple Smile
Кой ЯМР да изберем за изследване на вид ревматологично/автоимунно заболяване?
Знам, че зависи от разчитащия и лаборанта може би, та затова...ако някой има мнение.

# 479
  • Пловдив
Колко по-рано мога да пусна заявление за нова шофьорска книжка?
Валидна е до 24.06 и ако има начин ми се иска началото на април да я свърша тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт