Къде в Пловдив??? - 104

• 37 155
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Мнение от моя приятелка с голдън, а не лично от мен - Beauty Pet, в Мараша някъде, имало ги в Google Maps

Препоръки за грууминг студио за голямо куче (лабрадор).

# 421
  • Plovdiv
Аз водя нашето улица на една пресечка на ул. Богомил до училище Душо Хаджидеков. Жената е много мила и любезна, мога да ви дат телефон за връзка

# 422
  • Тра-ла-ла
Като казахте грууминг....някой водил ли е дългокосместа котка и къде?! Търся човек с опит, че котката е страхлива и не е излизала навън

# 423
  • Пловдив
Аз съм водила нашата котка срещу училище "Алеко Константинов". И тя е страхлива много. Решат я, после я къпят, сушат и слагаме каишка за бълхи, нищо че никъде не ходи. Каишката аз я купувам, там те предлагат. Но е британска късокосмесместа. Те не се подстригват, само се сваля подкосъм, така каза жената. Доста косъм сваля......

# 424
  • под тепетата
Добър вечер! Къде мога да поръчам декорирани бисквитки за кръщене?

# 425
  • Пловдив
Добър вечер! Къде мога да поръчам декорирани бисквитки за кръщене?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057570816199 Жената е от Пловдив, Кършака.
Сладките са големи на размер и вкусни.

# 426
  • под тепетата
Благодаря, Kateto-S! Ще се свържа с жената, че малко късно се сетих, но не искам да подаря прахосъбирачки на гостите. А и ние ще сме в тесен семеен кръг. Хубав ден!

# 427
Те и бисквитките в такъв формат ще си ги държат като прахосъбирачка Simple Smile После ще станат много стари по някое време ще ги фучнат Simple Smile
За мен като цяло традицията с подаръци за гости ми е странна ..

# 428
Е, как ще си държат красиви и вкусни бисквити за спомен! Моите винаги си ги ям.

Красиви и вкусни бисквити поръчам от една дама - Борислава Миладинова от майки на деца с увреждания, но не е от Пловдив. Пристигат с Еконт. Горещо препоръчвам.

# 429
  • Пловдив
Аз съм от тези, които си държат бисквитките като сувенири ☺️

# 430
Малко съм ви поизлъгала с цените на пица Верди. Това, което съм видяла, е стара табела със стари цени, която не са махнали. Иначе са вдигнали цените с 1лв някъде.

Не обичам пица, но Верди не фалираха ли? В Тракия отдавна не работи.

# 431
  • Пловдив
Да препоръчате някое приятно местенце за хапване преди кино, в района на МОЛ Марково тепе /без Южен полъх на Бунарджика/.

# 432
  • Plovdiv
D'asti страхотен италиански ресторант съвсем близо е до мола.

# 433
  • под тепетата
tara2, благодаря! Оставих на щерката да прави поръчката ,с когото се свърже.
Кой каквото иска да си я прави бисквитката! От мен - жестът и плащането.
  Ние преди театър ходим обикновено е заведението пред фонтаните на градската градина - Морадо ли беше, че с имената съм...

# 434
Central Park в градската? Ако не е в пиковите вечерни часове e приятно
Да препоръчате някое приятно местенце за хапване преди кино, в района на МОЛ Марково тепе /без Южен полъх на Бунарджика/.

Общи условия

Активация на акаунт