“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №5

• 51 125
  • 767
  •   2
Отговори
# 525
Откъде тръгна това, че малкия Харизанов е  извикал проверката?

# 526
  • Галифрей
Според мен  Марта в един момент ще отиде при Валето и пътят между Филип и Елина ще се отвори.
Той да я мисли ягодката 😁

Е не видяли как се подхилва така злобничко детинско  и търсеше в гугула номера на “трудова инспекция” ? Той е пуснал анонимният сигнал,защото си е мързелан и не мисли много.  Ама те в цялата бъркотия забравиха да направят договори за берачите.

# 527
Това с търсенето на номера съм го пропуснала, затова се изненадах на коментарите ви, че малкия Харизанов е подал сигнала.

Появата на Милица Гладнишка беше трагична, може и това да й е била ролята, но изглеждаше доста зле.

Появата на Биляна Петринска, която прави проблеми на Цвета явно е във връзка с политическото положение на Бончев.

# 528
  • Бургас
Ако имаш приложението , директно отваряш на неделя и избираш от програмата

Да сваля на телефона ли? Малко съм скарана с новите технологии, но ако е това ще се справя.

Да, изтегли еон приложението. После чрез номера се регистрираш, създава ти профилче, ако имаш право на пакет с телевизии ще си гледаш, ако ли не, ти се пилагат 15 безплатно, но бнт е включен

Благодаря! Даже не съм знаела,че съществува такова нещо.

# 529

Дребния Харизанов ме разочарова. Пък и не му се вписва в образа тази постъпка. Очаквах нещо по-лежерно от него като опит да се отърве от брането. Би следвало да знае какви последици може да има една проверка от ИТ.

Точно, ако е наистина умен както го изкарват феновете му. Глобите са големи, а точно когато им е важно времето и начина на бране , когато бизнеса и работата на толкова хора зависят . Ама той си е такъв , не му дреме за нищо , само да си гледа кефа. И си намерил оправдание - израснал без майка и с богат баща, направо да ти се скъса сърцето . Хайде моля ви се , стига сте ги съжалявали тия родени със златна лъжица в устата, които не са оползотворили правилно огромните възможности ,с които разполагат. Да не е единствения с един родител, а и колко други хора с много по-тежка съдба съумяват да се държат достойно.

# 530
  • София
Аз много му се ядосах на Харизанов младши. Много тъпо решение.
Хареса ми в тази серия как игра Телбис. Разчупено.

# 531

Хареса ми в тази серия как игра Телбис. Разчупено.

Да, и на мен Телбис ми хареса в тая серия за пръв път, четеше се в погледа и какво чувства. А и с Дария ми харесват като тандем.

# 532
Появата на Биляна Петринска, която прави проблеми на Цвета явно е във връзка с политическото положение на Бончев.

Благодаря!
Убягваше ми името на актрисата, която играе лекарката.

Много хубава жена и тя.

# 533
Според мен Бончев е наясно с Харизанов, но както има една приказка "дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо".

Филип според мен е бил съвсем наясно, че ще засегне Елина с Вале. Не мога да разбера какви са му тези подхилквания когато Елина му е ядосана. Сякаш се радва, че я дразни...

Ако правилно съм запомнила, сценарият е писан в движение. Представяте ли си какви лафове щеше да има ако имаха повече време да го напишат Smiley

# 534
Вчера ми мина през главата, че Марта и Вале ще се вземат накрая двамата. Стори ми се прекалено нагласено и реших, че не е възможно, но виждам, че и тук има такава теория.

# 535
  • Бургас
Малкият Харизанов в началото на епизода нали нещо .... се опита да си  договори "процент за посредничество" от Филип, но той му отказа...!? Момъкът е свикнал да получава комисионни за разни "услуги", а не да работи... За това ли си отмъсти с И по Т!? 🤮

# 536
  • София
Нещо не ми хареса особено много този епизод.
Само Бончев ми поддържа интерес и кандидатурата му за кмет. Харесват ми и майтапите на Геро.
Основния триъгълник от главните герои лека-полека започват да ми стават банално-скучни.

# 537
И на мен ми е скука втори сезон, нищо не се случва. като в латино сериал се движим, все едно има 140, а не 14 или колкото там са сериите. Добре, че е Геро - свежест в сериала.

# 538
  • Пловдив
Понеже е само филм е ОК да се работи без договори? Не е ОК. Да, можеше да каже на Клементина, сори ама не и запомням героинята, за този пропуск, но се направи на талпа. Баща му пак щеше да потули проверката, както организира жандармерията да пази лозето. Малко излишно беше това, май само да покажем Бежанска и Гладнишка. Според мен Харизанчо ще си признае магарията. На практика, пренебрегван от баща си, който не е могъл да се справи с липсата на майка, е компенсирал с разглезеност. Но винага не е само на Пламен. Той идва във винарната и пак се сблъсква с едно и също. Той е свикнал на пренебрежителност и неглижиране, тук обаче се опитват и да го понатупат. Е, и той им удари една тупалка.

# 539
Понеже е само филм е ОК да се работи без договори? Не е ОК.
  Никой не казва ,че е ОК, само че да хапеш ръката, която те храни пак не е ОК , нали. Като е толкоз загрижен за спазване на законите да беше казал на някой от винарната.

Общи условия

Активация на акаунт