КГБ = Клуб на Готините Баби - 219

• 38 085
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Честито на деди телевизор от внучката ,скоро ще е . Милите те , искат да се изплатят , като тренират , неминуемо стават грешки, здраве да е .
 .

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 17:14 от Бор_яна

# 526
Хайде заповядайте на дълго ,ама много дълго следобедно кафе.

Фло,позна ,че съм без щерки и зетьове.
Малката на екскурзия из Бг.
Голямата каза,че може да наминат,на не е сигурно .
Добре дошли са .
Сготвих.Има ядене и за довечера .
Аз се поошетах и приседнах с кафето .
После на диваната и пей сърце .
Ще послушам Грети,макар че не ме свърта много време на едно място.
Ще видим .

Еха Борянчице!
Красиво,нежно.
Ако питат мен всичко щеше да е в бяло или нещо подобно на проекта .
Имам си и една любима комбинация за,която домашните казват цинга -вкус😃🤭😃 розово и зеленко .Бледи тонове.
Абе всеки с вкуса си .

# 527
Лаборатория ,,Олеле''''.
Старши лаборанта - зад кадър, отговорника по качеството - под масата Simple Smile Wink .
Само накрая да не си имаме шарено куче Simple Smile , като великденско яйце Simple Smile. То и с такива бои работят лаборантите  Simple Smile Wink

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 19:24 от Важна клечка

# 528
  • Вила Великула
Клечице, да разбирам ли, че внучетата ще боядисат Чарли?
Аз днес в крайна сметка останах без гости за вечеря, само комшийката дойде следобяд на кафе.
По поръчка на ММ сготвих телешко със сини сливи. Стана много вкусно, но както майка ми се изрази, като и казах какво готвя-моля те като ви дойда на гости, само такова не готви.
Остана и за утре, така че утре ще съм айляк.
Намислили сме една разходка до Сандански. ММ резервира места в едно ресторанче с гръцко меню. Ще похапнем нещо морско. Не съм ходила в Сандански от медената ни седмица след сватбата. Само минаваме напът за Гърция от там. Дано да е хубаво времето.

# 529
Ооо, Пипи, не, не.
Имаше снимка, но я махнах.
Играхме на лаборатория, с бои за яйца, смесвахме цветове и правехме модели на различни съчетани цветове, тип Desigual, на салфетки.
Чарли през цялото време се мотаеше около нас и се боях да не бутнем някое шишенце/кутийка боя и да стане шарено куче.
Всичко мина без инцидент, но изхвърлихме вече реквизита.
За следващия път пак ще посъбера, радост голяма е - 3-4 часа се занимавахме.
А на вас - да ви е весело е Сандански.Времето ще е ок, да се разходите в хубавия им парк, ако имате време и да ви е вкусно хапването .

Момичета, не съм ви чела подробно. Утре сутрин докато тайфата спи ще го направя.

Хубава вечер, а ако не се обадя повече и лека нощ!

# 530
За нас Сандански е любима дестинация, веднага след изборите през юни заминаваме пак. Като питаш пИятеля къде иска да ходи, първият му избор е Сандански. Знам и къде ще хапвате, Пипи. Хубаво е заведението, зареждат от Гърция всяка седмица. Хубаво да си изкарате!

# 531
  • София
ПИПИ, сещаме се какво ви тегли към Сандански! Stuck Out Tongue Winking EyeПреживяванията от една прекрасна медена седмица преди време. Ами пак да си изкарате хубаво и вълнуващо, да заредите батериите, да възкресите спомените.
Тези няколко думи ми дадоха идея. Искате ли всяка да разкаже за своята медена седмица, а защо не и за медения си месец.
Ние изкарахме един много приятен следобед. Погушках бебе, поиграхме с баткото. Голям щурчо е. Все гледа да пощипне и подръпне бебето. А то миличкото - кротушка. Гука, смее се, опитва се да се обърне по коремче, но все още не успява. И расте като гъбка.
И такаааа. Сватбата ни беше в края на ноември - 27. Гаджето получи една седмица отпуска от поделението. За море не беше време, та хванахме по планините. Отидохме за три дни в Рилския манастир. Дадоха ни стая, а в нея студеноооо, като на северния полюс. Гаджето намери от някъде едни яки цепеници и запали огън. Забумка печката, стана топло и уютно. Сега спускам завесата и не разказвам какво, как и колко. Stuck Out Tongue Winking EyeСлед три дни заминахме за Кюстендил - настанихме се в хотел ресторант на Хисарлъка. Е там беше по-цивилизовано. След това се прибрахме в София и гаджето тръгна на работа, а аз тръгнах по институции, за да ме освободят от разпределение. Хубави времена бяха...
Хайде, коя сега е наред? Grinning
Grinning

# 532
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

И нещо за размисъл за тези , които не признават великата дата.

Хубав ден и празник .

# 533
  • София
Добро утро и честит 3-ти март! Да помним героите!
Нина, благодаря за публикацията, много истина казва!
Отговарям на въпроса на Фло за храненето на внуците. Имах супа топчета, супа спанак, агнешко с картофи и пица. В петък вечерта злоядия яде супа топчета, но в събота на обяд вече не искаше. Правих му дежурните кус кус със сирене. Иначе за закуска вчера палачинки на котлона, а сега правя голяма печена палачинка в тава във фурната. Става уникално вкусна.
За меден месец бяхме на Пампорово и в същия хотел беше Стефка Костадинова. Беше март, но още имаше сняг. Не караме ски, но има много неща, които да се видят в района.
Фло, чак аз се ядосах за телевизора!
Разглеждала съм Сандански, но никога не съм почивала там.
Радвам се за всички, които си срещат внуците тези дни! Голяма радост е!
Айде да ви е хубав деня!

# 534
  • Кубрат/ Пишурка
Честит празник на всички българи! Не само да помним героите, но и внуците да ги знаят! Визирам особено тези, които са в чужбина, като моята. Ако я попитам, освен за Ботев и Левски, надали ще се сети за други. За съжаление!
Аз нямах медена седмица, камо ли месец. Сватбата ни беше на 29 юни. Тъкмо време за море. Предложих на ММ да отидем за седмица, но той каза : Какво море те е патило! Нашите от кога чакат да им помагаме! Така че я изкарахме, копаейки царевицата.

# 535
  • София
ЧЕСТИТО НИ ОСВОБОЖДЕНИЕ! ЧЕСТИТ НИ ПРАЗНИК! СЛАВА НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ. ДА ПОМНИМ ГЕРОИТЕ СИ. 

ПИПИ, сложи чудесно начало на днешния празничен ден! Хвала ти! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Днес пак ще се съберем, ще отбележим Националния ни празник. Голямата внучка иска да отидем до паметник, за да сложи цветя. Мисля да отидем до паметника на Незнайния войн. Много мило ми стана на 19. февруари, когато отиде, изчака реда си и сложи цветя на паметника на Левски. Бабо, аз съм и българка!
Патриотизмът се възпитава! Историята трябва да се знае. Амнезията води до обезличаване.

# 536
Здравейте и честит национален празник!.
През годините много ми се е искало да отида на Шипка, та дори и да не е на 3 март. Имам смътен спомен, че са ни водили от началното училище, но нямам ясни спомени как е било. И макар, че няколко години живях много близко до върха, така и не стигнах да отида. Ще го направя в близките години, само да съм жива и здрава...
Много тематичен сън сънувах, направо като истински, с емоции и почти реални възприятия.
Сънувах, че някакъв мъж, дебел чичка, чете вестник и коментира и се радва, че най- после са съборили Альоша в Пловдив ...
Аз се ядосах, че не е трябвало да го правят, Альоша е символ и аз лично имам много хубави спомени на върха при паметника.Събудих се и в първия момент не осъзнах, че е било само сън....
И на него отдавна му се канят, но ще е жалко, ако го направят....

Днес уж щеше да е по- хубаво време от вчера, но още е мръчкаво.
3/4 от народонаселението е будно, каката ни въпреки всички упорити опити на Чарли да я събуди, още спи. Има време, денят е наш - за сега сме ,,свободни занимания, с устройствата. Трябва и на Кучо един телефон да дадем и картинката ще е пълна.

На вас хубав ден и дано усетите празничното на празника!

# 537
Честит национален празник!

# 538
Честит национален празник!

Права и Фло.
Патриотизмът се възпитава.
Мисля,че нашите деца сме ги възпитали.
От сутринта по инициатива на голямата щерка слушаме музика и песни свързани с днешната дата.
И тази година Ст.Загора не изневери на вече десет годишната традицията и изнесоха знамето до монумента извън града.
И в нашия градец имаше шествие.
Много хора .
Неорганизирано.
Днес ми изскочи спомен във фейса от църквата със златните кубета в Шипка.
Имам клипче с камбанния звън,който е като песен.
Звучи величествено,на чак тръпки те побиват.
Опитах да кача тук,но нещо телефона отказва формата.
Жалко .Исках и вие да чуете.

За паметниците няма да коментирам,защото започвам да се ядосвам.🤐🤐

# 539
Честит празник момичета! Поклон пред всички знайни и незнайни герои дали живота си, за ни има днес!
Ние все пак вчера отидохме до Велико Търново. Времето там се оказа доста приятно. Нямаше вятър, тихо и спокойно. Разходихме се, малкият човек много му хареса, че има хора и много деца и се забавлява. Аз обаче съм много разочарована. Даже написах няколко гневни поста. Светлини имаше, но звук не и то се губи цялата магия. С две думи беше едно голямо нищо. Не само аз бях разочарована. Имаше хора от цяла България и хората се питаха защо се подиграха така с нас.... Както и да е, да не ви занимавам повече с моите терзания. Днес в съседния квартал откриха паметник на загиналите от квартала във войните и имаше малко тържество. Понеже на малката училището е там и тя участва в програмата. Добре се представи детето.
Нашите медени дни бяха половината на море в Слънчев бряг, половината в Пампорово. Помня, че едната вечер сме се изтупали и двамата с бели панталони и бели ризки и в ресторанта ни сложиха на маса за двама. Кой знае какви влюбени гугутки сме изглеждали отстрани, но едни възрастни германци от съседната маса много ни се радваха и ми подариха един бял много тънък химикал. Знаете тогава това бяха ехеее недостъпни неща. ММ искаше да благодари, вика келнера и го пита какво пият, за да ги почерпи. Оказа се, че пиели само айрян, ами поръча им една кана айрян. В Пампорово пристигаме доста преди обяд, хотела е след 14 ч , къде, къде на Снежанка. Докато бяхме в сладкарницата такъв дъжд се изсипа и такива светкавици и гърмежи, че още ги помня. Спря дъждът тръгваме надолу. Лифта с едни седалки леко вдлъбнати и с локвичка във вдлъбнато, но тя идва седалката и те те настаняват в движение, а аз с една лятна, тънка копринена рокличка. Познайте как слязох после 😁
Та такива неща при мен. Хайде, спирам, че се увлякох.
Хубав остатък от празничния ден! 🥰

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 22:58 от kasss

Общи условия

Активация на акаунт