Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 927
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 810
https://youtu.be/MSWbBnB7SAs?si=mW4t9V3VG5kyR4QE

Да, ето я мис баба при Гала.
Накрая наистина казва за роклята и тигана, а Гала побърза да я прекъсне.
Дано да не я санкционират.

# 811
само аз явно съм някакво говедо, защото поведението на шефа хич не ме впечатлява....

# 812
  • София
Ааа, мен поведението на шеф Ангелов ме впечатлява.
Яд ме е какъв добър актьор е загубило българското кино.

# 813
А, не се знае. Току виж блеснал след време в някой филм или сериал

# 814
  • София
Чоткин и Славейко не показаха никакви чинии, но това не им попречи да коментират останалите как се били изложили Joy
Радвам се, че се присъединиха новите, доста по-динамичен епизод се получи.
Стефка не ми харесва. Още не е влязла, а се развикала като каруцарка. На Никол и Царина вече съм им свикнала и не ми правят впечатление Grinning
Симона до сега не съм я виждала да готви. Днес май само чесън наряза.
Гадно ми стана за Чимидова. Изобщо не мисля, че реакцията ѝ показва, че харесва шеф Ангелов, както по-назад някой "изтръпна".
И няма спор, че на резервацията златните се представиха по-добре. Не мисля, че някой ги буташе.

# 815
При наличието на хубаво българско краве или овче сирене в магазините е грехота да се посяга към Тофу.
Ама то няма нищо общо едното с другото. Аз и сирене обичам, но тофу е направено от соя и има съвсем друг вкус. И двете неща купувам.

# 816
Тофуто е много евтина храна в Китай. И аз много го харесвам обаче и ми се прияде сега.

# 817
Хаха, то затова гладен не се чете тази тема. И не се гледа кулинарно предаване на празен стомах Grinning

# 818
  • Другата България
Кой сезон вече върви, и още има неразбрали и изненадани от това, че всичко е театър, сценарий, постановка и изпълнения на “актьори“ по ТВ.....за кандидатстващите говоря, а и за някои от зрителите, които се вживяват до степен такава, че в нета се сипят обиди и за Ангелов, и за участващите.....съгласна съм, че шефа трябва да се замисли за актьорска кариера, добре му се получава. Blush
Хайде, за младоците на по 20 е обяснимо - търсят някаква известност, искат бързо да станат разпознаваеми. Ама за хора на години ми е странно, та Магдалена не е някоя сега прохождаща гърла, искаща да знаят къде е Върбешница, самата тя каза, че е гледала всички сезони на ХК, как и защо се  е съгласила на видяното, и аз се зачудих, и го писах мисля, когато я изгониха. Същото важи и за Чимидова, какви са тези циФки и сълзи, тя какво иска, заради това, че е ...Чимидова и е по-възрастна от останалите, шефа да ѝ целува ръка всяка вечер и да я гали с перце?
Има и друго, тази година наистина Тупарев се е самозабравил със сценария, този формат упорито върви по стъпките на ИВ, неслучайно е автор на “крилатата“ фраза -
Цитат
"Аз ставам богат от простотията на хората и жаждата им за сеир. Ако са толкова морални, да не гледат".
Факт, ИВ, “Хелс Кичън“, “Ергенът“....задобрява човекът, докато има хора, съгласни да се подлагат на това, което /им/ предлага, и такива, да гледат предлаганото, видяното ще става все по-пошло и сеирджийско. И Мони ще вземе черна куртка, защото тя далеч не е това, което ни се показва на екран /вероятно/, както и Цвети не беше, но пък след като е съгласна да се прави на шут и да е обект на мемета и подигравки в мрежата, защо не?

Пуснах нова анкета.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 17:11 от Merri_An

# 819
Чимидова и Виктория от 5 сезон на ХК, в заведението на шеф Ангелов.

Къщата за гости на Чимидова в с. Равда:

Заведение 1 - на самообслужване

А ние чакаме Чимидова да готви. Заведение на самообслужване навяващо ми асоциация за столовете за хранене по почивните бази от преди 40-50 години. Където се чакаше на опашка с табла в ръце.
Поне сега съм наясно защо хората се редят на опашка в "ресторанта" ѝ. Simple Smile
И това заведение е от преди 30 години, а преди 10 г. са отворили второ заведение:
  Заведение 2

# 820
  • Буркина Фасо
Абитюренски бал  в заведение 2   rotfImbo

# 821
  • София
.........И това заведение е от преди 30 години, а преди 10 г. са отворили второ заведение:  Заведение 2
Абитюренски Бал LaughingLaughing , а още колко много грешки има .. На първата страница пък пише, че имат вълшебна ЦАЦА /главните букви са си техни/.

# 822
А, не се знае. Току виж блеснал след време в някой филм или сериал
Не помня от къде съм го прочел, но "Най-добрите артисти не играят в театъра".
Та така и за шеф Ангелов. Освен добър готвач и актьор кой знае какви умения крие още. Simple Smile

# 823
  • На Изток от Рая
Днес видях една участничките във Варна, някой беше споменал, че предаването се снима с месец закъснение, което означава, че май скоро ще я изгонят. Не споменавам име за да е се приеме за спойлер. Не е от любимките тук😉

# 824
На мен ми се струва, че предаването може и вече да е към финала, че дори и да е приключило. Която и да е участничката, просто тази година са пълна скръб. Особено женският отбор е плачевен, мъжете са по-адекватни, по-уравновесени и имат повече умения.

Общи условия

Активация на акаунт