Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 788
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 960
Ка̀жи честно Wink
(Победителката в MasterChef 2)

Не гледам Мастър Шеф. Wink

# 961
Izabel Vlogs: Първият ми ден в Hell's Kitchen - Влог зад кадър

Който иска може да изгледа цялото видео. На който не му се гледа
всичко може да отиде на 7:20 мин. да види запознаването на "звездите"
и няколко минути от първия им ден в ХК.

# 962
Забавна игра😀
Тоя измислен флирт не ми е по вкуса нещо.

# 963
  • София
Иде ми да фрасна Симона с тиган по главата. Е няма такъв лигоч...

# 964
  • На Изток от Рая
Симона трябва скорострелно да изчезне от това предаване - КПД 0. Само цвърчи, лигави се, говори и нищо не казва.

# 965

Синхроните след третата седмица.

Интересно, Тома никога не бих го сложил като "най-говорещия" от жълтите. Все ми се навират на мен Гатьо, Изабел и Кобилкина. За другите няма особени изненади, може би очаквах, че на Чоткин ще са повече. Димитър както беше не съществуващ първите 2 седмици, сега взе да излиза на преден план.

# 966
Симона беше повече от неприятна в играта с кънките, само мрънка и изпада в истерии. За първи път Никол реагира адекватно.

Миналата седмица се коментираше, че Чимидова едва ли не е влюбена в шеф Ангелов, като гледам той сам създава такова впечатление с лафчета от сорта на "кралицата на Равда" и подобни.

# 967
Симона си е кифла отвсякъде. За нея да се изложи е първа радост, щом шеф Ангелов го одобрява.
Изгледах днес с много уговорки подкаста на Станислав с Владимира. Тоя плачещ за логопед сладкар се е взел много на сериозно. С беден речник ми наду главата с аз, аз, аз, аз и така половин час. Добре че актрисата му направи епизода.

# 968
Отвратителна е Симона. Егати лиглата, не знам как може да се изтърпи това чудо.

# 969
Направо не знам, как Никол не откачи повече. Не си представям да търпя Мони Бонбони да ми квичи всеки ден на главата.

# 970
Разрових се малко за Полина, като човек който ми е по-симпатичен. И се изненадах, че е правила рундове и в други предавания. Миналата година се е пробвала в последния сезон на Masterchef, където не са я удобрили след там дебютното им ястие (или както им е формата, никога не съм го гледал).

Още по-странно е, че преди е била в орбитата на 7/8 и Славчо от Плевен, в някой от конкурсите му Laughing Беше ми много cringe да го гледам, но пък и любопитно.

https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/355-1-7-polina-alatinova. … -9wYbVaYsQVN9xd9x

# 971
Мититу напред с материала😂Ша разцъфва една лИбов в Хелса,за разлика от Асенчо Мамин😂😂😂

# 972
Тия златните са покъртителни лигльовци. Разбирам защо 90 процента от зрителите не ги искат. А на Ганьо колкото повече му се дава думата, толкова повече ми идва да си повърна вечерята. Само Радка ми е симпатична.

# 973
  • София
Шефът се изявява като пръв коцкар..Върти суче и пак до секса стига. Или ще ги прегръща, или ще казва, че патката им е мека, или ще се баламосва с Кобилкина... Страшен сценарий, защо не сменят името на формата на " Sex kitchen"..

# 974
  • Другата България
Аз сега започвам да го гледам, и главата ми стана на менче от Мони бАмбони.
Нетърпимо. Ясен е монтажа, но....

Шефът се изявява като пръв коцкар..Върти суче и пак до секса стига. Или ще ги прегръща, или ще казва, че патката им е мека, или ще се баламосва с Кобилкина... Страшен сценарий, защо не сменят името на формата на " Sex kitchen"..
Това продава, това се търси всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт