Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 783
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 975
Гатьо няма месо, което да ми се опре:joy:

Аййй, Тома не приема акъл от Радка, че рибата е недопустимо да има костици - все едно някой да ми вземе микрофона докато пея

# 976
  • София

Шефът се изявява като пръв коцкар..Върти суче и пак до секса стига. Или ще ги прегръща, или ще казва, че патката им е мека, или ще се баламосва с Кобилкина... Страшен сценарий, защо не сменят името на формата на " Sex kitchen"..
Това продава, това се търси всъщност.
Знам, знам, ами тогава нека задълбочат сюжета и да стане още по-продаваемо Sunglasses 

За Радка съм, че Бонка не я трая... Но знам, че няма тя да остане, не е атрактивна..

# 977
За мен това беше нагласен двубой и Радка ще изгърми, защото не е интересна.

# 978
Е как пък, все на Бонка се падат най-лесните неща.

# 979
Бонка ми е натоварваща.
Радка ще изгърми заради  едната Бонка....

# 980
  • Другата България

Шефът се изявява като пръв коцкар..Върти суче и пак до секса стига. Или ще ги прегръща, или ще казва, че патката им е мека, или ще се баламосва с Кобилкина... Страшен сценарий, защо не сменят името на формата на " Sex kitchen"..
Това продава, това се търси всъщност.
Знам, знам, ами тогава нека задълбочат сюжета и да стане още по-продаваемо Sunglasses 

Скрит текст:
За Радка съм, че Бонка не я трая... Но знам, че няма тя да остане, не е атрактивна..
Бракът на Ангелов е доста стабилен, няма шанс да се навие на каквото и да е, свързано с ....това.
Всичко е игра, при това се справя доста добре. Blush

# 981
Разрових се малко за Полина, като човек който ми е по-симпатичен. И се изненадах, че е правила рундове и в други предавания. Миналата година се е пробвала в последния сезон на Masterchef, където не са я удобрили след там дебютното им ястие (или както им е формата, никога не съм го гледал).

Още по-странно е, че преди е била в орбитата на 7/8 и Славчо от Плевен, в някой от конкурсите му Laughing Беше ми много cringe да го гледам, но пък и любопитно.

https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/355-1-7-polina-alatinova. … -9wYbVaYsQVN9xd9x

А и бивш кандидат за общински съвет Пловдив от "Изправи се БГ! Ние идваме" Laughing Доста шарен живот води Полито.

# 982
Радка е пътник. Но пък и много слабо представяне предвид,че е печелила кулинарно шоу.

# 983
  • София
Тъкмо се зарадвах, че няма да ме натоварва Симона, те ти я Бони.
Тия двете в една серия ми дойдоха в повече. Засенчиха дори Гатьо.

# 984
За мен представянето на Радка е потресаващо лошо. От визитката й разбрах, че е спечелила "Мастър шеф", който не гледам. Но как го е спечелила, а накрая показва това?! Тя почти нямаше успешно ястие. Аматьори като Изабел и Мони Бонбони се оказаха по-добри от Радка, спечелила "Мастър шеф".

# 985
Вратната пържолка на Гатьо с бобената гарнитура изглеждаше много апетитно.

# 986
Утре номинирани ще са Стефи и Мони Бонбони. Стефи ще готви със Сините, а Симона с Червените.

# 987
  • На Изток от Рая
Е, поне знаем кои ще водят кухните утре...

# 988
Силно се надявам Симонка утре да си тръгне. Направо е ужасна лигла,на мен лично ми е далеч от забавна и остроумна.

# 989
  • София
Аз не мога да повярвам, че Бонка готви по-добре от Радка...стига.. Всичко е субективно и аз видях едно сурово Бонкино кюфте, но шефът нищо не каза. Ако искат и Гордън Рамзи могат да го изкарат като пръв левак, който едно поширано яйце не може да направи...А и да я изгонят преди Гатьо и Кито с единия таратор, не ми се струва реално и сериозно. Просто е набелязана, не пее, не се лигави, не пуска смешки и айде чао..

Общи условия

Активация на акаунт