ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 115

• 50 406
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Баницата изглежда разкош! Бихте ли споделили рецептата?

# 361
Sivi, изглежда страхотно! Purple Heart Аз, която не закусвам и нямам никакъв мерак за храна сутрин, като видях снимката, пуснах лига.
Тази баничка стана фаворит на много хора, защото наистина се доближава до истинска такава с кори. В нашата къща също е на почит. А и става много бързо. Моят половин също вече иска само такава. С кори му правя само тиквеник или баница с ябълки. Подозирам, че твоята е и с домашни яйчица Yum
Добро утро, момичета!
Хубав "високосен" ден от мен YumFlowers Four Leaf Clover

# 362
А с желатин не на прах става ли от този на ленти който трябва да се разтвори първо да омекне малко и ако да ,сипва се водата от него ли?

# 363
  • София
И аз ще я пробвам още утре. Вчера пък направих яйчени мъфини, с подобни съставки, но и без сметаната и с месо. Въобще чудни идеи давате. Този път се подух обаче още от втория ден, предният път беше чак към края и излязоха нещата от контрол, две години вече си го влача коремът след това, а сега с това подуване още от втори ден малко се притесних. Няма какво да направя, де, така че си стискам палци да мине по-гладко.

# 364
А с желатин не на прах става ли от този на ленти който трябва да се разтвори първо да омекне малко и ако да ,сипва се водата от него ли?
Нямам идея дали ще стане с такъв. Като се добави и вода е вероятно сместа да стане по-течна и да не се изпече добре. Купи си едно пакетче желатин на прах като за първи път, поне със сигурност няма да имаш издънки.

# 365
На прах е желатинът (или там на гранулки евентуално че не всичкият е чак толкова ситен), на ленти ми е трудно да си представя защото се слага директно, не се разтваря във вода. Едно пакетче от малките дето продават по супермаркетите е тъкмо 10 грама.
За тези дето ползват повече или често да дам идея - взех си пакет половин кило телешки желатин от Тримарт, страхотен е. Не само че излиза доста по-изгодно от малките пакетчета, а и е на ситен прах и се разтваря за нула време и желира много бързо ако се ползва по предназначение. Не ми е цел да им правя реклама, просто наистина съм много доволна, случайно видях желатина там докато си поръчвах друго.

# 366
  • Германия
Добър ден, дами!
От 3 дни съм на 16:8 фаст, учудващо добре го понасям. Не съм чак толкова озверяла за храна както се опасявах. Намалила съм силно въглехидратите.

Надявам се това да даде някакви задоволителни резултати през следващите 2-3 месеца.

Може да опитам да направя и баницата, но трябва да видя от къде да купя желатин на прах

# 367
Ако живеете в България желатин на прах има във всяко квартално магазинче. По-трудно е да откриете този на листа

# 368
  • Германия
Ако живеете в България желатин на прах има във всяко квартално магазинче. По-трудно е да откриете този на листа

Не, в Германия. А желатин по принцип не използвам и не ми се е налагало да търся 😅

# 369
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм се отчитала, но бяхме за седмица във Виена с ММ, всеки ден прегрешавах и странно се върнах със същите килограми, предполагам от многото ходене.
 За следващите 2  седмици имам  само 1 кг минус, но съм доволна, защото си обличам дрехите на много по- малко килограми от сегашните.
Все още не спортувам, все още пия малко вода, но се чувствах  прекрасно...до снощи.
Случайно се засякохме с позната, с която не сме се виждали от години, т. e. не ме е виждала откакто съм напълняла. Първата и реакция беше- леле колко си се нашишкала, едва те познах, добре ли си.... и аз не знаех какво да и отговоря, много се притесних, а тя продължава- е, добре, че поне нямаш бръчки, това им е предимството на дебелите. Разговорът беше много неприятен за мен, въртеше се около моето ,,нашишкане" в менопаузата и да съм се ,,стегнела".
Прибрах се много депресирана и изядох половин кутия със зелени маслини от лидъл и ми беше много лошо на стомаха после.

И днес вече не се чувствам добре.

# 370
maq-mi, знам какво е. Мъжът на една приятелка навремето обичаше да ме пита: "Ама ти наддала ли си...?", че и отговор очакваше Simple Smile Като че не се виждам каква съм Simple Smile Хич да не ти пука. Нали сме тук да слабеем. Ако бяхме кльощави, нямаше да сме в тема за диети.
Аз днес от любопитство изпробвах няколко модела широки дънки, в някои от тях изглеждам КОШМАРНО, въпреки че нямам уж наднормени кг.

# 371
Мая, много нетактично. Но за щастие, ти ще отслабнеш, ама тя по-умна няма да стане.

# 372
  • Германия
Много е грозно така да се коментира! Невъзпитано, нетактично… на мен също би ми било много обидно 😞

# 373
Е как да не се обиди човек, то това си е пълна простащина...
Как ли пък няма да оставя някой да ми дрънка да съм се "стегнела", това и на близки и приятели не бих го позволила, камо ли на някой дето твърди че едвам сме се познали като се видим. Устата да си стягат, у лево всички такива изказвания. То след тях евентуално не очакваш тепърва да чуеш нещо умно или полезно от тая личност, така че нищо не изпускаш.
Вдигаш си главата и продължаваш, не позволявай на някакви простаци да те карат да се чувстваш зле.

# 374
Подозирам, че не си в България.  И аз като бях в чужбина имаше само желатин на листи.
Тогава трябва стриктно да се спазва съотношението лист-вода.
Трябват ти 10 гр желатин. Прочети колко грама е листа и стриктно колко вода трябва, да се разтвори.
След това брой яйца и всичко друго.

Общи условия

Активация на акаунт