УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 25

• 60 830
  • 743
  •   2
Отговори
# 630
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,  някой има ли актуална информация за цените на прегледите при д-р Георги Амалиев?
Преглед 60лв, преглед + тонове 80лв.

# 631
Момичета в кой месец започват да ви следят тоновете на бебето? Също така къде се следят ,къде ви пращат?

# 632
  • до най-прекрасния мъж
Като влязох в 9-ти, веднъж седмично. Мерят ги в приемен кабинет на 2-ри етаж, откъм задния вход. Като наближи термина, знам, че ги мерят по-често. При мен не се наложи, аз родих две седмици преди термин.

# 633
Благодаря Ви !🌸
Здравейте,  някой има ли актуална информация за цените на прегледите при д-р Георги Амалиев?
Преглед 60лв, преглед + тонове 80лв.

# 634
Здравейте, някой знае ли колко струва секцио с избор на доктор? Благодаря!

# 635
2300 лв преди месец и 10 дена родих

# 636
Някой знае ли цената на нормално раждане с избор на лекар? Не се ориентирах в ценоразписа.

# 637
  • Сливен
Същата като при секцио.

# 638
А без избор колко струва раждането?

# 639
В сайта им пише 3 600 лв.

# 640
  • до най-прекрасния мъж
А без избор колко струва раждането?
Нямам идея имат ли опция без избор. Най-добре звънни на регистратура и попитай. Но мисля, че няма такъв вариант. Би следвало да си имаш уговорка с лекар, който да те проследи, макар и накрая на бременността и да ти поеме раждането.
3600 лв е за неосигурени пациенти.

# 641
Цената за нормално и секцио е една и съща. Както и това дали е с избор или без. Реално избора представлява лична уговорка с лекаря,че ще дойде, когато настъпи момента, ако той прецени може лично той да ти иска пари за това. "Без избор " е при постъпване, когато настъпи раждане и израждане от дежурен екип.

# 642
В сайта им пише 3 600 лв.
Това е цена за жени, които не са осигурени.

Цената за нормално и секцио е една и съща. Както и това дали е с избор или без. Реално избора представлява лична уговорка с лекаря,че ще дойде, когато настъпи момента, ако той прецени може лично той да ти иска пари за това. "Без избор " е при постъпване, когато настъпи раждане и израждане от дежурен екип.
Ако някой лекар ми поиска извънредно пари за това, просто ще му кажа "чао". В крайната цена от 2300лв влиза избора на лекар и екип, съответно той ще получи част от сумата.

# 643
Е той взима,но все пак това означава "налиния

# 644
Здравейте,
бременна съм в 20 г.с, следя се при д-р Петрова в Селена и ми предстои ФМ, като д-р Петрова ми каза цитирам "за ФМ си запази час при д-р Апостолова или д-р Тачева и после ми прати резултатите". Сега като прочетох мненията във форума започнах да се разубеждавам дали да я направя при д-р Апостолова след противоречивите мнения за нея. Та ще съм благодарна, ако някой сподели опит и ми даде съвет при кой е най-добре да си я направя. Явно при тях е практика да си препоръчват техните си лекари.

Благодаря предварително на всички отзовали се.Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт