Тунис/Тема 3/

• 80 482
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна и...духом на Босфора
Моля,тези които летят с Емералд,утре, сряда 10.07,за Енфида,колко е полета на 17.07 за България?
Такова питане имам,че уточнявам една екскурзия

Edit
Разбрах.

Мноооого е топло в Хамамет днес,10.07
Приятелите ми звъннаха,вчера в Сахара 44-46
Тамам.
Днес в Хамамет 41 !

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 11:53 от redemi

# 346
Дали може да разкажете малко за съседния хотел, там имаме резервация за септември.
Какво от базата на Бел Азур можем да ползваме, ако го няма в нашия.

Територията е приятна, но реално сме ползвали само нея от другия хотел за разходки, не мога да кажа като храна, стаи, барове и т.н. Мисля, че беше по-евтин от Бел азур, предполагам е малко по-икономичен в тези аспекти. Може би е добре да питате агенцията, с която сте резервирали какво точно може да се ползва, за да не ви подведа.

# 347
  • Там където съм обичана
Здравейте на всички ,
Нашата почивка   в хотел TELEMAQUE BEACH & SPA - Джерба- приключи.Ето какви са моите отзиви :
1.Локация на хотела - отлична .Първа линия - някои от храненията се състояха на фона на пясъци и море.
2.Анимация - не знам какво да кажа ,хем не им разбирах ,хем бяхме постоянно забавлявани .Естествено ,това се дължеше на бройката аниматори бяха 10 човека + 2 водещи ,та 12 . То прегръдки ,то покани за танци ,па колко си бютифюл, абе много готин колектив ,признавам .
3. Бармани и сервитьори - всички с черни панталони и бели ризи ,но по- важното беше ,че бяха отзивчиви .И за миг няма да се почувстваш пренебрегнат ,няма забавяне на поръчки и т.н.Усмивката - задължителна .
4.Стаи - перфектна ( бяхме в апартамент ) 2 спални + 2 бани + 1 тоалетна + тераса равняваща се на три нормални стаи ( апартамента ни беше 311 А)
5.Почистване - забележка никаква !
6.Хранене - имаше всичко
7.Закуска ,обяд ,вечеря - маси с чисти покривки + кърпи от плат, Алкохола в стъкленаи чаши - малки, ама пък стъклени🙂
8.Закуска - всичко което видите първия ден ,това ще е и на последния ,не се прибавят нови нещо, Но пък нещата са доста.
Обяд - разнообразна ,винаги има тунизийски специалитети ,които не се предпочитаха от гостите ,десертите- не ми харесваха, но пък пиците какви бяха ..... разкош .
Вечеря - пак разнообразна ,но със сигурност няма да ви хареса всичко
9.Фоайе - голямо ,бара със напитките и коктейлите също беше добре обзаведенио и климатик навсякъде ,даже и в асансьори.
10. Свободни места на плажа до към 10.30- 11ч и басейна също ( при пълен хотел,спрян от продажба ) Това според мен се дължеше на многото екскурзии, които хората ползват и се получава някакъв баланс.Беше приятно пълно ,но не претъпкано .В предпоследния ни ден ( петък ) явно липсваха ексурзи ,беше бая навалица .Но всички останали 6 дена бяха перфекти откъм брой гости .
11.Плаж - има водорасли ,които се почистват с трактор.
Ходихме с джетове и моторна лодка навътре - препоръчвам - (1ч 30 мин) на един девствен плаж - страхотен.
Другото което видяхме беше Сахара и фермата за крокодилите. За крокодилите ако не идете когато се хранят ,няма смисъл ,защото спят.Храненто беше в 17.00 ч с такси до там 7 Тд
База за сравнение нямам с други хотели от Тунис ,но бих могла да ги сравня с българските .Миналата година бяхме в Хелена Парк - Слънчев бряг ,предната Мирамар Обзор,също Рио - Обзор ,също Алгара бийч -Кранево.
Така мога да поставя знак за равенство с тези български хотели и TELEMAQUE BEACH & SPА.
Другото което мога да кажа ,че тръгнах без никакви очаквания ,и магията се получи.
На отиване имаше закъснение 40 мин полета ,на връщане беше 2 ч закъснението ,ама понеже бях толкова заредена ,хич не ми пречеше .Бях доволна ,че се прибираме напълно здрави ,и се пекохме на температури 28 градуса ( вечерно време беше за жилетка), нямаше главоболия от фалшив алкохол ,нямаше стомашни проблеми ,нямаше страшни жегии,нямаше комари .Върнахве се на 06.07 .24 г
P.s. Снимките ,които съм прикачила са на масата на ,която обядвахме почти всеки ден ,вечеря имаше в тази част на ресторанта с музика на живо и певец ( една вечер )
Аниматорите съм качила - гости няма на сцената  ,те това чудо ни забавлява през цялото време - побъркаха ни ( в добрия смисъл на думата )
Толкова много не съм се усмихвала колкото в тоя хотел ,то аниматори изкачат - усмивка, то бармани ,то сервитьори ,и чистачката на стаята ме усмихна ,и този дет чистеше стъклата -и той ,викам си ,сега ако не направя бръчки ,няма кога .🙃🙂🙂
Препоръчвам хотела !

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 18:14 от t-e-a

# 348
  • гр.Варна
Здравейте пътешественици, има ли някой в момента в хотел Сентидо Джерба бийч? Само да каже как е. Ние ще пътуваме към него чак на 10.09 от Варна с Емералд, ама вече нямам търпение. Избрахме 3 екскурзии и ще ги платя другата седмица като за огромно съжаление тази в Сахара няма как да се получи. Пристигане във вторник и тръгваме следващият вторник, а тя е дадена по програма вторник и сряда. Жалко.
Ще се радвам ако някой сподели от хотела нещо, каквото и да е.

# 349
t-e-a
Може аз да съм ви изпращала на летището 😁😘❤️на 6.07?

Днес Джербяните!
Отличници
Без никакво закъснение и пристигащи ,и заминаващи! 😁😽😁
Сахара от Джерба понякога има и в събота и неделя,Плами 76.

Тука от гости много хубави отзиви има
Да!
Телемак!
Royal Garden
Palm Azur

Много топло
Вчера в Картаген, Хамамет 40 градуса.
Ние на Джерба вчера 31
Днес 36!
Нека да е лято!!!!😽

# 350
  • Там където съм обичана
t-e-a
Може аз да съм ви изпращала на летището 😁😘❤️на 6.07?

Да , Вие бяхте .
С дълга шарена рокля .
Поздрави от България 🇧🇬

# 351
  • На топло в неговото сърце.
Здравейте на всички ,
Нашата почивка   в хотел TELEMAQUE BEACH & SPA - Джерба- приключи.Ето какви са моите отзиви :
1.Локация на хотела - отлична .Първа линия - някои от храненията се състояха на фона на пясъци и море.
2.Анимация - не знам какво да кажа ,хем не им разбирах ,хем бяхме постоянно забавлявани .Естествено ,това се дължеше на бройката аниматори бяха 10 човека + 2 водещи ,та 12 . То прегръдки ,то покани за танци ,па колко си бютифюл, абе много готин колектив ,признавам .
3. Бармани и сервитьори - всички с черни панталони и бели ризи ,но по- важното беше ,че бяха отзивчиви .И за миг няма да се почувстваш пренебрегнат ,няма забавяне на поръчки и т.н.Усмивката - задължителна .
4.Стаи - перфектна ( бяхме в апартамент ) 2 спални + 2 бани + 1 тоалетна + тераса равняваща се на три нормални стаи ( апартамента ни беше 311 А)
5.Почистване - забележка никаква !
6.Хранене - имаше всичко
7.Закуска ,обяд ,вечеря - маси с чисти покривки + кърпи от плат, Алкохола в стъкленаи чаши - малки, ама пък стъклени🙂
8.Закуска - всичко което видите първия ден ,това ще е и на последния ,не се прибавят нови нещо, Но пък нещата са доста.
Обяд - разнообразна ,винаги има тунизийски специалитети ,които не се предпочитаха от гостите ,десертите- не ми харесваха, но пък пиците какви бяха ..... разкош .
Вечеря - пак разнообразна ,но със сигурност няма да ви хареса всичко
9.Фоайе - голямо ,бара със напитките и коктейлите също беше добре обзаведенио и климатик навсякъде ,даже и в асансьори.
10. Свободни места на плажа до към 10.30- 11ч и басейна също ( при пълен хотел,спрян от продажба ) Това според мен се дължеше на многото екскурзии, които хората ползват и се получава някакъв баланс.Беше приятно пълно ,но не претъпкано .В предпоследния ни ден ( петък ) явно липсваха ексурзи ,беше бая навалица .Но всички останали 6 дена бяха перфекти откъм брой гости .
11.Плаж - има водорасли ,които се почистват с трактор.
Ходихме с джетове и моторна лодка навътре - препоръчвам - (1ч 30 мин) на един девствен плаж - страхотен.
Другото което видяхме беше Сахара и фермата за крокодилите. За крокодилите ако не идете когато се хранят ,няма смисъл ,защото спят.Храненто беше в 17.00 ч с такси до там 7 Тд
База за сравнение нямам с други хотели от Тунис ,но бих могла да ги сравня с българските .Миналата година бяхме в Хелена Парк - Слънчев бряг ,предната Мирамар Обзор,също Рио - Обзор ,също Алгара бийч -Кранево.
Така мога да поставя знак за равенство с тези български хотели и TELEMAQUE BEACH & SPА.
Другото което мога да кажа ,че тръгнах без никакви очаквания ,и магията се получи.
На отиване имаше закъснение 40 мин полета ,на връщане беше 2 ч закъснението ,ама понеже бях толкова заредена ,хич не ми пречеше .Бях доволна ,че се прибираме напълно здрави ,и се пекохме на температури 28 градуса ( вечерно време беше за жилетка), нямаше главоболия от фалшив алкохол ,нямаше стомашни проблеми ,нямаше страшни жегии,нямаше комари .Върнахве се на 06.07 .24 г
P.s. Снимките ,които съм прикачила са на масата на ,която обядвахме почти всеки ден ,вечеря имаше в тази част на ресторанта с музика на живо и певец ( една вечер )
Аниматорите съм качила - гости няма на сцената  ,те това чудо ни забавлява през цялото време - побъркаха ни ( в добрия смисъл на думата )
Толкова много не съм се усмихвала колкото в тоя хотел ,то аниматори изкачат - усмивка, то бармани ,то сервитьори ,и чистачката на стаята ме усмихна ,и този дет чистеше стъклата -и той ,викам си ,сега ако не направя бръчки ,няма кога .🙃🙂🙂
Препоръчвам хотела !
Еха, браво! Ето това е отзив! 🙏

# 352
T- e a ,да язе бях.Тя роклята ми е подарък от Алжир,от берберите в Кабилия,Amazigh.

Ей на,крокодили😁
Храниха ги в 17 ч във фермата.
Имаше много скаути,деца,туристи- бол народ.
Някои крокодили ич билям не помръдна да,Дей гиди и тюмбели!

Джерба е пълен с либийци,пълен!

# 353
Redemi, правите екскурзии и в Алжир? С какво ги храните крокодилите?

# 354
А,Т.Вълчева
Де да можех!😃

Маршрути,програми са ми готови.
Живот и здраве, догодина, самостоятелно
Николай Овчаров направи скоро пътуване дотам,също софийска фирма ми прати програма,но Беджая не е включена,а аз ще тръгна оттам, Ncha'llah 🍀.
Тука като съм на 8 км от границата с Алжир,като сме на Шебика...ей го на викам си..😃🇩🇿

Крокодили с пилешки бутчета им хвърляха

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 23:19 от redemi

# 355
Софийска фирма? Ако е туристическа агенция може ли да кажете коя? А по граничните региони не е ли опасно, в сайта на мврн пише да се избягват границата с Алжир и Либия.

Представях си, че цели агнета и кози им хвърляте на крокодилите, докато в нашите зоопаркове пише не хранене маймуните с царевични пръчици. 😂

# 356
  • гр.София
Днес направих резервация за хотел Royal Thalassa Monastir, препоръчан от Емералд. Надявам се да е ок, но като се върна ще дам отзиви.

# 357
  • В.Търново
Хотела изглежда чудесно! Може ли някакъв подобен да препоръчате с пързалки обаче, и да не е на о.Джерба?

# 358
  • Beyond the Frontiers
Мисля, че една съфорумка е в момента в него. Може би ще остави отзиви по-късно, но от това което ми писа вчера са доволни. От снимките, които ми прати е доста добре.

# 359
Здравейте!
Аз в момента съм в Aziza Thalasso - Golf, Хамамет.
Много ни харесва всичко с мнооого малки забележки. Хората са много готини и услужливи…. а тяхното “ мадам” с усмивка те предразполага към добро настроение и, разбира се усмивка.
Изпитах затруднение да си намеря балсам, може би тук на място само, но да го имате предвид. Следващите дни ще пиша по- подробно.
redemi Heart…. на къде си….. поздрави от всички нас:hugs:

Общи условия

Активация на акаунт