Тунис/Тема 3/

• 80 472
  • 757
  •   2
Отговори
# 360
  • София
Здравейте,

Включвам се за първи път, макар че отдавна чета и мисля попрочетох и трите теми до тук.
Благодаря за съществената информация, която споделяте, научих много неща от Вас. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Нашата компания от 4-ма възрастни и две деца на 9 и 10 години също се спря на Тунис. Добра ни се получава комуникацията с Онекстур и се очертава в средата на август да пътуваме с тях.

За съжаление за хотелите, които ни предлагат не откривам информация тук, затова питам конкретно дали имате някаква обратна връзка за:

Le Soleil Abou Sofiane, Monarque Club Rivage, Skanes Serail Aquapark, Palm Beach Skanes, Delphine El Habib.

Изискванията ни са хубав плаж, чист хотел и прилична храна, на първа линия и по възможност водни пързалки или аквапарк, за децата. Голям бонус ще е, ако хотелът е по-близко до център, малки улички, пазари, особено за храна - обожавам да посещавам подобни места, с цел потапяне в културата, не толкова за пазаруване.

Та, ще съм признателна, ако споделите впечатления за изброените хотели или да препоръчате в Монастир или Сус.

Благодаря!

# 361
  • Sofia
Аз как процедирам, когато търся отзиви за хотел - чета отзиви в букинг, трипадвайзър и отварям Гугъл мапс. Там освен, че пак чета отзиви, гледам и местоположението и какво има наблизо.

# 362
  • София
Здравейте.
Може ли актуална информация за клуб Саламбо? Прегледах последните две теми, водят, че е често посещаван.
Как е положението с чистотата, плажа, храната?
Разходка из Медината с деца ок ли е? Чудя се и за зоопарка, предвид не добрите отзиви.

# 363
Кое да не му е ок на разходка в Медината с дете? Нашият син, на 2 години и половина, се разходи с удоволствие и в двете медини. Зоопаркът на нас ни хареса, особено сравнен с тукашния. Сега, ако сте ходили в някой от големите зоопаркове или сафари паркове по света, нормално е да останете разочаровани. Там има голям избор на сувенири на ниски цени и лично аз малко съжалявам, че ни си взех раница.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 21:49 от iren11

# 364
  • Beyond the Frontiers
Саламбо ми е фаворит. Съотношението цена качество е много, много добра. Особено на ранни записване с цени 750-850 лв.на човек.
Стаите са ремонтирани, има няколко пързалки, плажът е перфектен. Ако искате широка, дълга, частна пясъчна ивица - това си е 100% попадение.
Ресторантът е на плажа. Видях зареждането им за обяд - много, много добре.
Подчертавам това е хотел с най-добро състояние цена качество.
Не е лукс. Не е уау. Но е много добър и фактът, че местата за май, юни, юли, септември свършиха още през февруари е достатъчно показателен.
В момента намирам чат пат за октомври места.

И най-голямата реклама - пращам свекървата там 😀
Този сезон имам около 200 души, които съм пратила там. Нито едно оплакване. Обратната връзка е само положителна.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 23:21 от Galactic Voyager

# 365
  • София
Саламбо ми е фаворит. Съотношението цена качество е много, много добра. Особено на ранни записване с цени 750-850 лв.на човек.
Стаите са ремонтирани, има няколко пързалки, плажът е перфектен. Ако искате широка, дълга, частна пясъчна ивица - това си е 100% попадение.
Ресторантът е на плажа. Видях зареждането им за обяд - много, много добре.
Подчертавам това е хотел с най-добро състояние цена качество.
Не е лукс. Не е уау. Но е много добър и фактът, че местата за май, юни, юли, септември свършиха още през февруари е достатъчно показателен.
В момента намирам чат пат за октомври места.

И най-голямата реклама - пращам свекървата там 😀
Този сезон имам около 200 души, които съм пратила там. Нито едно оплакване. Обратната връзка е само положителна.

Много, много благодаря за споделеното.

# 366
Привет от мен с един въпрос от рода тъпи, но важни Wink ! Летим в сряда за Хамамет и тъй като полета е от тук 18 и 30, и то при условие,че няма закъснение, бих искала да попитам посетилите хотел Щайнгербергер имат ли там вариант за късна вечеря? В най-хубавия случай ще пристигнем не по-рано от 21 часа тяхно време и се чудя дали да си предвидя някакви сандвичи или нещо за вечеря, ако има от къде да си купим.
Там на рецепция може ли да си обменим местната валута ( в Египет имаше банкомати) ?

# 367
  • Beyond the Frontiers
Предвидете. На рецепция сменят. На летище също - само гледайте курсовете, че едното гише беше с някакъв по-нисък значително.

# 368
Привет от мен с един въпрос от рода тъпи, но важни Wink ! Летим в сряда за Хамамет и тъй като полета е от тук 18 и 30, и то при условие,че няма закъснение, бих искала да попитам посетилите хотел Щайнгербергер имат ли там вариант за късна вечеря? В най-хубавия случай ще пристигнем не по-рано от 21 часа тяхно време и се чудя дали да си предвидя някакви сандвичи или нещо за вечеря, ако има от къде да си купим.
Там на рецепция може ли да си обменим местната валута ( в Египет имаше банкомати) ?
С коя агенция сте и авиокомпания?

# 369
  • Beyond the Frontiers
Емералд е в сряда. България Еър.

# 370
  • В.Търново
Т. е. първият ви ден е загубен щом ще пристигнете късно вечерта?

# 371
Да , с Емералд сме (резервирах чрез Галактик) - Алиса турс. Честно казано никога не съм гледала на никоя почивка кога пристигам и кога си тръгвам. Въпреки , че в сайта на Емералд пишеше, че полета е в 16 часа ( май все още е така), аз веднага си погледнах разписанието на летището и май резервирах около Нова година, т.е още тогава на летище София полета си беше за 18 и 30. Ще се надявам само да няма големи закъснения, да пристигнем живи и здрави. Представете си как всички ,които пътуват искат да летят сутринта , да пристигнат на обед , да си направят плаж и т.н. Еми няма как да стане - все някой ще трябва да пътува и следобед. А и аз като пътувам, знам, че този ден си е път, почивката ми започва от другия ден. Би ми било неприятено ,ако трябва да напусна хотела много рано сутрин, но здраве да е. С една дума не ме бърка полетното разписание и това е последното нещо,което гледам.

Да разбирам ли , че в Щайнгербергер няма късна вечеря? Или такива екстри не мога да очаквам Cry Бяхме в Хургада около Великден и там имаше в Джаз Аквамарин, ама за Тунис нямам идея дали им влиза в ол инклузива.

# 372
Ами изгубен си е първия ден.Дъщеря ми пътува тази вечер.Трябваше да излетят в 19,30 имаше 1 час закъснение .

# 373
Ами изгубен си е първия ден.Дъщеря ми пътува тази вечер.Трябваше да излетят в 19,30 имаше 1 час закъснение .
Защо тогава го пишат за ден , а не пише 7 дни и 7 нощувки, а не 8 дни? Реално ако не е неделя може да иде и на работа.

# 374
Защото нощувките са 7, а се отпътува на 8-мия ден. Понякога, макар и много рядко, може да има полет в 16.30 ч. на връщане, ако избраният хотел е близко до летището, трансферът е по-кратък, т.е. взимането от хотела. На мен ми се е случвало - от Турция - в 8 ч. правим бърза закуска, в 8.30-9 ч. сме на плажа, багажът е приготвен от вечерта, 2-3 ч. сме на плажа, може и да има време за един бургер и бира, плажните дрехи в ръчния багаж и воала - на време си за трансфера. Е, с деца, е друг въпрос, но за по-млади хора, а и не само, няма проблем. Но, не винаги имаш късмет за по-късен полет.

Общи условия

Активация на акаунт