Тунис/Тема 3/

• 79 888
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
моите познати пуснаха снимки вчера от Сиди Бу Саид
Дълги ръкави, облаци, вятър.
Да, вчера беше облачно с лек вятър, но чак пък дълги ръкави!? Изкарахме си деня на плажа, а аз съм си от зиморничавите, нормалните хора се къпеха в морето. Днес е слънчево и топло. Място на събитията - Хамамет.

# 601
  • В.Търново
Е, не знам. И непознати хора на фона на снимката отзад също бяха с връхни дрехи.

# 602
  • София
На Джерба времето е супер. Не е пареща жега, но водата е чай и в басейна и в морето.
Някой знае ли към колко часа хранят крокодилите във фермата?
Чудим се към колко ще е интересно да отидем

# 603
  • София
Хранят ги около 16,00ч по мои спомени. Гидовете така организираха нещата ,че да сме там по това време

Към 16,15ч изваждат и малките крокодилчета за снимка с тях  на точно определено място

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 12:39 от vnd

# 604
  • Варна и...духом на Босфора
Днес кайне Манджаре за крокитата.
Те не се хранят всеки ден.Фотнах се и аз днес с групата,с малкото.
Но шоуто беше при костенурките днес!
Любовни страсти,за първи път виждам!
Че и заснех даже,и какви звуци интересни!😀.
Стопли се на Джерба,
Но! Не се потим,аз тръгвам за Сахара утре,ма и там не е горещо казаха колегите.

Масово тук хотелите не издават бележки на рецепция при смяна на валута.
В събота имах големи разправии на летище,на някои туристи смених аз,с чичото обменихме любезности 😀,рекох,давай еврото нИмедленно!

# 605
  • София
Дайте идеи за разходка в Джерба
Къде има нещо като централна улица със заведения и магазинчета за сувенири без фиксирани цени

# 606
Здравейте, някой има ли представа как е времето в момента? Водата топла ли е и става ли за къпане? Пътуваме другата седмица и направо се отчаях от прогнозата, то го дават дъжд и направо студ спрямо моите представи за температури за море.
Днес на Джерба си  беше горещо, водата в морето е чай. Има вятър от два дена, но е приятно.
Ако някой има въпроси за хотел Сентидо Джерба бийч, да пита.

Здравейте, предстои ни почивка точно в този хотел и моля за повече информация относно него. За какво да внимаваме, кое ви харесва и кое не.

# 607
  • гр.Варна
Аннннна хотела е на първа линия и всичко е организирано много удачно. Чисто е и в стаите и в ресторанта. Около басейна и на плажа се чисти също много качествено.
Имайте предвид, че чейндж бюрото в Сентидо не работи и пари може да обмените в съседен хотел( но без бележка, т. к отказаха да ни издадат защото не сме гости на същият) или в чейндж бюрото което работи вечер и издава всичко необходимо. Намира се на пешеходно разстояние от Сентидо. Излизате от бариерата и тръгвате на дясно, стигате до търговски център и от него тръгвате наляво/направо към един светещ щадраван, вижда се от далече. Там също има търговски център, заведение и бюрото. Курса евро динар беше еднакъв навсякъде поне където ние питахме.
Стана дълго и ако искате още разяснения пишете ми на лични.
Допълвам _не се поддавайте на изкушението да си купите нещо от продавачите на плажа-цените са двойни. В търговския център до хотела има всичко, ама наистина всичко, и след сравнение на цените на много места, там са най добри.
Хубаво кафе в Сентидо - на реда където правят яйцата в края в ляво има машинка с пясък и наредени джезвета с прекрасно кафе. До него са гюмове с чучурче и има топло мляко, студено мляко и чай.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 12:36 от плами76

# 608
  • В.Търново
Млякото от какво животно беше? Да не е камилско?

# 609
  • Варна и...духом на Босфора
Мммм....
Да речем,че някъде може и да има на Джерба,но не и в Аll хотели

# 610
  • гр.Варна
Краве.
Като заяждане или като истински въпрос да го приема???

# 611
Обмислям първа почивка в Тунис през следващата година . Но притеснението ми е относно езиковата бариера. Ние сме от поколението с идеално владение на руски език и досега в Турция не сме имали никакъв проблем. Друг език не владеем добре. Но в Тунис използва ли се този език - в хотели, таксита, пазари? Също бих помолила за мнение за хотел " Флора бийч " на о. Джерба . че не срещнах мнения за него, а ни го препоръчаха.

# 612
  • Beyond the Frontiers
Подозирам, че е Fiesta beach, и за това не намирате отзиви.
Има руско говорящи.

# 613
  • Стара Загора
Обмислям първа почивка в Тунис през следващата година . Но притеснението ми е относно езиковата бариера. Ние сме от поколението с идеално владение на руски език и досега в Турция не сме имали никакъв проблем. Друг език не владеем добре. Но в Тунис използва ли се този език - в хотели, таксита, пазари? Също бих помолила за мнение за хотел " Флора бийч " на о. Джерба . че не срещнах мнения за него, а ни го препоръчаха.

Привет, ако хотелът е Фиеста бийч , а не Флора Бийч, ние сме били там и аз съм писала мнение.

# 614
  • В.Търново
Краве.
Като заяждане или като истински въпрос да го приема???
Съвсем истински въпрос.  Rolling Eyes Просто питам, защото нямам идея по тия географски ширини какво мляко пият.

Общи условия

Активация на акаунт