Тунис/Тема 3/

• 78 313
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна и...духом на Босфора
Много важно уточнение!
Благодаря, Галактик

Съвсем друга ни е програмата за Сахара от материка,и съответно от острова.
За Емералд

# 331
  • София
Привет от известно време следя темата и искам да благодаря за полезните съвети.
Имате ли отзиви за Iberostar Selection Diar el Andalous?  Запазили сме го за края на Август, но в пакета нямам опция за доплащане за например  стая с изглед към морето и някакви други екстри.
Към момичетата, който са наясно, как се процедира в този случай да се свържа директно с хотела ли? Мисля, че няма опция през агенцията да оптимизирам. Туроператора не е от БГ.
Имаме годишнина с половинката и ми се щеше да е една идея по приятно.

Относно хотела, бяхме там миналия месец. Доволни сме с малки забележки. Очаквах, гледайки снимките, по-голяма територия, а той реално е доста...събран да го кажем. Иначе всички са много любезни, седействат при нужда. Странно ми беше, че водата в мини-бара се плаща, при все че същата бутилка може да се вземе на бара без проблем. Това не ни е било драма, просто ме учуди. Храната беше добре, стаята, плажът и басейните също. Като цяло, слушайки за другите хотели, докато бяхме по екскурзии, явно изборът ни е бил добър.

# 332
Здравейте, миналата седмица се върнахме от почивка в Тунис, отседнахме в хотел Novostar Bel Azur. Просто няма какво да кажа негативно - за сумата, която платихме е страхотен. Вкусна храна, страхотен плаж, чиста стая. С избора на хотел ни насочиха от агенцията - Диел турс и не съжалявам, че ги послушах, защото се бях насочила към друг хотел, за който после прочетох доста смесени отзиви. Дели територия с още един хотел от същата верига и можеш да се разхождаш навсякъде. В ресторната за съвсем дребен бакшиш на един от сервитьорите, бяхме като царе - пазеха ни маса, бяха научили какво пием и ни сипваха още като ни видят. По препоръка на агенцията се записахме и на екскурзията до Сахара, защото досега не бяхме ходили - също незабравимо изживяване - препоръчвам, който не е - да отиде.

# 333
Дали може да разкажете малко за съседния хотел, там имаме резервация за септември.
Какво от базата на Бел Азур можем да ползваме, ако го няма в нашия.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 18:25 от Doro

# 334
Аз съм писала доста какво може да се ползва,как е разположен,каква е храната,плаж,басейн всичко.
Просто трябва да се чете.

В Бел Азур може да ползвате анимацията,диското,тематични танцувални вечери там.
Ресторант,бар,не.

За малко ще прескоча да стана пак северно момиче 😊,после ще се върна при 🐪🐪🐪.
От 16.07 до 27.07 няма да съм на линия,който ме търси.
До 16./7 съм на Джерба,ако има пътуващи насам да вдигнат ръка,ако имат Сахара,Ксар Гилен,Обиколна

# 335
Прочела съм всичко, което хваща търсачката по моя хотел. Разбъркано нахвърляни хаотични излияния явно не ги е хванало четенето ми, а въпросът не беше към Вас изобщо, за да ми давате тон.

# 336
В Световния ден на целувката,Аслема от летището в Джерба.
Очакваме самолета,само два часа закъснение😁
Ако има пътуващи от форума за Джерба,лек полет.
Времето - много приятно,ветрец,около 31 градуса.

# 337
В Световния ден на целувката,Аслема от летището в Джерба.
Очакваме самолета,само два часа закъснение😁
Ако има пътуващи от форума за Джерба,лек полет.
Времето - много приятно,ветрец,около 31 градуса.
Ще пътуваме живот и здраве на 24.07 с Емералд, но за Хамамет. Дано се задържи такова времето, че ни плашат с големи жеги юли Wink

# 338
  • Beyond the Frontiers
Извинявам се, но юли, август в Африка, какви температури очаквате?
В Египет, Тунис европейците почиват целогодишно. Това, кой какво усещане има за температурата вече е личен момент.
Разбира се на брега на морето е винаги различно. В България също.

# 339
Извинявам се, но юли, август в Африка, какви температури очаквате?
В Египет, Тунис европейците почиват целогодишно. Това, кой какво усещане има за температурата вече е личен момент.
Разбира се на брега на морето е винаги различно. В България също.

За да съм резервирала за тези дати, значи ,че не ме плашат жегите. Едно е обаче да си на 40 гр, друго е да са 50 примерно. Ако са по-ниски температурите ( от обичайните за юли) бихме отишли на двудневната в Сахара. Но имайки предвид колко биха били- това съм го зачеркнала засега.
Та това са моите разсъждения на глас относно темепратурите Wink

# 340
  • Sofia
За Сахара, имайте предвид, че повечето време е път и сте в добре климатизиран автобус. Навън сте за Ел Джем, който не е в Сахара, Матмата - хората живеят там на тия температури, после за АТВ, камили - на АТВ то и 40 се усещат като в печка с вентилатор по краката, но адреналина това не го отчита. После сте вечерта в хотел с басейн. Най- хубавото нощно плуване след целия пясък и жега. На другия ден сте основно с джиповете. Та ако не планирате друго ходене в Тунис, аз не бих пропуснала Сахара. Вземете си широки светли дрехи от естествени материи, шапка ,шал , очила и се впускайте смело.

# 341
При условие, че си резервирал почивка юли, август не мисля, температурата би трябвало да е притеснение. Почивките почват от по-рано, дори е и по-евтино. Кой както реши, разбира се. Сахара трябва да се посети, това е задължително.

# 342
Здравейте,
Колебая се между следните хотели на о.Джерба:
Djerba aqua resort
Cesar Thalasso
Hari club
Club hotel Palm azur
Държим на близост до плажа,чистота и хубава храна естествено.
Ще се радвам и ще съм благодарна ако ми помогнете в избора🤗

# 343
Здравейте,
Моля за мнение за следните хотели за края на септември:
LE HAMMAMET HOTEL & SPA
Riadh Palms
Delphine El Habib
Thalassa Sousse Resort & Aquapark.
Кой е от тях е за предпочитане?
Ще бъдем 2-ма възрастни и 2 деца на 16 години.
Искам да е близо да плажа и да има хубава храна.

# 344
Здравейте!
Събирам отзиви за хотел Golf Resort and spa на о. Джерба.
Главно се интересувам от хигиена, храна и плаж.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт