Тунис/Тема 3/

• 79 936
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
[
Може ли линк към тази класация на хотелите в Тунис ?

https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297943-d306876-Reviews … _Governorate.html

24-ти от 123 хотела (Сол азур)
[/quote]

Линка/ Връзката не е активен !

# 556
  • Варна
[
Може ли линк към тази класация на хотелите в Тунис ?

https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297943-d306876-Reviews … _Governorate.html

24-ти от 123 хотела (Сол азур)

Линка/ Връзката не е активен !
[/quote]

Опитайте с този линк
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297943-d306876-Reviews

# 557
  • София
Някой ползвал ли е е-сим в Тунис и ако да от къде сте я закупили

# 558
Здравейте,
Някой може ли да сподели мнения за хотел Le Soleil Bella Vista, близо до Монастир? Предстои ни пътуване с Онекс и колкото повече наближава датата, толкова по-тревожно ми става. За първи път пътуваме в Тунис и ще бъдем и с дете на 4 г. Разумът ми казва, че нямам много основания за притеснения, но на някакво ирационално ниво си представям всякакви ужасии - от терористични актове до тежки вируси, хранителни натравяния и какво ли още не.

# 559
Леа, не съм била в хотела, но единственото лошо нещо, което може да ви се случи, е да не ви хареса храната. Трета година сме в Тунис, детето в момента е на седем - нямали сме никога никакви проблеми.

Препоръчвам луна паркът в новата Медина на Хамамет. Ако се качвате обаче на водните забавления, се подгответе да се намокрите. Билетът е 35 динара, има и комбинации с Аладин парка, аквапарка и останалите. Там май дневния билет е 50 за всичко.

# 560
Още едно скам-че от организираните турове.
Местният гид (онзи същият рускоезичният) обявява по-високи цени на продуктите по местата, където спира автобуса. Разчита че не говорим местните езици.
Т.нар. Бедуински Сникърс е 12 динара кутията (което вече е достатъчно скъпо за това нещо), купуваме го за толкова до момента в който не идва “нашият гид” на щанда и не започва да обявява цена 13. Наивно си помислям, че това небрежно покачване е грешка, и го поправям. Гидът се скара (буквално!) на местния продавач, а на мен отговори, че местният бъркал думите от незнание на езици 🤣 продавачът явно и на руски, и на английски се е заблудил, че 13=12 🤣

# 561
Благодаря за информацията! Всяко успокоение в момента ми е добре дошло. Нямам никакви проблеми с храната, ще понесем да не е богата или да не е вкусно, стига да спазват някакви хигиенни норми при приготвянето и да нямаме стомашни проблеми после.

Леа, не съм била в хотела, но единственото лошо нещо, което може да ви се случи, е да не ви хареса храната. Трета година сме в Тунис, детето в момента е на седем - нямали сме никога никакви проблеми.

Препоръчвам луна паркът в новата Медина на Хамамет. Ако се качвате обаче на водните забавления, се подгответе да се намокрите. Билетът е 35 динара, има и комбинации с Аладин парка, аквапарка и останалите. Там май дневния билет е 50 за всичко.

# 562
Леа, не се заричай Grinning И ние не сме много претенциозни, винаги намираме какво да ядем, но сега е голямо разочарование, хем в хотел, от който миналата година бяхме във възторг. Иначе като хигиена мисля, че няма да имате проблеми. Големи хотели са и ще има сериозни проблеми, ако неглижират.

# 563
Леа, не се заричай Grinning И ние не сме много претенциозни, винаги намираме какво да ядем, но сега е голямо разочарование, хем в хотел, от който миналата година бяхме във възторг. Иначе като хигиена мисля, че няма да имате проблеми. Големи хотели са и ще има сериозни проблеми, ако неглижират.
Кой е хотелът? И каква е била храната миналата година и сега, че сте двете крайности? На мен ми се иска да съм в такъв, в който сервират коктейли на плажа в красиви чаши, и вкусни и да има такива без алкохол, може и в половин ананас/кокосов орех. Както и екзотични плодове и повече морска храна. Но си бяхме много доволни от храната в нашия.

# 564
https://orangersgarden.com/

Писала съм подробен отзив миналата година, със снимки и всички табиети. Но вкратце - имаше огромно разнообразие и беше вкусно. Сега оставаме гладни.

Ако ме беше питала миналата година, щях да ти кажа, че всичките ти изисквания бяха покрити тук. С коктейлите, морската храна и плодовете. Сега абсурд да го препоръчам на някой.

# 565
Кристи, изненадана съм за храната. При нашия престой към храната особени забележки нямаме, но за хигиена...

# 566
Има ли хотел в Тунис, който да
1. сервира на плажа
2. Коктейли
3. В красиви чаши
Или поне някоя от точките да изпълнява
Защото нашият (високо класиран някъде си) ще изглежда пред него като общежитие за детски лагер 🤣

# 567
Кристи, изненадана съм за храната. При нашия престой към храната особени забележки нямаме, но за хигиена...
Много, много зле. Всички показатели са надолу тази година, но ще пиша подробности другата седмица.

Има ли хотел в Тунис, който да
1. сервира на плажа
2. Коктейли
3. В красиви чаши
Или поне някоя от точките да изпълнява
Защото нашият (високо класиран някъде си) ще изглежда пред него като общежитие за детски лагер 🤣
Тези всичките са налични все още тук. Красиви чаши не знам какво е, но имат за мартини, за вино, коктейлни високи, шотове и тн. Тоест сервират си на плажа и около басейните всичко в прилежащите чаши.

Екзотики няма - миналата година ми правеха глезотии в кокосов орех, пъпеш и подобни, с украси и какво ли не. Но чашите са все още налични Blush

# 568
И каква е причината така да падне нивото, а цените да са нагоре?

# 569
И каква е причината така да падне нивото, а цените да са нагоре?
Доста ме затрудняваш с този въпрос Joy Ако бях част от Мениджмънта, щях да имам повече инфо.

Цените иначе не бяха нагоре, никак даже. Според мен, просто са компенсирали с по-малко персонал, никакви (ама никакви) поправки /ремонти /подобрения и по-беден асортимент на менюто. В букинг оценките драстично са спаднали и видях коментари, че са с ново управление.

Главният готвач също бил сменен - от тунизиец минали на европеец, уж за повече разнообразие. Греда голяма Joy Елементарен пример - сега има пържени картофи, миналата година - нито един ден. Само на плажа имаше уеджис към бургерите или като отделна порция. Риба има един вид, и то една и съща. Скаридите и двата пъти бяха супер безвкусни и сурови. Други морски има само като добавки към паста и подобни. Шоу кукинг никакъв, с изключение снощи на шашлици. За добър ултра ол инклузив абсурд да мине, където и да е.

Общи условия

Активация на акаунт