Тунис/Тема 3/

• 78 204
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте от Тунис.За съжаление  не случихме на време,хладно,облачно и много ветровито
Хотел-Африкана,без забележки.Утре трябваше да сме на екскурзията за Сахара,но със съпругът ми ни хвана летния вирус и сме на легло.Отказаха да ни върнат парите и сме разочаровани.Трябвало преди 24 часа да ги уведомим,а ние се разболяхме преди 12 часа.Нелепо е.Хотелът го препоръчвам горещи,но Тунис определено оставя горчилка у мен.Дано не ви се случва на никой от вас.Лека вечер!

# 676
  • Sofia
Съжалявам, че така са се стекли обстоятелствата при вас. Лошо време и вирус наистина не са предпоставка за добра почивка. Дано в оставащите дни сте по-добре, за да се разходите поне в околността да разгледате. Но определено си струва да му дадете втори шанс на Тунис в по-топъл сезон.

# 677
  • София
Здравейте,
Имам въпрос към тези от вас, които са били в Тунис за кратко(например 3 дни). Ако офертата е за Нова година, три дни достатъчни ли са все пак нещо да се разгледа, ще могат ли да се организират екскурзии или е по-удачно в друг период и повече време.

# 678
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Имам въпрос към тези от вас, които са били в Тунис за кратко(например 3 дни). Ако офертата е за Нова година, три дни достатъчни ли са все пак нещо да се разгледа, ще могат ли да се организират екскурзии или е по-удачно в друг период и повече време.
Вече няколко години се предлага в кратък вариант за НГ. И се правят екскурзии основно.

# 679
  • София
Здравейте,
Ако нямате за цел да опознавате в детайли Тунис, за 3 дни ще надникнете там.
Ще можете да си организирате поне две различни екскурзии и да прецените дали бихте искали да отидете пак по друго време.
Аз съм била за повече дни и по друго време, но оферта за 3 дни ми се вижда добре, предвид че морето им не ме влече.

# 680
  • София
Благодаря Ви за отговорите.

# 681
Не сме сигурни дали ще дадем втори шанс на Тунис и Абакс.Уж имаме здравна застраховка,а  не можем да я ползваме.Пишем,звъним на представителя от вчера и не отговаря.Определено оставаме с впечатления,че само искат да ти приберат парите.270 евро дадохме за Сахара,не са да ги прежалиш!Здрави да са!

# 682
Не може ли да ви презапишат за сряда? Мисля, че Сахара я предлагат събота и сряда. Има шанс да се оправите до тогава.

Редактирам. Сега видях, че утре е трябвало да пътувате.😒

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 13:21 от djovana2

# 683
  • Beyond the Frontiers
Не сме сигурни дали ще дадем втори шанс на Тунис и Абакс.Уж имаме здравна застраховка,а  не можем да я ползваме.Пишем,звъним на представителя от вчера и не отговаря.Определено оставаме с впечатления,че само искат да ти приберат парите.270 евро дадохме за Сахара,не са да ги прежалиш!Здрави да са!
Какво значи не може да я ползвате?
Имате поне 3 телефона за връзка. Аз лично без проблем се свързвам и с Даниела и със Стоян. В краен случай съветвам да пишете на агента си в България.

П.П. медицинската застраховка е ако имате нужда от медицинска помощ. Тя не е застраховка отмяна на пътуване.

# 684
  • Варна
Здравейте,
Ако нямате за цел да опознавате в детайли Тунис, за 3 дни ще надникнете там.
Ще можете да си организирате поне две различни екскурзии и да прецените дали бихте искали да отидете пак по друго време.
Аз съм била за повече дни и по друго време, но оферта за 3 дни ми се вижда добре, предвид че морето им не ме влече.
Аз зададох подобен въпрос, позволявам си да го повторя. Избрах Нова година от 29.12, с 6 нощувки в Сус. Надявам се да мога на 31.12 да направя еднодневна екскурзия, за предпочитане "столиците", а след Нова година - "пустинята" (2-дневна). Може ли да стане както съм го замислил?

# 685
  • в голямото село
Здравейте от Тунис.За съжаление  не случихме на време,хладно,облачно и много ветровито
Хотел-Африкана,без забележки.Утре трябваше да сме на екскурзията за Сахара,но със съпругът ми ни хвана летния вирус и сме на легло.Отказаха да ни върнат парите и сме разочаровани.Трябвало преди 24 часа да ги уведомим,а ние се разболяхме преди 12 часа.Нелепо е.Хотелът го препоръчвам горещи,но Тунис определено оставя горчилка у мен.Дано не ви се случва на никой от вас.Лека вечер!
Toni 7020, ние бяхме в същата ситуация, но през май месец. Пътувахме с Абакс. Разболяхме се в деня преди екскурзията в Сахара. Уведомих представителя, извикаха лекар, идва два пъти, защото няколко часа след мен се разболя и дъщеря ми. Даде ни лекарства някакви, местни. Пропуснахме екскурзията разбира се и когато се прибрахме уведомихме агенцията и ни върнаха парите.

# 686
Момичета, коя беше агенцията в София, която работи с Абакс и познава най-добре дестинациите и хотелите?

# 687
  • Sofia
Провери Алиса турс. Доста хора сме доволни.

# 688
Провери Алиса турс. Доста хора сме доволни.
мерси много, и на лично ми препоръчаха нея Simple Smile)) записвам си я, да не ви питам пак

# 689
  • Варна

Имам такова устройство (мобилен рутер, т.н. "бисквитка") - моделът е M7200 4G LTE Mobile Wi-Fi. В него се поставя СИМ карта и то излъчва WiFi. Така не се налага да се разбутва смартфона.

Някой ползвал ли е подобна джаджа в Тунис? Чета, че мобилната честота за 4G в Тунис е 1800 MHz, моят мобилен рутер поддържа тази честота. Надявам се, че ще мога да го използвам там.

Общи условия

Активация на акаунт