Отговори
# 330
Най - накрая клип с хубаво качество 😀🤌🏽

# 331
  • София
Айде на чапкъните! Heart Eyes

Ама защо не ме викате за ПР-рите, мммм????? Майки, синове, насилвания, ПР-ри.
Скрит текст:
Хората са измислили хапчетата не от добро, да знаете. Smiley
Дай Боже повече ПР. Sunglasses Heart

За следващите проекти на АфРам смятам, че е редно да си качат договорите в инстаграм, и след одобрение на фенове, които са живяли и всичко са видяли, да турят парафа. Иначе НЕ.

Като казах параф, какво става с този развод? Развеждат ли се? Има ли дата? Това-онова?

Не съм чела мненията за Кубилай, Мерт Я. и другите луди. Не смятам, че АфРам имат нужда от някаква подкрепа. Според мен са си ектра двамата. Не ме интересуват мненията на анонимници в бранша, затова може би съм пропуснала нещо важно, но прескачам постове постоянно по разбираеми причини.

Иначе Мерт Рамо с набола брада (от снимките на Кирилова) е много секси и по-мъжествен.

Аз залагам, както писах вече, на финална сцена- опулените физиономии на СейФер, шокирани от новината за бебето. И какъв Юсуф пък сега споменавате? Кога Пелин е спала с него? Thinking

anabeell, моля те, сакън! Не разваляй вечерта с фантазиите на някои хора. Някои потребители гледат друг сериал и са объркали темата. Отделно СейФер, АфРам..... всичко е една кашата в главите им. Pls just ignore. Sunglasses

# 332
Красиви в реала , красиви в сериала  Какво да искаме по-вече Heart Eyes 

# 333
  • София
Красиви в реала , красиви в сериала  Какво да искаме по-вече Heart Eyes 

Скрит текст:
Искаме да не е така, както стана вече ясно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 334
Не се ядосвайте момичета, на всякъде има такива противни хора, които само дразнят, нещастници! Все съм се чудила, как такива изроди пък не се събират на едно място , а са пръсната из всички форуми!

# 335
Айде на чапкъните! Heart Eyes

Ама защо не ме викате за ПР-рите, мммм????? Майки, синове, насилвания, ПР-ри.
Скрит текст:
Хората са измислили хапчетата не от добро, да знаете. Smiley
Дай Боже повече ПР. Sunglasses Heart

За следващите проекти на АфРам смятам, че е редно да си качат договорите в инстаграм, и след одобрение на фенове, които са живяли и всичко са видяли, да турят парафа. Иначе НЕ.

Като казах параф, какво става с този развод? Развеждат ли се? Има ли дата? Това-онова?

Не съм чела мненията за Кубилай, Мерт Я. и другите луди. Не смятам, че АфРам имат нужда от някаква подкрепа. Според мен са си ектра двамата. Не ме интересуват мненията на анонимници в бранша, затова може би съм пропуснала нещо важно, но прескачам постове постоянно по разбираеми причини.

Иначе Мерт Рамо с набола брада (от снимките на Кирилова) е много секси и по-мъжествен.

Аз залагам, както писах вече, на финална сцена- опулените физиономии на СейФер, шокирани от новината за бебето. И какъв Юсуф пък сега споменавате? Кога Пелин е спала с него? Thinking

anabeell, моля те, сакън! Не разваляй вечерта с фантазиите на някои хора. Някои потребители гледат друг сериал и са объркали темата. Отделно СейФер, АфРам..... всичко е една кашата в главите им. Pls just ignore. Sunglasses

Знам,че не трябва да се обръща внимание, но не мога да се сдържа, че някои се бъркат в живота на тези двама млади, без да знаят как седят нещата.

# 336
# 337
  • Яко в Матрицата...
Ето така се манифестира, като мен днес 🤣🤣🤣

Веднага се показаха и в по-хубаво качество 🥰🫠🧿🧿🧿🧿🧿

Другият път Рамо да обиколи колата, да не оставя Афра да обира праха от колата 😜

Мацки, хич да не ви пука. Всеки има право на мнение…

# 338
# 339
Днеска дали ще има фраг..Афра изтри сторито,дааа ще има фраг

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 19:44 от Albena1_2_3

# 340
  • София
Скрит текст:
Ето така се манифестира, като мен днес 🤣🤣🤣

Веднага се показаха и в по-хубаво качество 🥰🫠🧿🧿🧿🧿🧿

Другият път Рамо да обиколи колата, да не оставя Афра да обира праха от колата 😜

Мацки, хич да не ви пука. Всеки има право на мнение…
Мнение, мнение, ама някои вече знаят какво става под чаршафите им. Joy

# 341
Здравейте и честит Чапкънов Ден Kissing Heart
Лелеееее какъв готин ПР правят тия АфРам-та бе Simple Smile Така да продължават ние нямаме нищо против Heart
Обаче Мерт как се мушна в колата Simple Smile а Афра най-спокойно си обиколи и нищо не им отговори на тия любопитковци Simple Smile

# 342
Аййй, Кирилова, специално за теб Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Оххххх неее…❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥

Днес беше най-голямата новина за всички…
Страхотни са Афрам 😍😍😍
Ще напиша друго,когато вълнението ми мине за сега ще кажа само, че са родени един за друг, защото и двамата са толкова земни без капка гордост в себе си независимо от това че постигат толкова много … просто са перфектни… Мухабир се радва, че най-накрая от толкова време получи новината и че ще зарадва феновете 😂

# 343
Изтървах началото
Какво каза Ферит на Сейран

# 344
Направо са си спали Сертер и риба
Малко да си припомним погледа

Общи условия

Активация на акаунт