Отговори
# 525
  • София
Аз не разбрах защо започнахте да коментирате кой към кои проценти попада, при положение, че става въпрос за Ферит и Сейран. Всички в този сериал имат нужда от психолог, а някои от психиатър. И определено училището на живота не е достатъчно, за да се преодолеят тези проблеми.

# 526
Понки, а де и аз това питам... Ама виж как се обиждат хората...

Тя и истината е различна за всеки...когато гледаш през прозореца от вкъщи, виждаш света един, но когато излезеш навън, света се оказва съвсем различен от представите ти..
Ах Сейран, ах, пусто му и женско сърце, милостиво.

Мими, вие ни делите, защото казваме какъв е Ферит в действителност.

# 527
# 528
Reni последен пост към теб.Удивителните знаци,които използвам за мен си е удивителен както го пише в правописния речник.С него изразявам удивлението,възторга и всичко което отразява този знак.В никакъв случай не го възприемам като израз на "крещене","гняв","обида" или нещо подобно.Нарочно,в момента,използвам само точки за да не си помислиш,че отново ти "крещя".Относно постовете ти,както виждаш,не съм те отразявала въпреки,че много пъти съм била съгласна с твоето мнение.Нямаше нужда да ми напомняш за "не съществуването"си,защото макар и да ми харесва последното,което публикува,нямах никакво намерение да го отбелязвам.

# 529
Един и същ сериал гледаме, но виждаме по различен начин нещата. Аз съм от тези, които повтарят сега “Златното момче”. След поста на Вал, че се коментира какво направил Ферит, но не и какво е направила Сейран, се замислих. Направи ли Сейран нещо, освен да реагира на действията и думите на Ферит?

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 14:50 от stasha_s

# 530
  • Бургас
Разтоварване чрез "семейни", спортни занимания

# 531
За мен не е, че Сейран иска да промени Ферит, а това, че се опитваше да му каже, покаже правилния път, да може да осъзнава това, което прави и какви биха били последствията от това.

# 532
  • Яко в Матрицата...
Разтоварване чрез "семейни", спортни занимания

Спортът е велика сила Heart EyesGrinning

# 533
Дим и същ сериал гледаме, но виждаме по различен начин нещата. Аз съм от тези, които повтарят сега “Златното момеч”. След поста на Вал, че се коментира какво направил Ферит, но не и какво е направила Сейран, се замислих. Направи ли Сейран нещо, освен да реагира на действията и думите на Ферит?

Ами пиши,да си припомним как реагира
Това също е "правене" на нещо
Спомням си в един от постовете в началото,когато гледахме сериала някой написа,че психическият тормоз е не-по-малко вреден и опасен от физическият
Та,нека да си припомним..
Сега вече,като знаем как се развиха събитията трябва да намираме хубавото и лошото както в единия,така и в другия

# 534
Че то психически тормоз си имаше доста от страна на Ферит. Правилно е реагирала Сейран, тя първа стигна до извода, че на Ферит му трябва лечение.

# 535
Ферит и Сейран са жертви на семействата си... Сега се превръщат и в техни заложници 😭🤕🤕

# 536
Да напиша, Вал, няма проблем, обаче аз не виждам кое нейно действие/дума не е следствие. Да, реагира остро/прекалено на моменти, ама все има причина да го направи.

# 537
# 538
от Фейсбук
Хареса ми и го споделям

# 539
Пак да кажа, най-потърпевши са Пелин, Суна и Ферит.

От какво са най - потърпевши Суна и Пелин?

Общи условия

Активация на акаунт