Отговори
# 570
Винаги, нормална и влюбена жена, ще приеме ли това, което тя прие: безбройни изневери , женитбата на мъжа, който уж обича,

Вече е била жертва. Преди това са имали три годишна връзка, предостатъчно време да стане обсебена маниячка. Да не забравяме и като обясняваше как Ферит контролира живота й, а Сейран беше пред вратата и чу. След срещата й с Гюлгюн, тя направи опит да остави Феро, но той остави ли я- не.

# 571
"Индивида го формира семейството в детските му години."
Донякъде съм съгласна , но нашите герои са  доста далеч вече от детските си години. Все с това ли ще ги оправдаваме ?  Образовани хора /някои/ , здрави прави и само консумират , наготово от "лошите" родители. Тук визирам и Ферит  и Сейран , и Пело , и Суна , и Кая . Милите  те , всички нещастни заради семействата си. На почти всички са им показвали вратата, като вариант.  И всички се натискат на парцалите си. Е,  не мога да ги разбера ! Някои мечтаят да седнат на диванчето , други уж да учат , трети искат бранд , ама ако може някой да им помогне , четвърти идва със заявката за отмъщение.  Сладури !

# 572
Ками така го мислиш ти. Забелязваш ли, че всички се водят от мъжката фигура в семейството. Това са патриархални семейства с недотам правилни традиции и морални учения според нашите виждания. Това е непознат и неразбран свят, защото ти не живееш в такъв.

# 573
# 574
Вече е била жертва. Преди това са имали три годишна връзка, предостатъчно време да стане обсебена маниячка. Да не забравяме и като обясняваше как Ферит контролира живота й, а Сейран беше пред вратата и чу. След срещата й с Гюлгюн, тя направи опит да остави Феро, но той остави ли я- не.
Да, точно за тази ненормална тригодишна връзка. А след срещата с Гюлгюн въобще не е мислила да се отказва от Ферит, просто и трябваше време за следващата манипулация - журналистът я откри и тя всичко му разказа, а после излъга Ферит и ….

# 575
Чета ви и ви целувам
Манипулацията да живее!

# 576
Да, точно за тази ненормална тригодишна връзка. А след срещата с Гюлгюн въобще не е мислила да се отказва от Ферит, просто и трябваше време за следващата манипулация - журналистът я откри и тя всичко му разказа, а после излъга Ферит и ….

Явно и ти не можеш да ми отговориш- каква е била Пелин в началото.

# 577
Аз се питам само едно нещо..
Първо вече няма да споря и да обсъждам дебати.. ще пиша моето мнение относно всяка серия и това което ми е направило впечатление и което ме е възмутило..
Второ няма нужда да се хабим заради един сериал, който ще свърши все някога и след години само ще си спомним как сме си давали енергията и нервите тук.
Аз вече не се хабя и не обръщам внимание, защото приемам че всички сме различни с различни мнения и гледни точки относно живота …

Та питам се едно нещо само..
Пелин направи такива мизерии на Ферит а той я гали с перце? Защо?
Защото са си дупе и гащи.. през тези 3 години Пелин му е мълчала за всичко което и причинява, изневери, излизанки посред нощите и т.н. Може би в началото Пелин го е обичала ама постепенно се е превърнало в обсебване и мания.. и накрая за да се ожени за нея тя му направи най-големия номер.. и съответно си вкара автогол..
Според мен Гюлгюн не трябва да си мълчи и трябва да му каже всичко, което знае..
Ферит направи живота на Сейран ужасен още когато я избра в Антеп.. нито я попита, нито са говорили, нито се познават той ще я избира пред сестра ѝ..
Той си мисли, че и тя е като Пельо.. ама като разбра каква е и че не се дава да я мачкат и не може да го преглътне.. егото му се надигна още повече.. започна да я обижда, да и крещи, да я заплашва… обаче Сейран не се даде..
Може и двамата да се обичат и да не могат един без друг но егото им пречи и на  двамата..
Затова Пельо му е лесна на Феро и си я гали с перцето и защитава..
Рибка си го плюе а той си мисли, че дъжд го вали..
Кога рибка ще излезе да даде интервю пред ТВ, кога ще му говори на въпреки, кога ще му каже истината в очите както Сейран прави?
Дори сега за Сертер и бебето той пак ще се съмнява и ще си мисли, че бебето е от него и ще спасява рибка…. Защото никога не му е правила такива неща като Сейран и той си мисли, че е невинна, но ако узнае, че е правила даже по-лоши неща от това да излезеш и да говориш пред ТВ ще е в шок..
Защото всичко, което е станало е станало заради нея ..

# 578

Явно и ти не можеш да ми отговориш- каква е била Пелин в началото.
И в началото, и в края е една и съща

# 579
Тц, тц, всички свети води, ненапити и жертви на Ферит. А той е само на 24... не ми се мисли занапред колко жертви още ще натръшка.

# 580
Чета ви и ви целувам
Манипулацията да живее!
Явно живее, защото тя е единственото нещо, което е поддържало връзката между Ферит и Пелин

# 581
Вай бе, много сте писали.
Коментари, анализи, оценки, мнения. Темата ни е това което трябва да бъде.

Странно, но аз винаги в даден сериал симпатизирам повече на мъжкият персонаж.
Това не значи обаче, че непременно трябва да го оправдавам тогава когато прави грешки.
Така е в този случай и с Ферит. Много е добронамерен, съпричастен и винаги е готов да помогне на всеки.

Но ако сте забелязали е най предан на Пело.
Към нея изпитва голяма загриженост и й вярва във всичките и действия без резерви и съмнения.
Как прие от раз съмнителната бременност. Само ако му се обади и на мига е в действие.
Само как тичаше последния път към болницата, въпреки проблемите в семейството си.
Как я защити пред семейството и разпореди за особено отношение на всички към нея.
До края ще и вярва за детето и ще я защитава от Сертер и от всички.

Не беше същото отношението му към Сейран. Изискванията му към нея бяха други.
На нея се крещеше, нея я оставяше сама в пицария, в планината, отиваше да диша.
Дори и пред болницата се разкрещя, че не е убедила баща си да оттегли жалбата.
Защо Ферит веднъж не и каза, че "Ти ми принадлежиш до всичките си клетки.
Ти винаги си била специална за мен." Тя беше оплюта, унижавана заради семейството й.
Тя беше длъжна да приеме любовницата му в стаята си, да оправдава нощните му подвизи в баровете и т.н.

Ферит е личност с голямо сърце, което може да се раздава, но с тази му доброта вреди
на себе си до голяма степен. Пело много умело се възползва от тази негова добродетел и го манипулира,
докато Сейран оценява тези му качества и е съпричастна с него при всичките му хубави и лоши прояви.
Тя е тази при която той търси разбиране, помощ и състрадание.

# 582
Чета ви и ви целувам
Манипулацията да живее!
Явно живее, защото тя е единственото нещо, което е поддържало връзката между Ферит и Пелин

Сега гледам сериал със асъл откачалка и манипулатор и направо детските приказки и сълзи на Ферит ми идват като чоплене на семки то и сериала така ми идва вече. Просто нищо не ми е същото и то не е от днес стана бавно след 38 еп. Спомням си как беше навремето с друго дизи по същия начин се случи и сега без разлика.

Снеже , вдигат полите после Феро Бей е виновен все едно им ги свалял насила. Умрях да се хиля на определението :"Ама то от един път не става!" Кой го каза това бе джанъм?
Суна и тя вече е готова да я вдигне като гледам. Да видим до коя крива круша ще е докараме едва ли на Таро ще му се нрави много да рекламира ютия без роля.
Лъжкини и слънца това е положението. Правилния дълъг път...
 Въобще не ме интересува това бебе мен отдавна.Толкова се протака ситуацията ,че дневен сериал все едно съм гледала се чувствам.
Паднах от дебелокожието на Халис което беше вече капака на всичко и целия ми карт бланш.Дори и утрепка да е Орхан той му е син това беше толкова гадно.

Но ние като зрители много искаме от хора които крещат за психиатър даже и психиатрия. Така да направи онака да направи това е положението действията са последователни от всякъде.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 17:50 от x BlackRose x

# 583
Кате, защото Пелин е все още под контрола му. Ферит не може да контролира Сейран, затова са и изблиците му.
Язък за Сейран, че се влюби в този ревльо и манипулатор.

# 584
За мен причината за всичко случващо  се , не е само  Пелин. Ферит и е равноправен съучастник. Кой може да е толкова наивен да повярва, че един  брак няма да промени живота ти ?Нали е много умен иначе и отворен. Пелин остана в живота им , защото той го позволи. Защото ако не му вдигнеше тел и той полудяваше. Защото не спря да я преследва по пицарии и кафенета.  Защото не спря да и "помага" , да вкарва тел  и` под чуждо име. Не спря да се отзовава на повикванията и`. Не спря да я мъкне в имението /няма да казвам кога ,че се ядосвам/. Просто той искаше и двете /като Шехо хахаха /. Веднага след сватбата започна да се слага на Сейро. Добре , че тя не поддаде. Представям си да  беше интимен и с двете едновременно. Отврат ! Щяха да си седят тримата  на дивана и да гледат филм , след набезите на Пело през балкона.
Кой е жертвата тук ? Не виждам такава. И двамата осъзнато направиха Сейран жертва на обстоятелствата - единия като я избра , другия като се отнасяше все едно не съществува. Сега си търпят последствията.
За Ферит , Сейран беше и си остава предизвикателство ,някой който го вади от зоната  му на комфорт.,някоя  която все още не е подчинил напълно. Какво ли ще стане , когато това се случи ?

Общи условия

Активация на акаунт