Отговори
# 585
# 586
Ферит изпитва чувство на вина спрямо Пелин....И това се видя още в първи сезон.
Самият той й каза, че може да счита, че се е появила по ТВ и е дала интервю, тъй като всичко се е случило заради нейната поява.
Според мен Ферит никога не е обичал Пелин истински, приемал я е като близка приятелка...
Надявам се, Пелин да излезе скоро от сериала, тъй като присъствието й много натежа.

# 587
Чета ви и ви целувам
Манипулацията да живее!
Явно живее, защото тя е единственото нещо, което е поддържало връзката между Ферит и Пелин

Сега гледам сериал със асъл откачалка и манипулатор и направо детските приказки и сълзи на Ферит ми идват като чоплене на семки то и сериала така ми идва вече. Просто нищо не ми е същото и то не е от днес стана бавно след 38 еп. Спомням си как беше навремето с друго дизи по същия начин се случи и сега без разлика.

Снеже , вдигат полите после Феро Бей е виновен все едно им ги свалял насила. Умрях да се хиля на определението :"Ама то от един път не става!" Кой го каза това бе джанъм?
Суна и тя вече е готова да я вдигне като гледам. Да видим до коя крива круша ще е докараме едва ли на Таро ще му се нрави много да рекламира ютия без роля.
Лъжкини и слънца това е положението. Правилния дълъг път...
 Въобще не ме интересува това бебе мен отдавна.Толкова се протака ситуацията ,че дневен сериал все едно съм гледала се чувствам.
Паднах от дебелокожието на Халис което беше вече капака на всичко и целия ми карт бланш.Дори и утрепка да е Орхан той му е син това беше толкова гадно.

Но ние като зрители много искаме от хора които крещат за психиатър даже и психиатрия. Така да направи онака да направи това е положението действията са последователни от всякъде.

Може ли заглавието на филма, че нищо не ми грабва окото от новите сериали.

# 588
Чета ви и ви целувам
Манипулацията да живее!
Явно живее, защото тя е единственото нещо, което е поддържало връзката между Ферит и Пелин

Сега гледам сериал със асъл откачалка и манипулатор и направо детските приказки и сълзи на Ферит ми идват като чоплене на семки то и сериала така ми идва вече. Просто нищо не ми е същото и то не е от днес стана бавно след 38 еп. Спомням си как беше навремето с друго дизи по същия начин се случи и сега без разлика.

Снеже , вдигат полите после Феро Бей е виновен все едно им ги свалял насила. Умрях да се хиля на определението :"Ама то от един път не става!" Кой го каза това бе джанъм?
Суна и тя вече е готова да я вдигне като гледам. Да видим до коя крива круша ще е докараме едва ли на Таро ще му се нрави много да рекламира ютия без роля.
 Въобще не ме интересува това бебе мен отдавна.Толкова се протака ситуацията ,че дневен сериал все едно съм гледала се чувствам.
Паднах от дебелокожието на Халис което беше вече капака на всичко и целия ми карт бланш.Дори и утрепка да е Орхан той му е син това беше толкова гадно.

Но ние като зрители много искаме от хора които крещат за психиатър даже и психиатрия. Така да направи онака да направи това е положението действията са последователни от всякъде.

Но няма бг превод до колкото знам.

Скрит текст:
Yabani - Дивак/Див

# 589
Чета ви и ви целувам
Манипулацията да живее!

Но няма бг превод до колкото знам.

Скрит текст:
Yabani - Дивак/Див

Благодаря! ❤️🍀🍸

# 590
Ай, ай, ай 🫶🫶🫶

# 591
Ферит изпитва чувство на вина спрямо Пелин....И това се видя още в първи сезон.
Самият той й каза, че може да счита, че се е появила по ТВ и е дала интервю, тъй като всичко се е случило заради нейната поява.
Според мен Ферит никога не е обичал Пелин истински, приемал я е като близка приятелка...
Надявам се, Пелин да излезе скоро от сериала, тъй като присъствието й много натежа.

И аз така го разбирам това положение. Ферит никога не е обичал Пелин, а те просто си бяха едни другарчета, държаха се като такива, въпреки, че леглото не им е беше чуждо. От негова страна имаше чувство на притежание, но не и на любов. Имаше някаква обич, повечето като към приятелка. Изпитваше вина.
Имаше не малко моменти, когато не й отговаряше, ходеше при нея когато му скимне, а не когато тя иска, тя го чакаше нон стоп на прозореца и му показваше, че едва ли не е негова собственост. Тя му предлагаше да се чувства при нея като "тих пристан". Затова винаги ще твърдя, че тя си е виновна за всичко. Когато започна да усеща, че Ферит все повече се интересува от Сейран започна много активно да го манипулира, неразбирайки колко много се измъчва и колко губи с това си поведение. Имаше един момент, в който го упрекна, че в тяхна среща в разговорите им е била темата само за Сейран. Пелин усещаше, че Ферит е влюбен, но не смееше да
ди признае, че го губи.

# 592
Здравейте ,
Извинявам се , че Ви прекъсвам , но искам да попитам къде гледахте 56 епизод? Просто никъде не го намирам с БГ субтитри.

# 593
Чочо Абдулджелил 👍
Точно така, Пелин му казваше това , което искаше да чуе Ферит- обичам те, единствен си за мен, доверявам ти се и т. н
с автоматичен превод тук

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 19:14 от BELL-

# 594
Ферит изпитва чувство на вина към Пело  и има защо. Виновен  е !  Щом не я обича ,ситуацията "другарче за секс" , трябваше да я прекъсне след като се  ожени. Ама не ! Дава надежди , дава обещания , държи я до себе си  ,обгрижва я. Нормално е Пело да има някакви очаквания. Колко и е нужно на една влюбена жена - малко внимание и загриженост. Не мислете , че оправдавам Пело , но я разбирам. Не можа цялата вина да я прехвърлим само на нея. В такава ситуация участниците са двама и всеки има своя дял вина.

# 595
Здравейте ,
Извинявам се , че Ви прекъсвам , но искам да попитам къде гледахте 56 епизод? Просто никъде не го намирам с БГ субтитри.
С български няма, има с руско озвучаване и с английски субтитри.

# 596
Думите на Ферит в болницата бяха показателни точно какво изпитвал навремето към нея. А сега все пак е важна за него защото не е на ясно със ситуацията и носи детето му.
Ферит във връзките си търси Гюлгюн тоест това което тя като провал майка не е дала на детето си .Понеже онази приемаше всичко и мижеше за всичко и айде всичко е точно да ама не. Всеки има право на избор в този живот никой няма как да бъде манипулиран ей тъй от небето Ферит просто не допуска на какво е способна ,но той каза и на Суна и да е лоша пак е мой проблем...Както се казва с моите камъни по моята глава. Колкото до Сейран той след това продължи да си реве аз не виждам манипулация сигурно пак грешката е в моя телевизор ще го видим Акън който на ходещо не ми се стори зле момчето май може и да е играе има много хубав син в реала актьора Heart Simple Smile и все пак НО...
Добре ,че главната двойка е ясна иначе щяхме да караме на пудри,нивеи,риби,шарани ,сомове и тн...

# 597
Спойлер от руснаците!
Скрит текст:
Невра напуска сериала.Поне тя няма да ни къса нервите!Пелото припада когато Халис я вика пред Сертер и я карат в болницата!Там отиват Ферит и Сейран!Пелото молела Сейран да накара Ферит да се откаже от ДНК тест,защото уж било много опасно!Детето умира и така и не правят тест!Значи все пак са решили да го убият това бебе само и само да не доочернят образа на Пелин.Аз,лично,не искам да посегнат на едно невинно дете за да запазят някакво благоприличие на Пипилотка.Предпочитам да е на Сертер и той да си ги прибере!

# 598
Не искам бебето да умира
Стига страдания за нашето момче

# 599
На мъртво родено бебе не може ли да се направи ДНК тест?

Общи условия

Активация на акаунт