Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 939
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Взех си отпуска, за да отида на профилактичен преглед и просто така да си почина и да се разхождам на слънце.

# 121
И аз съм в отпуск днес, за да ида на контролен преглед. Използвах следобеда да се разходя с кучето по слънцето.  Тя пък се спираше и душеше на всяка крачка, скъса ми нервите. Чак в излишък ми дойде слънцето. Едва се довляках до в къщи и от вратата се строполих на дивана.
Много хубава пилешка супа направих, отдавна ми се ядеше.

# 122
  • София
И аз се разходих с моето куче. После поспахме на обяд. Пих кафе с овесено мляко и четох книга.

# 123
аз отидох на гимнастика, въпреки че след вируса съм още много скапана и не ми се мърда много .

# 124
  • Mediterraneo
Маски на лице и коса, дълъг душ, пижамата и Нетфликс. Даже вечеря нямаме.

# 125
Дадох си малко почивка.

# 126
  • София
Изправих си косата.

# 127
Аз станах рано-рано и успях да направя един фитнес преди всички ангажименти за деня.

# 128
  • София
Новата кутия на Charly Wilde звучи много примамливо, но скъпичко ми се вижда. Но пък си самоподарих два билета - един за театър и един за книжно събите (24.02 и 25.02). Ще си ги броя подаръци за 8 март от мен за мен. Simple Smile
Иначе сбъднах една своя мечта - отидох в Италия. Purple Heart (сега само си се разчеса пътуваческата краста, а имам да уча и да пиша дипломна работа, акъла ми все по почивки, ужас).
Излязох от зоната си на комфорт тези дни.
След малко мисля да се разходя на слънце и да чета на пейка.

# 129
  • Mediterraneo
Навън е разкошен ден- студено е и вали. С кучето цял ден си правим компания под юргана. Добре, че сутринта напазарувах, хич не ми се мърда.

# 130
Много е хубаво да имаш куче Heart

# 131
Пия кафе в нова чашка😀

# 132
  • София
Една хубава разходка! Blush

# 133
Една хубава качествена двучасова йога без бързане, после почивка вкъщи с документални филмчета и мързел с кафенце на дивана ☕😌

# 134
Лавандулa не знам как се справяш 2 ч. с йога . На мен ми се вижда много трудно.
Мъничка разходка за да набера клончета 'Котенца' и аз направих.
Иначе получих си днес една поръчка от Амазон на комплект от 4 таралежчета за икебана с различен диаметър. Наредих за тест най-малкото с ъс сухи цветя , които имах.

Общи условия

Активация на акаунт