Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 935
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Днес (и утре) оставих малкият вкъщи. Имам нужда малко от време само за нас двамата преди да се роди бебето. Разходихме се, строихме всякакви измишльотини и готвихме. Нервите си струваха Grinning

Оставих си време и за моите си домашни СПА процедури да отпусна малко в края на деня.

# 106
  • Бургас
Разчистих си местенцето ми за релакс на терасата ми. Поседнах си с бира и гледайки цветята си.

# 107
Последен ден отпуск - релаксираща разходка с кафе в приятна компания на приятно място. И на тишина следобед вкъщи. От утре - пак в лудницата Simple Smile

# 108
Излежавах се до късно в леглото и пих кафе под завивките. В ранния следобед планувам разходка, съчетана с вземане на пратка от офис на "Еконт".

# 109
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Един прекрасен маникюр в забързаният ден Heart Eyes

# 110
В супермаркетите са напускали връзки нарциси на пъпки и интересно незасегнати от инфлацията. Купих 5 връзки и сега съм наредила във всички вази в къщата заедно с по една пръчка напъпили клончета и по една от 'котенца' .  Очаквам от утре жълти облаци във вазите .

# 111
Видях се с майка ми. Сега чакам малката ми дъщеря да свърши училище и отиваме на народни танци.

# 112
  • Русе
След работа се разходих бавно в парка.

# 113
Изпих един аналгин. Намерих начин да оправя една голяма служебна каша и задвижих оправянето на още две. Милият ми мъж избра най-неподходящият ден да ме покани на романтична вечеря, но ще облека най-хубавите си дрехи, ще направя грим и прическа и ще блестя, доколкото мога Joy

# 114
Моят ме покани утре на вана с минерална вода. Бях много възмутена!

# 115
  • При децата ми
Бях на обяд с мама. Heart

# 116
  • София
Купих си Рициново масло. Ще го вкарам в действие за мигли и коса. Да видим ще има ли резултат

# 117
  • София
Разходих се бавно и спокойно по слънцето. Поръчах си “кутия за жената” на Charley Wilde да се зарадвам сама себе си следващия месец. Сега ще почета книга и просто ще полежа на дивана.

# 118
Вчера си поръчах ябълков пектин.

# 119
Ползвам си почивката. Довечера ще видя дъщеря си Heart

Общи условия

Активация на акаунт