Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 933
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Лавандулa към Китай ли се запътихте на екскурзия?  За Китай ми бяха много интересни книжките от поредицата за съдията Ди. е знам дали ги има онлайн.

# 91
Китай определено бих искала да посетя някой ден, но няма да е този път Simple Smile ще се похваля постфактум от суеверие🍀

# 92
Уикенда пазарувахме, мен от няколко години ме мързи да се глася, но имАх това желание тоя път и се прибрах с едни обувки и два пуловера

# 93
Поръчах си рокля и парфюм. Дано ми пасне, че за себе си не съм купувала онлайн.....ама е розова, шифонена и романтична Heart

# 94
Купих си яке, чудесни намаления има в моловете 😁

# 95
  • Разпиляна във въображението
Направих дълга разходка

# 96
Дрямка с гледка през прозореца и звука на дъжда отвън. Следват сериали или филмче с нещо за хрупане. Неделя е страхотен ден, не искам да идва понеделник 😅🥰

# 97
Днес си изпих всички добавки от сорта на магнезий, витамин Д, пробиотик, желязо и тн. Това засега не се случва често, но се поправям.
 Бременна съм, да не се чудите.
Отчупи ми се едно малко парченце от една коронка, така че и зъболекар ще има тази седмица.

# 98
В отпуск, релаксирам на макс, излежавах се до 09:30, не знам откога не ми се е случвало. Сега си чета книга, цъкам на телефона, след малко ще излезем с детето на разходка в парка.

# 99
Бях на кулинарна работилница, запознах се с 5 готини дами и научих нови неща.
Бях на изследвания сутринта.

# 100
  • Mediterraneo
Пореден щур ден. Тази вечер правих специално изпращане на приятелките си.

# 101
  • София
Разходих се в парка. Времето е приятно за февруари. Следва обяд, безкофеиново кафе с мляко и полягам с книжката.

# 102
Ставах много рано за йога, отидох на йога, закусих, обядвах - и как съм задрямала на стола. Сега си направих кафенце и продължавам със задачките, и разходка ще направя на това слънце.

# 103
Взех си две пратки - едната от аптеки Ремедиум ,другата от Тему.
Купих си сребърни обички пеперуди.
Много ползотворен ден!

# 104
Днес бях на масаж, спах следобед.

Общи условия

Активация на акаунт