Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 959
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Играта . Андерс де ла Моте . Аз по принцип обичам шведски . Но гледам пише Играта 1 , значи може би има и Играта 2 ?
Гледала съм на Прайм и на Нетфликс 2 филма с подобно съдържание, но там се убиваха. Тук още няма убити и по-скоро прилича на отмъщение. Още не съм много напред. Ще видя.

# 256
  • София
Направих си брауни, маска на лицето, поръчах си дънки и пола.

# 257
Днес, джънк фууд за вечеря и филмче, почива ми се

# 258
  • София
Купих си крем за ръце, две лист маски и свещ с аромат на ванилия. Simple Smile

# 259
Маникюр 💅

# 260
Една спокойна сутрин. Домочадието се изнесе рано- рано и се насладих на моето си темпо Simple Smile

# 261
Направих си един литър Иван-чай. Много харесвам вкуса му.

# 262
  • София
Не пуснах на сина си детско.

# 263
Отидох в държавна институция, директно при "царя" и си поисках каквото ми трябва (за бизнес неща).
Без връзки, без нищо, не спазих обичайния протокол, изненадах го неподготвена, както се вика.
Час и 20мин. разговор, да видим...

(п.с. мъчно ми е, че още сме държава, в която прекия законов път е усложнен от стотици хора на хранилка, сега ми е малко подтиснато вкъщи)

# 264
Сутринта разходих новата чанта, а сега готвя ориз с гъби и пресен спанак, само за мен. Именно спанака прави яденето " само за мен". За останалите има вчерашни кюфтета.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 16:05 от мекичка*

# 265
Играта . Андерс де ла Моте . Аз по принцип обичам шведски . Но гледам пише Играта 1 , значи може би има и Играта 2 ?
Гледала съм на Прайм и на Нетфликс 2 филма с подобно съдържание, но там се убиваха. Тук още няма убити и по-скоро прилича на отмъщение. Още не съм много напред. Ще видя.

Благодаря! Flowers Hibiscus Свалих си я!В Читанка пише,че са 3 книги:"Играта","Тръпката","Измамата".

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 16:34 от Happy2

# 266
Отметнах задачите и хапнахме навън. Вечерта ММ ще готви, аз ще му помогна за бирата Joy

# 267
Happy2 мерси. И аз ще си сваля другите

# 268
  • Mediterraneo
Изпратих ММ сутринта на гости при приятели за 2 дни. Цял ден гледам сериал, тази нощ ще го довърша. Няма да казвам, че съм по пижама и не съм си подала носа навън. С детето дояждаме разни неща из хладилника.

# 269
  • София
Разходих се, продадох си халката, купих си много яки слушалки. Утре ще се боядисам.

Общи условия

Активация на акаунт