Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 963
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Направихме си традиция всяка седмица да събираме на вечеря децата. Ядат като змейове и много им се радвам.

# 271
Разходихме се семейно и пихме кафе.Купих си две блузи и си поръчах спрей за косата.
След обяд - басейн,СПА и почивка в леглото с книга.

# 272
билети за театър. по настояване на половинката за две постановки не взех , щели сме друго да правим, но сега вече съжалявам Sad

# 273
  • Бургас
Направих нещо,което ми е в главата цяла зима.... 🌊

# 274
  • При децата ми
Вчера, маникюр и зъболекар.Hands Nail CareSimple Smile От много време го отлагах зъболекаря, и вчера най-накрая събрах смелост!

# 275
Днес си взех почивен ден

# 276
Петъчно спокойствие, направих си късно кафенце 😌

# 277
  • София
Излезнах на бавна разходка след като изчистих всичко вкъщи. Купих си лалета. Следобед ще изпия едно кафе и ще почета малко книга.

# 278
  • При децата ми
Довечера съм на вечеря с приятелки.

# 279
  • Гр. София
Само 4 часа спах тази нощ, но пък сутринта се поглезих с гофрети с мед и чай от горски плодове 🙂 След час хлопвам лаптопа и лягам да си доспя на дивана 😊

# 280
Бях на фризьор.
Пих кафе с колежка в парка край реката.  После си купих декорация за вкъщи.  След малко ще изляза да купя ябълки и ще разгледам още един магазин за домашни потреби.

# 281
Сутиен за мен и бикини за малката. После кафе на слънце с приятелка. Отпуската се отразява зле на бюджета ми. Когато не съм на работа харча повече от обичайното Grinning
Но пък ми е хубаво на душата.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 15:09 от мекичка*

# 282
  • София
Довечера сме на гости у едни приятели. Нямам търпение малко да сменя обстановката.

# 283
Цял ден с ММ. От доста време не ни се беше случвало Heart Eyes

# 284
На театър с приятелка довечера.❤️

Общи условия

Активация на акаунт