Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 931
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
За първи път правя Рисуване и вино с приятелка, планирано, но неочаквано релаксиращо и зареждащо преживяване 😊

# 661
Прекарах 2+ часа с приятелка, докато децата играеха наоколо. Този ден ми се струва безкраен. Много е яко това лятно часово време. ☀

# 662
Разходка с приятелка из поляните на село

# 663
  • София/Севлиево
Посрещнахме с ММ стар приятел,с който не се бяхме виждали почти 4 години.С него винаги ни е приятно да си говорим,но живее в чужбина и рядко се прибира,сега е решил че иска да си дойде за постоянно и ще живее близо до нас та ще имаме още много срещи за напред.

# 664
  • Бургас
Направих си плаж на терасата!😂

# 665
  • София
Имам работа на Витошка...седнах до една кашпа с лалета и теменужки и снимам ли снимам...

# 666
  • София
Пуснах си отпуск, за да гледам деца и да пиша дипломна работа. От сутринта съм си изчистила и украсила терасата за пиене на кафе. Оправях цветя и пр. Отделих малки детски дрехи. Мисля и моят гардероб да разчистя. Имам нова библиотека, но още не е сглобена. Засега само подготвям книгите, бърша ги от прах и сортитам....
Ще пиша, обещавам..... Ама не днес. Grin

# 667
И аз вчера си оправях терасите и цветята, действа ми разкошно на душата. Днес си купих суичър, който отдавна исках.

# 668
Кратка екскурзия в Румъния планирам през уикенда.

# 669
  • Бургас
Разчиствам си гардероба от всички ненужни дрехи!
Ще ги подаря на някоя жена.

# 670
Снощи се запознах със съфорумка. Пихме бири, цаца, картофи и хайвер...И всичко това на брега на морето. Какво повече му трябва на човек?!😀

# 671
Почистих верандата , наредих саксиите, направих си кафе и с кучо така изкарахме днешния топъл ден. Следобед си направих и маска на косата.

# 672
Снощи се запознах със съфорумка. Пихме бири, цаца, картофи и хайвер...И всичко това на брега на морето. Какво повече му трябва на човек?!😀
Да бъде във вашата компания!!!!

# 673
Вчера си купих нови дънки, днес съм на интервю за работа. Хора, молете се за мен.. 😀

# 674
Успех, късметът да е на твоя страна 🍀🤞
Стискайте палци и на мен 🙏, предстои ми предизвикателство
По темата - извадих летния гардероб и летните завивки 😌 и си нося вече новите дрехи за всяко излизане, не чакам повод 😌

Общи условия

Активация на акаунт