Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 388
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 110
Като ви харесва миналогодишния каст, сезонът го има още в плейтюб, приятно гледане на прекъсване на срещи и 5 целувки с различни. На мен този ми се струва по-обещаващ.

# 1 111
Не съм сигурна, че очите ми могат да понесат доста от участничките. И не визирам естествените дадености, а придобитите. Поне миналата година бяха 3-4 такива момичета, другите и да имаха подобрения, бяха направени с вкус.

# 1 112
Няма да ви казвам кое е протежето на Елена, че ще се разочаровате 🤣 следват се в инстаграм 🌹

Тя следи една от участничките, която ще видим утре нали така ? 😀

Елена и Камелия утре ще обсъждат първият епизод .. Дано го качат някъде. Ще ми интересно и нейното мнение .

# 1 113
  • София
Тя следи и Васка, и Екатерина и Маги Томова… може и още някоя…

# 1 114
Екатерина визирах 😃 не бях видяла за другите, но и тя ми дава най-много Елена вайб по снимките.

# 1 115
  • Варна
Според мен е Маги ,да видим .

# 1 116
Чисто визуално повече харесвам Елена.

# 1 117
  • България
Боряна от предишния сезон е харесала снимките в официалния профил в инстаграм на Ергенът само на Йоана, Надя, Валерия, Екатерина, Райа от предишния сезон е харесала на Екатерина.

# 1 118
# 1 119
Аз след тези "момичета "трудно ще заспя Laughing
Ми то затова предлагат толкова много хапчета в рекламните паузи на предаването.

# 1 120
Едното същество ми заприлича на момче
И на мен. Да не вкарат травестит 😱

# 1 121
Магито може и да е следващата Валерия. 🐩😁

# 1 122
Интервю с Теодора Добрева /Теа/ през 2021 г.
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10465208

# 1 123
  • Melmak
Шермин Метушева има ли общо с Марио Метушев?

# 1 124
Превъртях набързо записа на епизода, че наживо ми забиваше и пропуснах някои моменти. Да кажа и малко положителни неща:

Габриела (?) плувкинята има страхотни костна структура, мускулатура, стойка и осанка. Като амазонка е -- какво нещо е спортът в ранна възраст. Завиждам благородно.

Екатерина ми се вижда мила и добре възпитана (засега). Посреща момичетата, става права като се запознава, налива им вино, на всяка прави някакъв комплимент, не се заяжда от първата вечер. Между другото е показателно за нивото, че на някои участнички (сестрите) доброто отношение и цивилизованото поведение им се видя като лицемерие. Доста българи споделят тази теза.

Йоана изглежда по-възрастна не само заради чертите си, а и защото видимо не е започнала с бейби ботокса на 22 и застинала с восъчна физиономия като много други. Като се усмихне, има съвсем нормални мимически бръчици около очите.

Общи условия

Активация на акаунт