Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 393
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 125
За сега Алек ме изненадва приятно, вярно, че не съм гледала началото на сезон 2, но човекът е влязъл за забава, раздава го чаровник, омайва ги, грижи се дали се притесняват, пързаля ги леко по пързалката...не мисля, че е по сценарий и ми е по- свежар и не натоварващ от Евгени. Момите сте ги обсъдили, на по-обещаващите откъм образование/интелект съответно са им кръцнали ефирното време, за да гледаме карикатурите с голямо самочувствие... Ако можеше само Наум и изкуствените текстове на Щерева да ги бяха оставили в предишния сезон....

# 1 126
Васка се отличи заради влизането. Иначе не ми е нищо особено и  не ми направи добро впечатление като каза, че може да прекъсне образованието си заради "Ергенът" ?! Но ще я видим...
Валерия ми е много анти, мазна ми е в лице и много грозно да използва историята си, за да манипулира и да извлече позитив.
Йоана ми се струва зряла, но някак състарена... Може да е от грима или нещо в брадичката.. Приличат на брат и сестра.
Барбара ми изглежда злобничка и ми е малко като бурсук, хахаха Доста грозно ми е това поведение за жена.
Екатерина я позабравих към края на епизода, говори като малко дете и ми е флегматична. Но на фона на другите има нещо симпатично.
Алек се смее насилствено, милия. Изглежда изтормозен, но пък  говори доста..  Има нещо неуравновесено у него, обаче.
Като цяло, много слабо. За сега нямам фаворит, а миналия сезон имах 2 още от началото и не ме разочароваха.
Дори чисто визуално, никоя не ме грабна...
Дано се появи някой "диамант", но да не е в ролята на жертва стил Александра, макар че гледайки промото за следващия епизод, нямам надежди.
Интересни са ми Маги и Нани като характер, струват ми се благи, но като външност не ми харесват.
Чакам да видя повече от Надя, макар че ми напомня малко на Капитонова

# 1 127
На мен Йоана също ми изглежда по-голяма , над 30 г .
Екатерина ми изглежда най- хубава .
А тая с най- много корекции е с най- голямо самочувствие .

# 1 128
Сестрите зодия и възраст:

Памела - скорпион (както тя каза сама), 27
Габриела - рак, 25
Габриела изглежда по-голяма.
Много голяма глупост е това със сестрите  тази година🤦🤦🤦. Две сестри ще се мляскат и борят за сърцето на един мъж 🤢 и това зад гърба му. Голяма забава няма що?
Що няма човече и тук, което си блъска главата в стената.
И до кога ще го крият от него? Представям си ги двечките на финала, той избира коя от двете ще е. Дава пръстена на едната, тя казва да и му разкрива истината 🤧🤧🥳

# 1 129
До тук само плувкинята ми харесва като човек.
Външноста им не мога да коментирам на първо четене.

# 1 130
Защо не се сложат визитки на участничките, че не ги запомних.
хареса ми една единствена, с къса зелена рокля - без подобрения и силикони,

# 1 131
Почна се Grinning. Още не мога да му свикна на новият ерген, но поне всичко му разбирам като говори, за разлика от фъфленето на Евгени Joy

# 1 132
Алек е много приятен и хубав избор, за сега, за ерген. Пуска по някоя шега. Приказлив, но не прекалено, както някои девойки. Не изглежда глътнал бастуна.
Инак тия 20-годишни повечето са за предаването “Страх”, отбелязахте го вече.
Киара и Валерия са ми най-красиви за момента, но те пък много нахални жени и стръвни и двете. Ще кажеш, че рускиня майка ги е отгледала и възпитала.

# 1 133
Киара има много странен нос, ако не бъркам името с лицето, че не съм ги запомнила още.

# 1 134
Някой няма ли да пусне линк с епизода от вчера?

# 1 135
Хареса ми една от момите.Не знам дали все още ще я харесвам след 2-3 епизода,като си отвори устата, че историята помни...Алек ми харесва, засега. Не е пън като предишния ерген.Чакам второто пришествие довечера.

# 1 136
Добро утро
Успях да изчета почти всичко от снощи. Но не успях да запомня имената на дамите. За съжаление повечето - поне засега- са като клонинги. Уви, предстои още по-лошо.
Алек засега е ок, но вероятно скоро ще се отчая. Вече ги целува и прегръща. Супер, то затова е и шоуто де. Мисля, че с този каст ни предстоят само простотии и скандали.
Не разбрах защо сестрите се крият и защо други ги подпитаха.
Васка и няколко други се откроиха засега. Дано не ме разочароват много. Чела съм спойлерите и очаквам да видя какво що.

# 1 137
Довечера ще гледаме "Клонингите атакуват"

# 1 138
Киара е първата, която го покани на разговор, не ми допада, голямо чупене и кълчене, напрягат ме, и погледът и е един такъв ,уж съблазнителен ,обаче ми вулгарен. Имам чувството , че ако нямаше камери ще му се метне . И голямо хвалене , какъв е спортист ,колко медала и паузи, за да и се възхищават. " Фолка "  е развалил комуникацията с хората.

# 1 139
  • тук и там
Беше ми симпатично момичето на което майка му е починала. Даже се разплаках на представянето и, но след това с тези спагети и мляскане , развали доброто впечатление. Някак ми беше неловко да я  гледам даже, как се хвърли да го целува веднага .
 "Безтактно"  трябва да е   ' нетактично" , нали? Или аз се обърках с тези нови думи..Grinning .И аз не запомних имената на участничките.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 08:30 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт